Şimdi Ara

GÜNEŞLİ HACİZLİ ARAÇLAR SATIŞ MERKEZİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
126.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağlayanın malı gülene fayda etmez derler bizde de.Allah korusun başıma öyle birşey gelse arabam o şekilde satılsa ve ben o aracı trafikte görsem yıkılırım marka model önemli değil
  • Maliyeyi bu şekilde ilan vermeyi akıl ettiği için takdir ettim. Sonuçta ilan ne kadar fazla insana ulaşırsa hem maliye alacağının daha fazla kısmını tahsil eder, hemde borçlunun borcu daha fazla eksilir. Sonuçta icradan bende araç almadım ama ben normal vatandaşların icradan mal almalarını desteklerim, tüm insanlar ahlı mal alınmaz şeklinde düşünürse bundan karlı çıkan belkide icradan piyasasının yarı fiyatına mal alıp ertesi gün bu aracı piyasa fiyatına size satacak bu işten zengin olan kişilere yarar.
  • Aslında genel kanı hacizden mal almam ağlayanın malı gülene yar olmaz. birde olayın diğer tarafı alacaklı tarafından düşünürsek bu alacalık borçluya her seferinde borcunu ödemesi için tebliğler yapmış tahüüt almış vs. vs. borçlu borcunu ödememiş. Yapacak birşey kalmıyor haciz yoluna gidilecek aslında hacizdeki mal ne kadar yüksek fiyata satılırsa hem borçlu hemde alacaklı açısından en iyisi o olur. bu araç 10000 YTL için satılıyorsa alacaklı 10000Ytl sini alır çekilir arta kalan borçluya iade edilir. sakıncası yoktur. fetfa verilmiştir. takım elbiselilere dikkat etmek gerekir. 3 kuruş ucuza alcam diyerekten vücutta bir delik oluşabilir. aslında bu işlem internet üzerinden açık arttırma olarak yapılsa daha güzel olur. en azında ihale mafyasına az ekmek düşer hemde ülkenin her yerinden katılım olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.