Şimdi Ara

GÜNDE KAÇ SORU ÇÖZEBİLİYORSUNUZ(SAYISAL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
24.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ortalama 1000 ile 2000 arası idealdir

utanmasa 100.000 diyecek :D sen bildiğin kek soruları sürekli seri seri çözüp ben günde 2000 soru çözüyorum diye geçin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 24 Eylül 2011; 1:39:42 >

• Ekim 15 e kadar tüm konuları bitirip üstüne o konudan fem simetri fem ygs lys sb ve femsetlerden çözmeyi hedefliorm ki çoğu konuda yaptım şu ana kadar ama hala eksiklerim var.Konular tamamen bitince ygs de aralığa kadar ygs konularının full tekrarını yapıcam artı okul konuları ve 10.sınıf konuları.Aralıkta 11.sınıfı halledebilirsem ocakta kafa rahatlığı ile soru çözebilirim.O günde 500-600 soru min dediğimiz zamanlar o zman gelicek bence.
  • vay be konuyu görünce ozendim.ben günde 100 soru ancak cozebiliyorm.mezun değilim
  • Valla haftada 1500 ü görün - günde 200-220 yapın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

fazla uçtun bu kadar soruyu sayısal okuyan biri 1 günde imkanı yok çözemez

1 günde 12 saat veya 16 saat derse ayıranlar vardı
    yani konuyu öğrenmiş artık kitaplarla işi kalmamış vede sınava 2 ay kala,işi sadece soru çözmek olan kişiler tanıdım
    1 saatte 80 sorudan,12 saatte 960 soru,16 saatte 1280 soru

her türlü çözülür ona bir şey demem ama ne kadar faydalı olur tartışılır bu. Ben cok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Düzenli olarak günde 3 saat adam aklıllı çalışsan uzun vadede netlerinin arttığını göreceksin.

Beyler nasıl her türlü çözülür açıklar mısınız 16 saat soru diyorsunuz aralıksız 1 saniye kafanı kaldırmayacaksın 16 saat çözdüğün soru matematiktense ancak rasyonel sayı olur, fizikten basit makine, biyolojiden paragraflı deney soruları değil yorum gerektirmeyen dolayısıyla asla yardımı olmayacak sorulardır sınav için.

1000 2000 arası diyorsunuz şu anki sağlam matematiki fizik kitapları 2500 biyoloji, kimya kitapları 2000 sorudan oluşuyor çözüyorsanız ne ala ne gğzel ama ben geçen sene sınava girdim hadi ben kendimi geçiyorum 186. olan arkadaşım var böyle bişey yok. Yani sizin mantığınızla 1 hafta içinde fizik kimya biyo mat kitaplarından birer yayın bitecek demektir ki bu imkansızdır bu hızla giderseniz piyasada olan tüm yayınların tüm serilerinin kitapları bitecek ve sene sonunda 150 kitap bitereceksiniz demektir ki bu imkansızdır.

1000-2000 arası soruyu integralden yok efendim trigonometriden çözemezsiniz. Bu şekilde bir tempo zaten olmaz ama tut ki yapıyorsunuz yapmayın tükenirsiniz....

Hayal değil gerçek bu sene bize dağıtılan körfez setleri çok uğraşmadan o gün bitirenler vardı. Adamların beyni artık otomatik vites çalışıyo, soruyu görünce ne yapması gerektiğini hissedip 10 saniyede indiriyolar bi soruyu Yazın ortasında ygs denemelerinde 156 net yapan adamlar gördüm bunlar imkansız değil sadece nitelikli ve düzenli çalışma + kafa isteyen şeyler

• bu konu sizi daha fazla soru çözmeye sürükleyebilir rakiplerinizi görün ve ona göre asılın
  • Cok soru cozmek sinav kazandirmiyo arkadaslar ÖZ calismak kazandiryor konu olarak yuzde 80 konu var fakat bunlarin sadece yuzde 40 i sinavda cikiyor akilli calismak onemli olan bu.
  • Lys de bu sene lys müfredatında olupta çıkmayan konu hiç yok.Sürüyle konu var hepsi de çıkıyor.Hepsini bilicen.Konuyu bitirince direk geçmicen üzerine en az 10 test gerekiyor.Sonra bildiğin konuyu neden kaçırdım durumu oluyo.Ama zaten burada daha önce söylenmiş özellikle fen derslerinde öncelikle mantığı anlamak lazım.
  • 80- 100 sayısal + 20-50 sözel konu çalıştığım için soru çözebiliyorum denemez.
  • quote:

gel düz hesap 5000 yapalım
  • Soru çözdüm demek için soru çözmeyin. İyi bir soru bankası alın nitelikli sorular çözün. 1 tane soru çözün ama size bir şey katsın. Sorunun kendisini , şıklarını vb gereksiz şeyleri ezberlemeyin çözüm yöntemini ve mantığını kavrayın. Sınavda karşınıza bilmediğiniz soru türleri mutlaka gelecektir. Bu yüzden farklı bir soru geldiğinde ne yapacağınıza dair yöntemler geliştirin. Geçmişte çıkmış soruları mutlaka çözün. Bir soruyu uzun yoldan çözüyorsanız kısa yolunu mutlaka araştırın öğrenin. Sınava hazırlıkta temponuzu iyi ayarlayın, çünkü sınav zamanı yaklaştıkça kopma çok olur. Kendinizi iyi tanıyın , fazla bunalmadan severek ve isteyerek hazırlanın. Bunlar benim düşüncelerim umarım faydalı olur , hepinize sınavlarınızda başarılar dilerim.
  • Mesela bugün polinomlara başlamışım baştan konu çalışma + 71 soru. Şu an çözülmeyi bekleyen 400 - 500 civarı polinom sorum var. İki güne onları bitirmeyi hedefliyorum. Yani 3 günde 1 konu bitirmiş oluyorum böylelikle. Çok yetersiz ama bu kadar dayanabilyiorum yapacak bir şeyim yok. Ayrıca bu 3 günde bir konu bitirme konular zorlaştıkça uzayacktır. Hele ki geometri'de (YGS bölümünde bile) bir konuyu kavramam 1 haftamı alıyor. Neyse ki mezun grubum zaman sıkıntım lisedeki kadar yok.
  • En verimli olduğum günlerde 20 soru, üzerine çıkmaya çalışınca kafayı yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cevaplara falan hiç bakmadan 10 soru çözmem 2 saatimi alıyor. O çözdüğünüz soruların zorluk seviyesi ne tam olarak? Belki ben kazık sorulara fazla zaman harcıyorumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homo stultus H kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını 1 yıl sonra mı arıyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.