SINIRLARI ZORLAMASAN IYI OLURBEKLENMEDIK BI AN GEBEREBILIRSIN.168 SAAT NASIL OLUR YAA
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
bi keresinde 1 hafta hiç uyumadan bilgisayar başındaydım.7 x24 = toplam 168 saat.Bu benim hem pc başında kalma rekorum hemde uyumama rekorum.Tabi uyumamak için içtiğim kahve rekoruda var.
quote:
bi keresinde 1 hafta hiç uyumadan bilgisayar başındaydım.7 x24 = toplam 168 saat.Bu benim hem pc başında kalma rekorum hemde uyumama rekorum.Tabi uyumamak için içtiğim kahve rekoruda var.
bi tarafların ağrımadı mı peki?
9 saat ofis + 6 saat ev = 15 saat
Çarşambadan pazara kadar öğlen 12 gece 3 - 4. Pazartesi salı. Bazen öğlen 3 akşam 12. Bazen akşam 8 - 12 oluyo.
Yani çarşambadan pazara kadar 15 16 saat. Pazartesi salı 8 9 saat bazen 3 4 saat.
1.dönem bitmeden önce 8 saattişimdi 2 ye düştü
ya ne işse 2.5 ve en fazla taş patlasa 3 saati geçemiyorum çünkü çok canım sıkılıyor
5-6 saat
quote:
Orjinalden alıntı: NoMoreMercy
quote:
bi tarafların ağrımadı mı peki?
Orayı hiç sorma ne yorulmuştum ya.2 gün boyunca uyumuştum.Ama yapmak zorundaydım.
cumartesi pazar sabah 10 dan gece 2-3 e kadar yani 16-17 saat
düğer günler akşam 6 dan 11 e kadar 5 saat
başlık hatalı bence günde kaç saat pc başında değilsiniz yazsan daha iyi olurdu
okul+kurs yüzünden sadece akşamları 10dan sonra uykum gelene kadar ortalama 3 saat.
günde 5 saat kadar en az pc başındayım
[Deleted by Admins]
yşu dönemde günün 3/5 saatini pc başında geçirmeyen yok gibi zaten