Şimdi Ara

Güneşin Kızları - Kanal D (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
6
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Çok kötü ve anlamsız bir finaldi. Hiç final havası yoktu bölümde. Keşke final bölümüne biraz daha özenselermiş de düzgün final çekselermiş
    Her neyse kötü bir dizi değildi. Güzel bir gençlik dizisiydı. En azından izlediğim kadarıyla güzeldi (ilk 22 bölüm).

Bolumu izlerken sanki final degilmis de devam edecekmis havasi veriyordu. Fakat izmire falan gitme olayi oldu. Aslinda basa donmus gibi olabilir. Gunes unuttugu icin tekrar halukla biraraya gelebilir. Arka sokaklar final olup sonra devam etmisti. Umarim buda oyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmiyordum iyiki bitti

• Ara ara bakıyordum diziye ancak finali kaçırdım olaylar nasıl oldu merak ediyorum kısaca özet geçebilir mi birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Ara ara bakıyordum diziye ancak finali kaçırdım olaylar nasıl oldu merak ediyorum kısaca özet geçebilir mi birisi?

bence izlesen daha iyi. başka birinden duymakla izlemek çok farklı gerçekten
  • quote:

Ara ara bakıyordum diziye ancak finali kaçırdım olaylar nasıl oldu merak ediyorum kısaca özet geçebilir mi birisi?

Çok saçmaladılar izlediysen görmüşsündür zaten. Nasıl abuk subuk bir final yapılır senarist onu göstermiş resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Çok saçmaladılar izlediysen görmüşsündür zaten. Nasıl abuk subuk bir final yapılır senarist onu göstermiş resmen

Final maalesef bu diziye yakışan şekilde olmadı haklısın. Bitmeyecekmiş hissi verdi sanki bölümde. Yani final değil de sıradan bir bölümmüş gibi. Ama maalesef bitti. İyi bir senarist bulunup tekrar başlasa çok güzel olur. 2015 haziran aylarında başlamıştı diye hatırlıyorum ve 2016 başlarında da bitti. Zamanının en iyisiydi. Keşke tekrar başlasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

Final maalesef bu diziye yakışan şekilde olmadı haklısın. Bitmeyecekmiş hissi verdi sanki bölümde. Yani final değil de sıradan bir bölümmüş gibi. Ama maalesef bitti. İyi bir senarist bulunup tekrar başlasa çok güzel olur. 2015 haziran aylarında başlamıştı diye hatırlıyorum ve 2016 başlarında da bitti. Zamanının en iyisiydi. Keşke tekrar başlasa.

Tekrar başlamaz ama senarist keşke batırmasaydı diziyi müziğiyle karakteriyle çok farklı diziydi halukun psikopatlıkları her hafta şaşırtıyodu insanları zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACAYİP HİKAYELER| KANAL D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar başlamaz ama senarist keşke batırmasaydı diziyi müziğiyle karakteriyle çok farklı diziydi halukun psikopatlıkları her hafta şaşırtıyodu insanları zaten

Tekrar başlaması şansı var diye düşünüyorum. Güneş herşeyi unuttu izmire döndüler. Yeni bir başlangıç iyi olurdu ama senaryo lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar başlaması şansı var diye düşünüyorum. Güneş herşeyi unuttu izmire döndüler. Yeni bir başlangıç iyi olurdu ama senaryo lazım.

Belki yazın tekrar olur ama sanmam kimse uğraşmaz deneseler finalden önce o kadar tepki geldiğinde başka kanala geçip devam ederlerdi bence Şaka maka 1 milyon tweet atmışlar ama yine diziyi devam ettirmediler başka kanala geçipte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki yazın tekrar olur ama sanmam kimse uğraşmaz deneseler finalden önce o kadar tepki geldiğinde başka kanala geçip devam ederlerdi bence Şaka maka 1 milyon tweet atmışlar ama yine diziyi devam ettirmediler başka kanala geçipte

