Şimdi Ara

Güneş enerjisi tavsiye? Vakum tüplü mü? Cam panelli olan mı? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
233.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger catıya yakınsa ıkamet ettıgınız yer, basınclı enerjı almanız yararınıza olacaktır. Ayrıca kombı ıle aynı anda kullanmak ıstıyorsanız açık devre sıze hıcbır fayda sağlamaz. En az 30 vakum tüplü basınçlı sıstemı dusunebılırsınız.
  • Ege Solar kullanıcısına yanıt
    Marka olarak ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sherefff kullanıcısına yanıt
    Bursa'da maalesef markalar hakkında çok fazla bilgim yok. ANcak yakınlarda fabrikası olan Ersay Solar'ın bayısı varsa gorusebılırsınız. Lütfen izoleli sistemi düşünün.
  • Merhaba İzmir Bornova'da 24 tüplü sistem bu hafta alıcam nasipse 1700 tl ye iç diş krom 180 litre sıcak su fiyat nasıl sizce birde içi krom dışı poliüretan kablı olan var önümü alsam sizce hangisini tavsiye edersiniz birde bakır alaşımlı ne oluyor ?

• Gaziantep de oturuyorum Güneş enerjisi taktıracağım .. 2 kişi takıtracağız evlerimiz binanın 5 katlı binanın 4.ve 5. katında .Önereceğiniz bayi var mıdır ? Basınçlı sistem taktırmayı düşünyorum veya vakumlu sistem takıp sirkulasyon pompası mı taktırayım.

Duş alırken basıncın iyi olması.
    kışın donma olayının olmaması.
    en az 5-6 yıl sıkıntı çıkartmaması .

Kriterlerim bunlar . Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege Solar

Dublekslerde genelde çatı katında veyahut üst katta duş olduğundan dolayı basınçlı sistemi öneriyoruz. Ancak basınçlı sistemlerde iç cidar kalınlıgı biraz fazla oldugundan kısın kapalı havalarda ısıtmama problemı ıle karşılasıyoruz. Klasik açık devre sistemlerde bu sorun yok ancak onda da duşta suyu ılıtma problemı yasıyoruz. Tazyik problemi yaşamamanız içinde basınçlıyı önerip soğuk havalarda rezistansı takviye ederek sorunsuz bir şekilde kullanmanızı sağlıyoruz

merhabalar. Ben gaziantepde yaşıyorum. Sularımız kireçlidir. Ben basınç işine çok önem veriyorum.soguk su basıncımız cok yuksek oldugu ıcın dus alırken suyumuz ılık akmaz ...ya sıcak akar ya da soguk akar (klasik güneş enerjisi kullanan arkadaşlarımın evleri böyle ) 5 katlı binanın 4. katındayız . acaba basınçlı sistem mi alayım yoksa vakumlu sistem alıp sirkulasyon pompası mı takayım ? teşekkür ederim.Unutmadan kışın da donmayan ve 2-3 saatlik güneş ile kullanabileceğim sistem olursa tadından yenmez.

Gaziantep de önerebileceğiniz bir firma var mıdır ? aksoysolar güneş enerji sistemlerini buldum tavsiye eder misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTgc -- 30 Mayıs 2017; 2:12:29 >

• KrmTgc kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Kesinlikle vakum tüplü basınçlı sistemi tavsiye etmekteyim. İmbisat deposu izoleli olsun. basınc motoru sizin işinizi en fazla 6 ay gorur. Basınclı gunes enerjısıne rezistans da taktırdınız mı tabirinizle tadından yenmez.

Gaziantep'de bildiğim bir firma yok ancak arastırırken yukarıda belirttiğim şartları tasıyan bir ürün almanızı tavsiye ederim.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için. 24lü Vakumlu basınçlı sistemi(kronm değil) üstüne de soğuk su deposu krom . 2000 tl yapıyorlar. Solar ürünü kullanacaklar son bir pazarlık yapıp haftaya taktırırım

• ayvacık küçükkuyudayım.sitede ikiz villa sitede kuzeymak alanlar var tavsiye ettiler vazgeçtim.banyo orta katta hangi marka önerirsiniz..baska sitede de kurumakla ilgili epey şikayet var tsk.

• matrax1717 M kullanıcısına yanıt
    Yazlık tarzda villalar için genellikle basınclı sistemi önermekteyiz. Kuzeymak son zamanlarda özellikle basınclı urunlerınde cok fazla sorun cıkarıyor. Cunku basınclı urunununde boyler cidarlı değil serpantinli. BU da çok cabuk arıza yapmasına neden oluyor. Benim firmamın size yakın olan Dikili Kabakum tarafında subesi var dilerseniz keşif için görüşebilir ve yuzyuze size bilgi aktarabiliriz.

Saygılarımla
  • gaziantepde 10 tane yer gezdim . Sadece 1 tanesi vakum tüplü güneş enerjisini önerdi .diğer bütün firmalar antifirizli klasik sistem öneriyor. Mecburen öneren adama kaldık diğerlerine yaptırsak sorun çıksa size demiştim diyecek :D
    Ne diyelim kolay gelsın. Ben size elimden geldiğince yardımcı olmaya calıstım.
    Teşekkür ederm hocam . Sizin sayenizde hiç bilmediğim bir şeyden bilgi sahibi oldm;) konudaki bütün yorumlarınızı tek tek okuyup notlar çıkardım .haftaya kadar iyice araştırıp bu işi bitireceğim :) çok sağolun👍

• kolay gelsin ege solar kucukkuyu dikili arası uzak biraz serviste sorun olmazmi herhangi bi arizada..fiyatlar nasıl acaba?bana yakın sistem tubular var birde ne önerirsiniz..tşk

Rica ederim. YArdımcı olabildiysem ne mutlu bana ve firmama
  • matrax1717 M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız pardon ben Ayvalık Küçükköy olarak okumusum. Sistem tubular urunu kuzeymak'a gore bence daha ıyıdır. Ancak Eğer basınclı degıl de acık devre alacaksanız mutlaka soguk suyu ızolelı sıtemı alınız. ( Bu arada 110 km uzaklıktasınız bana) :)
  • çok tsk aynen 110 km..:)

• Eğer halla güneş enerjisi arıyorsanız Ankarada hizmet vermekdeyizhttp://www.miragunesenerjileri.com/ sitemizden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirasolarısı -- 4 Haziran 2017; 20:56:47 >
  • ankarada hizmet vermekdeyiz halla düşünen varsa sitemiz bulunmaktahttp://www.miragunesenerjileri.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirasolarısı -- 4 Haziran 2017; 20:56:11 >
  • Lütfen yardım.Kapalı devre basınçlı güneş enerjisi sistemindeki panelde bulunan bakır boru patladı,depo sağlam o kalsa sadece cam tüplü panel montajı yapılabilirmi.fotoları aşağıda

Güneş enerjisi tavsiye? Vakum tüplü mü? Cam panelli olan mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.