Şimdi Ara

güney amerika da 200bin tl ile yeni yaşam kurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
13.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu yeni gördüm ancak acayip meraklandım. cesur ve bir o kadar riskli karar. özenmeye değer mi? konu sahibi aydınlat bizleri
  • Böyle planı olan arkadaşlara Fiji'yi tavsiye ederim

http://yoldaolmak.com/fiji-adasinda-mulk-edinmek.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göçen Türklerin Hikayeleri: 'Tam zamanında kaçmışız'

http://forum.donanimhaber.com/m_99077424/tm.htm
  • Riske gerek yok. 200 bin TL varsa (75.000 Euro) git bir tane biryerden gayrimenkul al
    orda yaşa. baktın olmuyor satar dönersin. paran erimemiş olur.

İşte Oturum İzni ve Vatandaşlık Almak İsteyenler İçin Ülkelerin İstekleri;

ABD’de 1 milyon dolar sermayeli şirket açan veya hükümetin belirlediği bölgelere 500 bin dolar civarında yatırım yapan girişimcilere süresiz oturum hakkı. 5 yıl’dan sonra da vatandaşlığa geçme hakkı veriyor.

Kanada 400 bin dolar yatırım yapıp 800 bin dolarda bankada parası olanlara oturum sonrasında vatandaşlık hakkı veriyor.

Dominik Cumhuriyeti 100 bin dolarlık yatırım yapıp vatandaşlık alabilirsiniz, eşi ve çocuklarıyla yerleşmek isteyenlerin 200 bin dolarlık yatırım yapmasını mecburi.

Uruguay, vatandaşlık için yatırım yapmaya gerek yok. 1.200 dolar aylık kazancı olanlara. 3 yıllık geçici oturum izni, 3 yıl sonunda da vatandaşlık hakkına sahip oluyorsunuz.

Saint-Kitts ve Nevis, yakın zamanlarda Türkiye’ye vize uygulamaktan vazgeçti. Hükümetin onayladığı projelere 400 bin – 1 milyon dolar arası yatırım yaparsanız bu güzel ülkenin vatandaşı olabilirsiniz.

Guatemala, Cumhuriyetini devletinden 50 bin dolarlık yatırımınızı 5 yıllık devlet tahviline yaparsanız vatandaşlık hakkı tanıyor.

Birleşik Krallık, 5 yıl içinde İngiltere sınırları içinde 1 milyon GBP yatırım yapanlar vizesini almakta zorlandıkları ülkeden vatandaşlık alabiliyor.

Avusturya, vatandaşlık hakkı için 6-10 milyon Avro’luk risk sermayesi yatırımı istiyor. Ama Vakıflara 2 milyon Euro’luk bağış yapanları da vatandaşlıkla ödüllendiriyor.

Almanya 250 bin Avro sermayeli bir iş kurup Alman vatandaşlarına istihdam sağlayanlara oturum hakkı veririm sonrasında da vatandaşı olma imkanını sağlıyor.

Slovakya, vatandaşı olmak için 1 milyon Avro yatırım yapmanız mecburi.

Ukrayna, ülkesindeki açacağınız şirket hesabınızda 100 bin dolar varsa sınırsız oturum izni veriyor ki Ülkeye vizesi giriş yapabilirsiniz.

Letonya, vatandaşlık için kırsal kesimden 71 bin 500 Avro’dan başlayan fiyatlarla bir ev al ya da büyük şehirde oturmak isteyenler 143 bin Avro verip gayrimenkulü de vatandaşlığı da alabilirsiniz.

Karadağ, 500 bin Avro’dan aşağı yatırım kabul etmiyor 500 bin Avro veren iş adamlarına vatandaşlık veriyor.

Bulgaristan, bir yıl oturum izni olan ve 1 milyon Leva’nın üzerinde Bulgaristan da yatırım yapmış olan yabancı ülke vatandaşlarına vatandaşlık hakkı veriyor. Gayrimenkul satın almanız oturum izni veya vatandaşlık almak için yeterli değil.

Makedonya yabancı yatırımı çekmek için 40 bin Avro’luk gayrimenkul alana 1 yıllık oturum izni, 400 bin Avro yatırım yapanlara ve en az 10 kişiye iş olanağı sağlayanlara vatandaşlık hakkı vereceğini duyurdu.

