Şimdi Ara

Günlüğü 6 bin dolara ölür müsünüz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mühendis değil ama mühendis olmayan arasaymış demekki gönüllü baya olucakmış baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Ulan şimdi düşündüm de çok mantıklı geldi..Cidden beyler başvuru için adres falan var mı??

Fatih daha ergensin hacı bende gitmeyi düşünüyorumda 3 gün kalsam yeter ne kadar zarar görürüz onu düşünmeye çalışıyorum.

panpa ne ergeni bu sene oy kullanıcam... O kadar abartıldığı gibi değil ya, verdikleri kıyafetleri giyip maske taktıkdan sonra abartılcak kadar radyasyon yemezsin..Kanser riskini arttırır sadece..Ki kanser olucak kadar da yaşamayı planlamıyorum zaten

• http://www.zakzak.co.jp/society/domestic/news/20110329/dms1103291135002-n1.htm

beyler haberin yayınlandığı site burasıymış sanırım..Japonca bilen varsa yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 4 Nisan 2011; 0:09:37 >
  • Burda maden işçileri her gün ölüme gidiyorlar , onlara koymaz japonya ya gitmek.
  • quote:

http://www.zakzak.co.jp/society/domestic/news/20110329/dms1103291135002-n1.htm

baylar haberin yayınlandığı site burasıymış sanırım..Japonca bilen varsa yardımcı olsun

東京電力福島第1原発の事故で、復旧に携わる東電の協力会社は高い賃金を“エサ”に作業員をかき集めているという。なかには「日当40万円」を提示された男性も。ただ、高給につられて現地へ赴いても、待っているのは被曝の恐怖と、1日2食で雑魚寝しか許されない過酷な労働環境だ。

29日の東京新聞によると、さいたま市に避難している作業員の男性(27)は、原発メンテナンス業者から「日当40万円出すからこないか」と誘われた。この男性はすぐに断ったが、50代以上の作業員は高給に魅力を感じ、次々と現場へ戻っているという。

原発の敷地内は放射線量が高いため、作業員は「頻繁に交代している」(東電関係者)。仮に1週間限定の作業でも、日当40万円なら280万円。不況下では簡単に手に入らない、まとまったカネではある。

しかし、いくら賃金がよくても、作業環境は極めて悪い。現地に滞在していた原子力安全・保安院福島第1原子力保安検査官事務所の横田一磨所長(39)が、その実態を明かした。

全作業員は免震重要棟と呼ばれる建物で寝泊まりする。朝6時に起床し、朝食は非常用クラッカーと、野菜ジュース1パック(180ミリリットル)。昼食は抜きで、各持ち場の作業に打ち込む。午後5時に作業が終わり、夕食は「マジックライス」と呼ばれる非常用乾燥米と、鶏肉や魚の缶詰1缶。放射線量の関係で、物資の運搬に小型のバスしか使えないため、補給が限られているのだという。

睡眠は会議室や廊下での雑魚寝。被曝防止の鉛入りシートを床に敷き、毛布にくるまる。

劣悪な食事などについて、保安院の横田所長は「協力したいが基本的には事業者(東電)の問題」と話した。決死隊を強力にサポートせず、政府はいったい何をしているのか

ÖNCE BUNU TERCÜME EDENE Bİ 6000 DOLAR VERSİNLER BENCE.

• quote:

Japonya yine arıyor..Rusya aramıyor, buluyordu

İlk hafta içerisinde yüksek radyasyondan ölen işçilere tehlikeden bahsedilmemişti bile..İtfaiye gibi yangın söndürmeye gidiyorlardı

Günlüğü 6 bin dolara ölür müsünüz ?

edit: yukardakilerin bir çoğu radyasyondan öldü beyler..

bu ruslar cok acayip insanlar pislik insanlar ya o sızıntıyı bile soylememisler kac ay boyunca devam etmis radyasyon bulutlarin ustune cikip da hava akimina kapilinca avrupada bi ulkede (hangi ulke unuttum) meteoroloji uzmanlari bakiyorlar radyasyon geliyor bi yerlerden arastiriyorlar cernobilden geliyor radyasyon bu pislikler yuzunden kendi halkindan da kac kisi öldü kac cocuk sakat dogdu bizim ulkemizi bile etkiledi karadenizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Başvuruyu nerden yapıyoruz şu dünyaya bi yararımız olsun ciddi başvurucam interentten oluyorsa