• iş güç ve yoğun tempoya sahip şu birkaç haftam yüzünden biteli 1 ay olmuş dizinin 5 bölüm gerisinden takip ettim ve an itibari ile finali izlemiş serüvenide sonlandırmış bulunmaktayım geniş bir yazı olacak genel bir yorum ilk önce finali anlatacağım sonra genel bir yorum yapacağım i

öncelikle 35-36.bölüm dizinin belkide kırılma noktası olan çok uç ve yaz bölümleri tadındaki ewn iyi bölümlerdi özellikle 36 mükemmeldi

gelelim finale ;

, herneyse böyle müthiş bir kitleye sahipve bir çok hayranı olan geniş karakter profiline sahip olan bu dizi nasıl mükemel başladıysa son derece b..tan bitti , içim buruk resmen ihanete uğradım o derinlikli ali selin ilişkisini zaten son derece kötü biçimde harcadınız ama o final neytdi allah aşkına o doğum günü sahnesi şimdi final diye romantik bir anmı yaşatmak istediniz ?? ne gördük ?? ali yine buhranlıydı yine selini krdı yine üzdü iyide ne oldu , bu hikaye naısl sonlandı ?? özellike kesinlikle bir sonu hak eden ali ve selin neden bu kadar kötü yazıldı ihanete uğramış gibi hissettim , ali, selin sayesinde nasıl bir sonuca ulaştı , ilişkjileri ne oldı ?? ali selin hikayesinde yıllar sonra nasıl bir hayata sahip oldu ?? ali tüm yaralarından arınabildimi ?? alinin babasıyla olan ilişkisinin sonucu ne oldu babasıyla arlarında nasıl bir sonuç izledik ?? sonuçta bu baba oğul ilişkiside dizinin temeli iken babaya ne oldu aliye neler oldu alinin psikolojisindeki ve karakterindeki gelişimleri izlerken ve sonucu nasıl olacak ali nasıl biri olup hikayesi nereye varacak diye merak ederken sonuç koca bir sıfır hiçbişey gösterilmedi naısl bir hikaye izledik ?? koskocaman bir balon ?? yaz sezonunda fragmanlarını iple çektiğim izlemekten büyük keyif aldığım bu iki karakter (ali selin )ne ara bu kadar sıradanlaştı ?? 4 bölümdür komada yatan güneş ve hikayenin ana dinamiği olan güneş ve haluğun hikaytesi bu kadar gözden kaçarcasına neden işlendi ?? güneş tüm olanalrı hafıza kaybıylamı unuttu yoksa numaramı yaptı muallakta ?? ana başrol olan güneş finalde tam aktif bir ol sergilemesi gerekirken ve sert bir mizaca sahip gerçekleri öğlenmiş bu arkadaşın finalde bu kadar pasif bir rol yazılıp sönükleştirmek niye neden bu kadar durgun neden bu kadar maldı , bir dargın bir barışık yaptığıunız ali selin savaş ve nazılı ne değiştide final sahnesinde birden biribirilerine sarılıp sonsuza kadar mutlu yaşadılar gibi sunuldu ?? karakterler bir sınavdan geçmiş gibi hiçbişey omayıp saçma bir nedenle ayırıp intihar edeckelermiş gibi sunulup finalde tekrar barıştımaları mı dır ?? tüm hikayenin sonu ?? haluğa ne oldu ?? öldümü cidden neden gösterilmedi ?? ranaya ne oldu ahmete ne oldu mnelisaya ne oldu perinin sevgilisine ne oldu , alinin kardeşine ne oldu neden öğrenmedi ?? selin üvey evlatmıda annesine olanları öğrenemedi bir aksiyon enden yaşanmadı nazlı gibi hırçın bir karakter naısl sessiz kaldı haluk öldümü öldüyse güneş ve kızları öğrendimi diğerlerine neoldu allahım resmen çıldıracam hayatımda belkide bu kadar boş bir final izlemedim dizinin sıradan bir bölümü bile bundan fazlasıyla iyiydi bana göre dizinin en kötü bölümü yılbaşı bölümüdür o bile mummla aradım , yiğite ne oldu lan ??