İrlanda 1 milyon dolar yatırım yapanlara, hükümetin uygun gördüğü tarihte ülke vatandaşı olma hakkı verecek.

İspanya en az 160 bin Avro değerinde konut veya gayrimenkul alanlara oturum izni ve Avrupa Birliği ülkelerinde serbest dolaşım ve çalışma hakkı veriyor.

Arnavutluk, 200 bin dolar yatırım yapan işadamlarına vatandaşlık veriyor.

Hong Kong, 1 milyon 260 bin dolar civarında yatırım yapanlara vatandaşlık hakkı veriyor.

Yeni Zelanda, vatandaşlık hakkını kazanmak için seçtiğiniz yatırım programına bağlı olarak 1 – 7 milyon dolar arasında yatırım yapmanız gerekiyor.

• yada direk buraya bak,

Uruguay, vatandaşlık için yatırım yapmaya gerek yok. 1.200 dolar aylık kazancı olanlara. 3 yıllık geçici oturum izni, 3 yıl sonunda da vatandaşlık hakkına sahip oluyorsunuz.

Tası Tarağı Toplayıp Uruguay'a Yerleşmek İçin 28 Sebep

http://onedio.com/haber/uruguay-a-yerlesmek-icin-23-sebep-268144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 31 Mart 2015; 10:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Riske gerek yok. 200 bin TL varsa (75.000 Euro) git bir tane biryerden gayrimenkul al
    orda yaşa. baktın olmuyor satar dönersin. paran erimemiş olur.

İşte Oturum İzni ve Vatandaşlık Almak İsteyenler İçin Ülkelerin İstekleri;

ABD’de 1 milyon dolar sermayeli şirket açan veya hükümetin belirlediği bölgelere 500 bin dolar civarında yatırım yapan girişimcilere süresiz oturum hakkı. 5 yıl’dan sonra da vatandaşlığa geçme hakkı veriyor.

Kanada 400 bin dolar yatırım yapıp 800 bin dolarda bankada parası olanlara oturum sonrasında vatandaşlık hakkı veriyor.

Dominik Cumhuriyeti 100 bin dolarlık yatırım yapıp vatandaşlık alabilirsiniz, eşi ve çocuklarıyla yerleşmek isteyenlerin 200 bin dolarlık yatırım yapmasını mecburi.

Saint-Kitts ve Nevis, yakın zamanlarda Türkiye’ye vize uygulamaktan vazgeçti. Hükümetin onayladığı projelere 400 bin – 1 milyon dolar arası yatırım yaparsanız bu güzel ülkenin vatandaşı olabilirsiniz.

Guatemala, Cumhuriyetini devletinden 50 bin dolarlık yatırımınızı 5 yıllık devlet tahviline yaparsanız vatandaşlık hakkı tanıyor.

Birleşik Krallık, 5 yıl içinde İngiltere sınırları içinde 1 milyon GBP yatırım yapanlar vizesini almakta zorlandıkları ülkeden vatandaşlık alabiliyor.

Avusturya, vatandaşlık hakkı için 6-10 milyon Avro’luk risk sermayesi yatırımı istiyor. Ama Vakıflara 2 milyon Euro’luk bağış yapanları da vatandaşlıkla ödüllendiriyor.

Almanya 250 bin Avro sermayeli bir iş kurup Alman vatandaşlarına istihdam sağlayanlara oturum hakkı veririm sonrasında da vatandaşı olma imkanını sağlıyor.

Slovakya, vatandaşı olmak için 1 milyon Avro yatırım yapmanız mecburi.

Ukrayna, ülkesindeki açacağınız şirket hesabınızda 100 bin dolar varsa sınırsız oturum izni veriyor ki Ülkeye vizesi giriş yapabilirsiniz.

Letonya, vatandaşlık için kırsal kesimden 71 bin 500 Avro’dan başlayan fiyatlarla bir ev al ya da büyük şehirde oturmak isteyenler 143 bin Avro verip gayrimenkulü de vatandaşlığı da alabilirsiniz.

Karadağ, 500 bin Avro’dan aşağı yatırım kabul etmiyor 500 bin Avro veren iş adamlarına vatandaşlık veriyor.

Bulgaristan, bir yıl oturum izni olan ve 1 milyon Leva’nın üzerinde Bulgaristan da yatırım yapmış olan yabancı ülke vatandaşlarına vatandaşlık hakkı veriyor. Gayrimenkul satın almanız oturum izni veya vatandaşlık almak için yeterli değil.