Nick-Mesaj Uyumu
  • degil 6bin dolar 6milyon dolar verseler gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

İlk hafta içerisinde yüksek radyasyondan ölen işçilere tehlikeden bahsedilmemişti bile..İtfaiye gibi yangın söndürmeye gidiyorlardı

bu ruslar cok acayip insanlar pislik insanlar ya o sızıntıyı bile soylememisler kac ay boyunca devam etmis radyasyon bulutlarin ustune cikip da hava akimina kapilinca avrupada bi ulkede (hangi ulke unuttum) meteoroloji uzmanlari bakiyorlar radyasyon geliyor bi yerlerden arastiriyorlar cernobilden geliyor radyasyon bu pislikler yuzunden kendi halkindan da kac kisi öldü kac cocuk sakat dogdu bizim ulkemizi bile etkiledi karadenizden

Toprak bile kabul etmeyecek buna sebep olan kişileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Kaynak? Başvuru adresi var mı?

napıcan diğer reaktörleri de mi eritecen?

• Nereyi imzalıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Ben bu faciayı insanlardan sakladıklarını/saklayabildiklerine inanmıyordum ilk başta..Sonra milliyet arşive baktım:

Olay 26 nisan 1986 da meydana geliyor... 1 Mayıs falan gibi gazetede haberi var..5 günde zaten şu yayılıma ulaşmış oluyor serpinti

şu siteden 26 Nisan 1986 ve ileriki 1-2 haftaya bakın bi:

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 4 Nisan 2011; 0:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Hepsi değil o zaman 1 km çapında 10 saat boyunca bulunan herkes öldü(3 istisna hariç)

Mesela köprü var 1 km uzaklıkta reaktöre , oraya çıkıpta reaktöre bakan hiçkimse bugün yaşamıyor.

Ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz .

Abartmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

quote:

http://www.zakzak.co.jp/society/domestic/news/20110329/dms1103291135002-n1.htm

baylar haberin yayınlandığı site burasıymış sanırım..Japonca bilen varsa yardımcı olsun

東京電力福島第1原発の事故で、復旧に携わる東電の協力会社は高い賃金を“エサ”に作業員をかき集めているという。なかには「日当40万円」を提示された男性も。ただ、高給につられて現地へ赴いても、待っているのは被曝の恐怖と、1日2食で雑魚寝しか許されない過酷な労働環境だ。

29日の東京新聞によると、さいたま市に避難している作業員の男性(27)は、原発メンテナンス業者から「日当40万円出すからこないか」と誘われた。この男性はすぐに断ったが、50代以上の作業員は高給に魅力を感じ、次々と現場へ戻っているという。

原発の敷地内は放射線量が高いため、作業員は「頻繁に交代している」(東電関係者)。仮に1週間限定の作業でも、日当40万円なら280万円。不況下では簡単に手に入らない、まとまったカネではある。

しかし、いくら賃金がよくても、作業環境は極めて悪い。現地に滞在していた原子力安全・保安院福島第1原子力保安検査官事務所の横田一磨所長(39)が、その実態を明かした。

全作業員は免震重要棟と呼ばれる建物で寝泊まりする。朝6時に起床し、朝食は非常用クラッカーと、野菜ジュース1パック(180ミリリットル)。昼食は抜きで、各持ち場の作業に打ち込む。午後5時に作業が終わり、夕食は「マジックライス」と呼ばれる非常用乾燥米と、鶏肉や魚の缶詰1缶。放射線量の関係で、物資の運搬に小型のバスしか使えないため、補給が限られているのだという。

睡眠は会議室や廊下での雑魚寝。被曝防止の鉛入りシートを床に敷き、毛布にくるまる。

劣悪な食事などについて、保安院の横田所長は「協力したいが基本的には事業者(東電)の問題」と話した。決死隊を強力にサポートせず、政府はいったい何をしているのか

ÖNCE BUNU TERCÜME EDENE Bİ 6000 DOLAR VERSİNLER BENCE.