selinle alinin naısl bi hayatı oldu lan nasıl göstermezsiniz ?? serinin mihenk taşı karakterler !!! karakterelre saygınız varsa göstermeliydiniz lan o kadar hayal sahnesi çekildi yok bebek uzay falan filan derinlik kattınız ali selinle mutlulupu buldumu içindeki travmaları tamamen giderebildimi ufaktan iki replik yazdınız buna dair tırt , sevişme sahnesi dahada tırt en azından düşündnüz bunada şükür derin bir dizi yazıp karakter yarattınız ama çok büyük bir sığlıkta bitirdiniz , final bölümünden bahsediyoruz bu kadar basitmi ?? ilk bölümlerde bu çift biribirinin rüzgarına fısıldayan tartışmadan kavgadan etkilenmeyen bağları kuvvetli olan derinlikli bir profil çizen bir çiftti böyle derin bir karakter ve çift profili yarattınız sonra ne oldu ilerleyen bölümlerde küçük cacık olaylara karakterleri küstürdünüz kavga edip ayırdınız en küçük olaylarda biribirilerine trip atan basit sıradan tv deki diğer çiftlerden farkı olmayan basit ergen ilişkisine dönüştürdünüz , finalde ne oldu selin ilk baş aliden annesi annesini öldürdü diye eften püften bir sebepten karakterleri ayırdınız aralarında ufacık kalan büyüyüde paramparça ettiniz yahu kardeşim bunlar böyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ayrılacak olsalardı bu iki karakterin aşkı bu kadar derin olurmuydu ? öyle bir sebepten ayrılacaksa selin birkere ilk bölümlerde başlarda alinin kendisine yaptığı tonlarca piçlik yüüznden ayrılırdı zaten , ali ve selin tartışmalarla kavgalarla ağır derecede biribirilerini incitseler bile yine biribirine koşan bir çiftti ne olduda böyle püften bir sebepten tüm duvarlar yıkılabildi anlamak güç birde final bölümü diyoruz madem selin alinden önce ayrılacaktı şu tecavüz meselesini öğrenseydi ilk önce aliden nefret etseydi mesela ayrılsaydı ali kahrolsaydı selinin değerini anlasaydı haluğun fişini çekseydi nazlı ve selin arasında öğrendiği gerçekler yüzünde n haluğa karşı bir gerilim yaşansaydı ilişkii boyutları ağır gerilimlerle devam etseydi mesela selin aliden aynı anda hem nefret ederken aynı zamanda böyle ağır sebepte bile yine aliye ihtiyaç duysaydı mesela biribirilerinin yaralarını ancak biribirleriyle sarabileceğini anlasaydı mesela ?? güzel omazmıydı sayın senaristler ? böyle bir olay yapsaydınız ve ali ve selini tekrar birleştirseydiniz madem (mademki böyle olacaktı ? ?) ve tekrar bir araya elirken biribilerine karşı sevgi itiraflarını izleseydik mesela biribirleirnin bağlarının ne kadar kuvvetli olduğunu böyle ağır bir olayın bile onları yıkamayacağını kendileride anlasaydı ve seyircide anlasaydı tüm bu olaylar bol gerilimli dramatik derin ve duygusal işlenseydi ?? aynı ilk bölümlerdeki giibi derin kaliteli ve duygusal olsaydı tüm bunlar olurken arka plandada eski zamanlardan montaj geçseydi hikayenin kapanacağını ve artık olmayacağını belirten ?? mükemmel olmazmıydı ?? ama ne oldu böyle bir sebepten aniden bağları koparan ikizler ki bunlardan birisi evli hemen ikiside bir mesajla ayrıldı gitti kendi hayatına bakmak için yola çıktı kolaymı lan selin sana diyorum evlsiin lan sen sevigli değilki mesajla ayrılmakta neymiş ?? izmire gidecekken yolunu kesen gençler (ali savaş) birden arabadan inip biribirlerine sarıldılar lan en olduda hemen barışmaya karar verdiniz ?? birden ayyyhh ben onsuz yapamam moduna naısl büründünüz ?? ulan bu dizi ilişkiler yüzünden farklı bir diziydi sıradan çift ilişkileri nasılsa ilerleyen bölümlerdede bu karakterleri bu şekilde işleyip sıradanlaştırıp büyüyü yok ettiniz böyle derin karakterlere sahip bir diziyi ve ilişkileri özgün bir biçimde ilerletip özgün bir biçimdede sonlandırmanız gerekirdi 16.8.9.6.5.3. bölümleri yazan senaristle bu aynı olamaz resmen yaz iki sahne fandomlar coşsun keyfimize bakalım düşüncesiyle yazılmış bir dizi (ilk 10-15 bölüm hariç) önce bir derinlik yaratalım sonra sakala göre tarak belirleriz tüm emsele bundan ibaret hal böyle oluncada amaaan napcan finali salla iki olay yapalım iki heyecan yaratalım bitsin zaten ne hikayesi sanki game of thrones yazıyoruz modunda senaristler olduğu için bu ülkede adam akıllı finalde olmaz dizide ne oyunculuklar ne hikayeler harcandı dizide

