Şimdi Ara

Güneşten kararan ten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güneşte durduğumda direk kararıyorum mesela hiç kızarmam normal tenim beyaz ama 1-2 yıldır esmer olarak duruyorum anlamadım güneşe çıkmak zorundayım her gün işe gidiyorum dışarda çalıştığım için lütfen esmer falan diyolar sevmiyorum yani lütfen ten açıçı bişey önerirmisiniz

Acnelyse kremi işe yarar mı cildi soyma görevi taşıyormuş :) . Kullananlardan bilgi alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHU1895 -- 9 Ağustos 2016; 20:58:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Güneşten Kararan Cilt Rengini Açma

Güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalmak, cilt renginin koyulaşmasına neden olan melanin üretimini tetikler. Bu koyulaşma, güneş yanığı veya aşırı güneşe maruz kalmanın bir belirtisi olabilir. Güneşten kararan cilt rengini açmak, zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir.

Güneşten Kararan Cilt Rengini Açma Yöntemleri:

• Güneşten Korunma: Güneşten kararan cilt rengini önlemenin en iyi yolu, güneşe maruz kalmaktan kaçınmaktır. Dışarıdayken koruyucu giysiler giymeli ve güneş kremi kullanmalısınız.

• Eksfoliasyon: Cildinizi düzenli olarak eksfoliye ederek ölü deri hücrelerini uzaklaştırabilir ve yeni cilt hücrelerinin oluşumunu teşvik edebilirsiniz. Bu, güneşten kararan cilt renginin açılmasına yardımcı olabilir.

• Aydınlatıcı Kremler: C vitamini ve glikolik asit gibi içerikler içeren aydınlatıcı kremler, cilt rengini açmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olabilir.

• Kimyasal Peeling: Kimyasal peelingler, güneşten kararan cilt hücrelerinin soyulmasına yardımcı olan kimyasal solüsyonlar kullanır. Bu, cilt renginin açılmasına ve cilt dokusunun iyileşmesine yol açabilir.

• Lazer Tedavisi: Lazer tedavisi, güneşten kararan cilt lekelerini hedeflemek ve cilt rengini açmak için lazer ışınları kullanır.

Güneşten Kararan Cilt Rengini Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Cildinizi aşırı güneşten koruyun.
    • Düzenli olarak eksfoliye edin, ancak cildinize zarar verecek kadar sert davranmayın.
    • Aydınlatıcı kremleri talimatlara göre kullanın.
    • Kimyasal peelingler veya lazer tedavileri hakkında bir dermatoloğa danışın.

Bu yöntemler zaman ve tutarlılık gerektirir. Sabırlı olun ve cilt renginizin açılmasını gözlemlemek için birkaç hafta veya ay geçmesi gerekebileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Google4a Maykıl ceksın ten beyazlatma yaz aynılarını yap hocam
  • Yoğurtla limonu karıştır sür 2 3 gün çıkmayın dışarı. %1 işe yarar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WHU1895 W kullanıcısına yanıt
    Güneşe cikmadan önce güneş kremi kullanmıyor musun? Kullan. Bi de pirinç maskesi ten rengini açar biraz.

• Ben de sarışınım hocam. Güneşe çıkıyorum ama hiç bronzlaşamıyorum. Cildim fena kızarıyor ama. Geceleri gidiyorum işe bari o yüzden şanslıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Ben de sarışınım hocam. Güneşe çıkıyorum ama hiç bronzlaşamıyorum. Cildim fena kızarıyor ama. Geceleri gidiyorum işe bari o yüzden şanslıyım.

iş ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

quote:

Ben de sarışınım hocam. Güneşe çıkıyorum ama hiç bronzlaşamıyorum. Cildim fena kızarıyor ama. Geceleri gidiyorum işe bari o yüzden şanslıyım.

iş ne

Ne geldi aklına?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneşten sararan far
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

quote:

iş ne

Ne geldi aklına?

• quote:

Aynen iş biraz sakat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsiro

Güneşe cikmadan önce güneş kremi kullanmıyor musun? Kullan. Bi de pirinç maskesi ten rengini açar biraz.

Kullanıyorum hocamda dışarda çalışıyorum bir de güneş çok sıcak olunca terliyorum yani krem terden gidiyor malesef işe yaramıyor gibi oluyor.
  • quote:

Ne iyi işte hocam kızarmak iyidir. Ben hayatta kızarmam direk kararırım çok köötü oluyor 3-4 ayda anca geçiyor
  • Beyler ben eczaneden acnelyse almıştım onu sürsem ne fayda eder
    Şapka takmayi da unutma, cok zararlı aslında güneş ışınları valla kolay gelsin ne diyim 😕

• zeynepsiro kullanıcısına yanıt
    Pirinç maskesi??

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Pirinc unu ve sut karistiralarak elde edilen karisim.

http://www.ciltsitesi.com/dogal-maskeler/pirincle-yuz-beyazlatma-maskesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: WHU1895

Beyler ben eczaneden acnelyse almıştım onu sürsem ne fayda eder

acnelyse ten açmazki sadece sivilce ve ten lekelerini söker diye biliyorum . sivilce tedavisinde kullanılır daha çok , içinde retinoik asit ya da hidrokinon vardı sanırım ama bildiğin teni yakar ve güneşe hiç çıkamazsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

Orijinalden alıntı: WHU1895

Beyler ben eczaneden acnelyse almıştım onu sürsem ne fayda eder

acnelyse ten açmazki sadece sivilce ve ten lekelerini söker diye biliyorum . sivilce tedavisinde kullanılır daha çok , içinde retinoik asit ya da hidrokinon vardı sanırım ama bildiğin teni yakar ve güneşe hiç çıkamazsın .

Cildi soyarmış yani yenilermiş güneş lekeleri için yani ?
  • quote:

Pirinc unu ve sut karistiralarak elde edilen karisim.

http://www.ciltsitesi.com/dogal-maskeler/pirincle-yuz-beyazlatma-maskesi/

Bunlardan hangisini uygulayayım ben ? hassas - kuru - yağlı - karma - cildi beyazlatan . Falan filan benim cilt tipim çok karışık :D

Hem kuru Hem yağlı Hem hassas
    Çok fark etmiyo sütle pirinç unundan daha çok verim alıyorum ben 😊

• quote:

Çok fark etmiyo sütle pirinç unundan daha çok verim alıyorum ben 😊

Bütün tarifleri denedinmi de ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.