GOOGLE TRANSLATE DİYOR Kİ :

Japonca dilinden Türkçe diline çeviri

işçiler toplamak yüksek ücret "yem" kurtarma katılan ilk nükleer santral kazasında Hukuzima TEPCO TEPCO taşeron. erkekler tarafından sunulan Bazı insanlar, "¥ 400.000 günlük ödenek". Ancak, hatta çok ama maruz kalma korkusuyla bekleyen asılı yerel ziyaretleri, ödenen sadece iki öğün 雑 鱼 寝 bir gün izin sert bir çalışma ortamı.

Tokyo Shimbun 29 erkek işçiler birincil bakım yüklenici Saitama City (27) tahliye edildi "dedi davet edildi" Eğer harcırah ¥ 400.000 vermek gelmiyor ". Adam reddetti ama yakında, 50 yaş üstü işçilerin yüksek ücret çekilen bir başka sonra olay yerine geri döndü.

Birincil site, işçilerin "sık sık değiştirilmiştir" yüksek radyasyon dozu vardır (TEPCO yetkilileri.) Daha sonra 280 ¥ harcırah ¥ 400,000, bir hafta içinde geçici olarak çalışın. Bir durgunluk yılında daha kolay olmaz, para ile uyumlu bulunmaktadır.

Ancak, iyi ücret, çalışma koşulları çok kötü olursa olsun nasıl. Nükleer güvenlik denetçisi ofis Yokota Takeshi Tokoro Migaku Hazime Hukuzima NISA, (39) yerel kalmak için ilk gerçek durumu ortaya koymuştur.

bir binanın bütün işçiler Bina 寝 泊 Mari Kaname Şigeru izolasyon denir. Ben 6 kahvaltı ve kraker ve meyve suyu (180 ml) acil bir paket için önce uyandım. öğle olmadan ve her yazının çalışma yaptı. 05:00 'de sonu çalışma, yemek pilav "sihirli" ve acil kuru pirinç, konserve balık, konserve tavuk veya 1 çağrısında bulundu. eşya taşımacılığı için küçük bir otobüs için sadece kullanılan radyasyon dozu arasındaki ilişki, o arz sınırlı olduğunu söyledi.

雑 鱼 寝 koridorları ve konferans salonları uyku. Levha kurşun maruziyeti önlemek için yere yayılmış, ben battaniye ile kendimi kaplı.

Böyle bir kötü beslenme için NISA Yokota başkanı "Aslında, işveren (TEPCO) sorunu yardım etmek istiyorum" dedi. Güçlü kadrosu hükümet tam olarak ne yapmak desteklemiyor

• GOOGLE TRANSLATE Olmasa napardık bilmem.
  • Ya insan hayatı günlük 6 bin dolar etmez. aslında para önemli de değil önemli olan miktarı

Şaka bir yana insan üzülüyor ya bir insanlığın başına gelebilecek ön kötü olaylardan biri. elimizden gelsede yardım edebilsek dualarımız onlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

Ya insan hayatı günlük 6 bin dolar etmez. aslında para önemli de değil önemli olan miktarı

Şaka bir yana insan üzülüyor ya bir insanlığın başına gelebilecek ön kötü olaylardan biri. elimizden gelsede yardım edebilsek dualarımız onlarla.

Gerçektende zor bir durum dünyanın büyük çoğunluğunu etkileyecek bir olay Allah hepimiz korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Hepsi değil o zaman 1 km çapında 10 saat boyunca bulunan herkes öldü(3 istisna hariç)

Mesela köprü var 1 km uzaklıkta reaktöre , oraya çıkıpta reaktöre bakan hiçkimse bugün yaşamıyor.

Ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz .

Abartmayin

Kaynak Milliyet haber komünist kardeşim

Ayrıca SSCB dünyaya 2 gün sonra duyurdu İsveçteki nükleer santral alarm veriyordu bunun üzerine SSCB ye soruldu ülkenizde herhangi bir sızıntı var mı diye SSCBde baştan bir reaktöründe patlama olduğunu fakat durumun kontrol altına alındığını söyledi fakat durum kontrol altına alınmamıştı sürekli nükleer gaz doğaya salınıyordu bunun üzerine halk ertesi gün tahliye edildi yanlarına ancak bir bavul alabildiler o bavullarda radyasyona maruz kalmamış eşyalar olması gerekiyordu.

• gunluk 6 bin dolar degil de, 1 gece megan fox verseler abaza turkiyenin yarisi gider.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.