böyle derin bir hikaye breaking bad tarzıunda karakter değişimlerini adım adım izleyecekken ve bu hakkımızken finaldeki o sarılma sahnesi ayrılıp barışma sahnesi ne kadar mantıklı bir son ?? ali babasının selinin annesine tecavüz ettiğini öğrendiğinde seline verdiği tepkiyle sevilayın güneşe arabayla çarpmasını öğrendiğinde seline verdiği tepki aynımı sizce ,?? yaz sezonundaki tutarlı davranışlar replikler yazılan ve ilmek ilmek işlenen karakter derinliklşeri nerede ?? hadi zaten hoş 20 bölümdür yok ama neden bu kadar basite indirgediniz ulan allahsızlar madem hiçbişey yapamıyosunuz yaz kalitesinden yoksun kaldınız bari aşırı duygusal eskiyi hatırlatan ve yaz kalitesini bir bölümde dahi olsa finalde geri getiren bölümler yazsaydınız hiçbişey yapamıyosanız finalde bari eskiler yad edilsin eski sahnelerden montaj yapınm ilk öpüştükleri yerde sarılsınlar mesela ne bileyim bi ağvaya falan gitselerdi sandal bölümleri gibi bak o zamanlar öşöyleydik ne güzel günlerdi falna olayı olsun ve montajla bunlar gösterilsin falan , tamam izleyici düştü ama final olmasın dşye 3 milyon tweet atan bir kitleden söz ediyoruz bence bunu izleyicilere borçlu olmaları lazımdı efsane başlayan yaz dizisinin efsane yaz bölümü vari etikleiyici bir finali olmalıydı işte o zaman eski bölümleri özeleyen kitleye eskiyi getirmiş bir final olurdu ama ne odlu ufacık bir küsme barışma meselesi dizinin finali oldu çoğu soru cevaplandı ama karakter işlenişleri yarım kaldı , karakterlerin vardığı noktayı kapanışı son noktayı göremedik karakterlerin hjikayediki sonlarını göremedik ali ve selinin yıllar sonraki halini haluğun travmalarının nereye vardığını güneşin neler yaptığını ve ömutluluklarını işzleyebilirdik ama zerresini bulamadık bumudur final ?? iki buçuk saatlik bu diziye ?? yazık gerçekten dizi mükemmel başladı sonra rutinleşti ve rutin bir finalle bitti karakter deirnlikleri yok oldu karakterler kendi çizdikleri profilden çok uzak ve mantıksızca hareketler sergiledi bir bölüm olan öteki bölüme uymadı çabuk unutuldu baştan savıldı ve böyle derinliki iz bırakan muhteşem bir dizinide 2 sezon dolu dolu sürebilecek malzeme varken içine edildi

final hakkında tüm düşüncelerim bu yazık oldu canım diziye ve şimdi dizi hakkında genel yorumum .......