Makedonya yabancı yatırımı çekmek için 40 bin Avro’luk gayrimenkul alana 1 yıllık oturum izni, 400 bin Avro yatırım yapanlara ve en az 10 kişiye iş olanağı sağlayanlara vatandaşlık hakkı vereceğini duyurdu.

İrlanda 1 milyon dolar yatırım yapanlara, hükümetin uygun gördüğü tarihte ülke vatandaşı olma hakkı verecek.

İspanya en az 160 bin Avro değerinde konut veya gayrimenkul alanlara oturum izni ve Avrupa Birliği ülkelerinde serbest dolaşım ve çalışma hakkı veriyor.

Arnavutluk, 200 bin dolar yatırım yapan işadamlarına vatandaşlık veriyor.

Hong Kong, 1 milyon 260 bin dolar civarında yatırım yapanlara vatandaşlık hakkı veriyor.

Yeni Zelanda, vatandaşlık hakkını kazanmak için seçtiğiniz yatırım programına bağlı olarak 1 – 7 milyon dolar arasında yatırım yapmanız gerekiyor.

bunlar sadece ev almakla oluyor, avrupa icin her ay 2.000 euro gelir göstermen lazim, konu kilit

• up up up , Gercekten merak ettim. Arkadas harbinden gitti sanirim, cevap mevap gelmedigine gore
  • heyecana gerek yok 4 gün önce forumda AÖF ile ilgili bir paylaşımda bulunmuş
  • gençler :D gittim gezdim geldim.. bu arada kafamdaki soruları da kendim cevapladım.. şimdilik durumlar iyi, buralardayım yani :D
  • Kafandaki Soru neydi be Kardeşim?
  • vallahi hep aklımda olan birşey bu...600 bin dolar civarında mülküm var.Satıp başka bir ülkeye gitmeyi çok düşünüyorum.Ama tabi daha gencim.Üniversite bitsin 3.4 sene sonra insan gibi yaşayabileceğim bir doğu avrupa ülkesine gitmeyi düşünüyorum.Yalnız planladıgın şeyleri yapabilseydin kıskanırdım :D Hala buralarda olduguna göre işler pek yolunda gitmemiş gibi
  • GIDEMEDİ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

GIDEMEDİ..

yoo gittim. gittim gezdim, kaldım ve gördüm. şimde de tr deyim. kafamdaki soruları forumda değil de giderek cevapladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

GIDEMEDİ..

yoo gittim. gittim gezdim, kaldım ve gördüm. şimde de tr deyim. kafamdaki soruları forumda değil de giderek cevapladım.

Bereye gittin, aklında ne gibi sorular vardı paylaşır mısın bizimle

• quote:

Orijinalden alıntı: legend58

vallahi hep aklımda olan birşey bu...600 bin dolar civarında mülküm var.Satıp başka bir ülkeye gitmeyi çok düşünüyorum.Ama tabi daha gencim.Üniversite bitsin 3.4 sene sonra insan gibi yaşayabileceğim bir doğu avrupa ülkesine gitmeyi düşünüyorum.Yalnız planladıgın şeyleri yapabilseydin kıskanırdım :D Hala buralarda olduguna göre işler pek yolunda gitmemiş gibi

600 bin dolar para varsa yurt dışına gitmeye ne gerek var hocam?
  • Bi paylaş fikirlerini da merak ettik naptin nereyi gezdin neler canlandı aklında neden vazgectin şimdilik bunları anlat hele bi

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    güzel bir yerde,güzel insanlarla yaşamak için ...kendi yağımızda kavrulalım yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend58

güzel bir yerde,güzel insanlarla yaşamak için ...kendi yağımızda kavrulalım yeterli

Hocam öyle bir konuşuyorsunuz ki Türkiye'de herkes kötü yurt dışında herkes iyi.Burada iyi insanları bulmaya çalışın.Türkiye teorik olarak çok iyi bir ülke çok avantajlı bir ülke (vergiler hariç ama onlardan da muaf olmanın legal yolları var).Pratikte biraz sıkıntılar var ama olsun o kadar.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    burada toplumun genel bir cehaleti söz konusu ve kendi hayat görüşüm bu ülkeye göre çok ters.
  • 200.000 tl 500$ faiz eder, 500 de sen kazansan rahat geçinirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.