Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
40.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 200 - 250 civarı mustang mi aston martin mi alınmalı ya da daha uygun bir şey de olabilir?
  • Güncel

• Hawk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RayBan Polarize gözlüklerinin farklı modellerini kullanmış ve Cartier Zeiss lensli gözlükleri incelemiş birisi olarak söylüyorum.

SERENGETİ DÜNYANIN EN İYİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜDÜR.

Prada vs. HİKAYE.

Moda markasından GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ALINMAZ.

Serengeti sadece gözlük üretir.

Fotokromik
    Anti-Refle
    Spectral Control
    Polarize
    Mineral Cam

özelliklerinin hepsi bir arada dünyada SADECE SERENGETİ lensleri kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel dostlar, var mıdır tavsiyeler

• Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Ne tavsiye verelim. Her yuz tipine degisik gozluk yakisir. Koseli yize sahipseniz yuvarlak veya Panto gozlukler iyi gider. Yuvarlak yuze koseli gozluk yakisir. Oval yuzlere her tip gozluk gider. Yuzunuze orani ve genisligi onemlidir, alirken uzmana danisin yada birtakim uygulamalarlada bunu olcebilirsiniz.

Araba surmek icin gunes gozlugi alirsaniz polaroid gozlukler tavsiye edilir. Ekran isiklarini yada gunesin yagmurlu havalarda yola yansimasini azalttigindan daha iyi gorus saglar. Gunluk kullanimda polaroid tavsiye etmem, TV bakarken ekranin isigini sonuk gosterir.

Siyah gri tonda gozluk camlari gunluk kuanimda ve araba surerken kullanislidir. Cevre renklerini oldugu gibi gosterir.

Yine yesil gozluk camida araba surerken ve gunluk kullanimda iyidir. Renkleri daha canli gosterir.

Mavi cam gozlukler denizde havuzda veya gezerken tercih edilir. Araba kullaniminda iyi degildir, renkleri oldugundan degisik gosterir.

Ne kadar gizluge sahip olursan ol evinde birtane orijinal Raybanin ve Zippo cakmagin olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Önerebileceğim spesifik bir gözlük yok çünkü güneş gözlükleri, yüz tipine göre ve zevkine göre değişiklik gösterecektir. Bu yüzden nispeten uygun fiyatlı ve oldukça kaliteli gözüklerin satıldığı Hakan Şengün Optik adlı eticaret sitesini öneriyorum. Aşağıya linkini bırakıyorum.

https://www.hakansengunoptik.com/erkek-gunes-gozlugu-modelleri

• Gözlüklerim rayban

parçala beni hayvan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek güneş gözlükleri için çok güzel ürünler var. Orjinal kullanmanı tavsiye ederim, çünkü diğer şekilde uv korumaları falan çakma çıkıyo buna dikkat et bence. Hugo boss un bence güzel tarzları var. yeterli olur diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.