.
    yaz sezonunda başlamış bir diziyi düşünün klasik ergen gençlerin zengin hayatlarının klasik iyi kötü öyküsüyle harmanlanmış bir gençlik dizisi , muadilleri çilek kokusu, adı mutluluk , kiralık aşk , inadına aşk vs gibi

fakat bu diziyi dğerlerinden ayıran en büyük özellik , zenginlikler için de yüzen bir ailede geçmiş sorunlarının getirdiği hezeyanlar sonucu psikopat ve tehlikeli karanlık ve sırlarla dolu bir baba , aşağılık kompleksinden kurtulamamamış zavallı bir anne ve bu aile içerisinde derin yaralar almış travmalara sahip sevgi görmemiş bir oğul , babasının yeni sevgilisi vasfını taşıyan renkli ve mütevazi bir hayata sahip edebiyat öğretmeni güneş ve cıvıl cıvıl biririne sond erece büyük destek olup aile kavramının ne demek olduğunu bilen 3 adet kızları , hikayenin temel karakteri olan zengin babanın yeni eşi olan güneş ve kızları güneşin aşık olduğu adamın yanına yerleşmesi nedeniyle herkesin hayatını değiştirir ve karanlık sırlar bişrbir ortaya çıkar sevgi aile dostluk sırlar gizemler ve bir gençlik dizisine fazla gelen ağır psikolojik unsurlar ve birazcık şiddet yani dizinin kurgusu hikayesi ve karakterleri diğer dizileri kendisinden ayıran ve son derece sürükleyici hikayeyey dahip olması nedeniyle çok tuttu dizi sıradan bir gençlik dizisi değildi dizi

dizinin en büyük özelliklerindne biriydi karakter işlenişi , son derece sağlam dı özellikle özellikle dizinin kilit noktası ve karakteri olan asıl izleten en büyük unsur evin oğlu olan sorunlu ali karakteriydi , sorunlu babası ve annesi nedneiyle aile olmayı öğrenememiş ailenin ne olduğunu ve sevginin ne demek olduğunu bilmemiş görmemiş , annesiz ve babasız büyümüş deyimiyle yetişmiş sevgi bilmeyen burnu havada vurdumduymaz sert ve ukala bir karakterdi , eve yeni gelen güneşin kızı selini hiç sevmemiş ve ondan hazetmiyor kıza türlü eziyetler çektiren bu çocuk selin ile hiç anlaşamıyan bir karakterin

selin ve ali ilişkisine yoğrulması çok güzel işlenmişti , selin alinin yaralarını gördü yaralarına dokundu o vurdumduymaz sert , acımasız , ve kalp kıran o çocuğun dışardan son derece kötü gibi gözüksede aslında içinde çocukluğunda yaşadığı problemler nedeniyle o yaralı çocuk masumluğunu içeriye gömüp onu gizlemek amacı kendine yeni bir maske takınan aliyi gördü ve selin ona seslendi alide içindeki çocuğun selinin saflığını görmesiyle kendini onda buldu yaralarını onla kapatmaya çalıştı ve bunu istemeden yaptı çünkü içindeki çoıcuk yaralarını kapatmak için hiç görmediği sevgiyi birden selinde görünce ondan her ne kadar nefret etsede kendilerine inandıramadığı o duyguyu örtbas etmek için kendinden hep uzaklaştırdı bağırdı çağırdı ezdi geçti ve selinde altta kalmadı zaman zaman masekelere bürünen aliye haddini bildirip o duvarı yıkıp içerdeki çocuğa engelleri aşarak ulaştı o had bilöeyen aliye '' gömleğini çıkar ve sırtını bize dön '' dfemesiyle senin derin kuytularını ben biliyorum ali o seviyeye inemem ve o çocuğa dokunamama izin ver dedi ve ali sevginin ne olduğunu bilmeidği ve problemlli bir psikolojiye sahip olduğu için selini hep klırdı üzdü ama içindeki çocuk ne zaman devreye girdi ali kendini tutamadı seline kendini teslim etti ve ali içindeki çocuğu maskeleri yırtarak günyüzüğne çıkardı travmaların hepsini yaralrının hepsini selin tek tek tedavi etti ve ali bunu en nefret ettiği insandan gördü ve iş aşka düştü işte bu kadar derin karakterlerdi

dizinin en sürükleyici karakterleriydi ne yapacağı belli olmayan ali karakterini izledik , içindeki çocuğu izledik , masum olmayan alinin yaraalrı sayesindeki ağır çıkışalrını izledik yok artık nidalarıyla şimdi ne olacak moduna girerek izledik , selinin mertliğini ve onun karakteri altından altta kalmayışını izledik tv tarihinin belkide en derin karakteriydi , işlenişler bir türk dizisine göre hiçte fena değildi , karakter derinlikleri üst seviye ve sürükleyiciydi hiç ummadığımöız bir anda aliden gelen sol kroşe veya selinden gelen ani tekme biribirilerini kırarak üzerek aşklarından bir duvar ördüler ve o duvar hiç bozulmadı saf aşkın sade sevgiyle değil hüzünlerle travmalarlada örülebilşeceğini yeterki içerden gelen karşılıkjsız sevgiye sahip olunması gerektiğini gösterdi işte bu yüzden alsel çifti büyük bir fan kitlesine sahip oıldu rakiplerini eledi 15 dakikada 3 milyon kez izlenen fragmanlardan zaten ne kadar nbüytük bir kitleye sahip olşduğu anlaşılıyordu ,

dizinin karanlık ve spikopatlık ana temasına shaip haluk ve sevilay karakteri ve kurguları ilginçti yok artık gibi nidalkarla bir türk ve gençlik dizilrine göre üst düzey olaylar izliyorduk haluğun güneşe takıntısını asıl sebebini hikayenin yan karakterle işlenişi , haluğun sosyopatlıkları kısaca herşey çok iyiydi

özetlemem gerekirse oğlunu döven şiddet bağımlısı sorunlu bir baba , ağır yaralara sahip ve bu yaraları tedavi etmek için çabalayıp ilacı evin yeni gelen kzında bulan bir oğlan , geçmişi bilinmezliklerle dolu izmirtden gelen ve tüm bilinmezliklerin cevabını evine taşındığı yeni sevgilisinde bulacak olan bir kadın ve bol twistli bir kurgu

dizi ilk çıktığında yav bu ne biçim dizi böyle dizimi olur diye eleştirmiştim isminden dolayı ama bir ergen gibi bu şekilde izlkeyeceğimi kim bilebilirdi ? :)

3.bölümde başladım ali ve selinin üvey kardeş olmaları biribirinden nefret etmeleri sebebiyle çift olacağı hiç aklımın ucundan geçmezdi ve 3.bölümde bu aşkın tohumları serpilmişti ve bence çok farklı bir işti kardeş ilişkisi ayağına ve çok özgün ve uç gelmişti , ama ilgimi çektiki 4ü izledim baktım karakterlerhiçummadığım şekilde derinleşiyor devam ettim baktım ki dahada romantikleşiyor devam ettim baktım karakterler hiç umulmadık ilginçtepkiler veriyor bağlandım baktım karakter profillerinde verilen tepkiler ne çok abartı ne çok yavan ve çok saçma verilen karakter profiline uygun mantıklı absürd davranışlar yazılmış ama mantıklı işte o zaman bağlandım derin karakter profili çizen bu dizinin bidahaki bölümde ne olacakl diye deli gibi fragmanlarını takip edip gün saydım fragmanları gördüm vaşş ohaa noluyo lan tepkileriyle izleyince yeni bölüm için resmen saat saydığımı biliyorum hiçbir türk dizisinde böyle olmadım ben bilidğiniz ergen gibi izledim

ve her saniyesinden keyif alarak izliyordum ve bir yerden sonra çok ilginçtir ki artık adrenalin salgılıordum

özellikle ali selin romantiklği ve gerilimleri özellikle gerilimlerinde çünkü resmen karakterlere aşık oluyorum türk dizi tarihinde bu kadar sürükleyen karakterler neredeyse yok genelde aşırı bayık yavan aşk dizilerindeki karakterleri olan türk dizilerinde bu dizinin karakterleri çok uçtu hiç unutmam eylül zamanı 2 haftalık tatile gitmem nedeniyle izleyemediğim 11-12.bölümü eve dönünce izlerken aldığım keyf resmen paha biçilemez

ne zaman ki dizi kış sezonuna başladı sanki senaristi değişmiş gibi karakter profilleri sıradanlaşmaya başladı ali ve selin arasında ki o yaralı çocuğun verdiği hezeyanlar gerilimler ali selin arasındaki derin boytutlu bilişkiler birden kayboldu karakterler kendi profillerini aşan abartılı tepkiler verdi ali ye gereksiz hırçınlıklar yazıldı selin gereksiz anı anına tutmayan tepkiler verdi ,aralrındaki romantizmin sadece öpüşmeleri ve koklalaşmaları oldu ali ve selin çiftinin , son derece uzak bir romantizmle evlendiler , acıdan beslenen ve temellerinde acı olan bu iki karakteri acıyla evlendirdin hadi okey ama balayı sahnesi neden o kadar kısaydı ?? selini sakinleştirmek için değilde balayı için yapılamazmıyudı o sahne ?? özellikle en iyi sahnelerden biri olan o sandal sahnesini tekrardan hayata geçirmek gibi keşke tekrar ağva olsaydı ama bir an o sahneyi görünce bile sevindim ama oda acılar nedneiyle saçmalıklar silsilesiyle son buldu halbuki yaz zamanı 15 bölüm sürüp bitecekti zafer çıkardı ortaya gerçekler dökülürdü kızların güneşin o karakterine uygun tepkilerini geriliömlerini ve şok edici sahnelerini zilerdik ali ve selin hikayeside aynı derinlikte osn bulurdu açıkçası ilk 15 bölüm hariç ve yeni sezondaki bir kaç bölüm hariç kesinlikle çöp böyle müthiş dizi ve bendeki yeri farklı olan dizi hikayesi açık ve önemsenmemmiş karakterleri, derinlikleri , hikayesi harcanmış boşverilmiş ve kitleyide önemsenmemiş yaz zamanı izleidğim diziyle bu aynımı diye bdefalarca sorgulamama sebep olmuş bu dizi linç edildi ve aynı şekildede linç eden anlamsız bire finallede son buldu benim için güneşin kızları alinin ali olduğu selinin selin oplduğu hatta incinin inci olduğu ilk 15 bölümdür gerisi yalan böyleir dizi birdaha gelmez ne oyuncluluklar ne hikayeler harcandı özellikle tolga sarıtaş ve emre kınaya sonsuz teşekkürler önünüz bu dizi sayesinde artık daha açık karakterleriçok iyi giyip bize yansıttınız yolunuz açık olsun hoşçakal güneşin kızları hoşçakal o coşkulu yaz dönemleri ve ve ve ve hoşçakal masum çift ali ve selin sizin hikayenizin sonu verilmesede zaten belliydi o yüzden hoşça kalın ve birbirinize tedavi edip yok ettiğiniz o yaraları bir kenara atıp biribirinize destek olup hep mutlu yaşayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 23 Nisan 2016; 16:22:46 >

• Özleyenler varsa hafta içi hergün tv2de tekrarları yayınlanıyor
  • quote:

Özleyenler varsa hafta içi hergün tv2de tekrarları yayınlanıyor

Tekrari napcaz yeni bolum lazim bize

• quote:

quote:

Özleyenler varsa hafta içi hergün tv2de tekrarları yayınlanıyor

Tekrari napcaz yeni bolum lazim bize

Bakarsın oda olur 4.bölümü oynuyo bugün

• Güzel diziydi vesselam 25 e kadar yazarlar yazıyordu sonra sıçtılar umarım daha iyisi gelir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.