Şimdi Ara

GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.649
Cevap
64
Favori
164.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabiki hocam elimden geldiginde böyle güvendigim maclari paylasirim her zaman

@Sweedish House Mafia

Haklisiniz birdahakine yatirir yatirmaz paylasirim sizde yararlanirsiniz
  • HSC Montpellier - Troyes AC
    Real Madrid - RCD Mallorca

ikiside ilk 10 dakika sonucu 0
  • BJK çok önemli bir maçı evinde kaybetti pes doğrusu. 1500tl buhar oldu gelde sakin ol sinirlerine hakim ol
  • madird maçının ilk yarı 1 oranı 1.60
  • Tuttu > sporting lisbon - setubal - iy 1 -- 1,85 [dk 15. sporting 1 dk 20. 2-0 dk 38. 2-1 ]
    Tuttu > bologna - juventus handikap 2 -- 2.80 [ çok kaçırdı ilk yarıda juve :/ bologna 0- juve 2]
    valencia - betis handikap 1 -- 2.50 [valencia 1 - real betis 0 ]

toplam oran 12,95

21:30 maçlarına öylesine bi kupon yaptım. maksat heyecan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 16 Mart 2013; 23:44:50 >
  •  GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU!

Allah kahretsin yaa tutan 5 maca 3,5 üst desem köşeydim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU!

Gecmis olsun böyle yarim gollerden yarim sayilardan yatmak cok koyuyor insana

• Real madrid yakacak beni öyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

Gecmis olsun böyle yarim gollerden yarim sayilardan yatmak cok koyuyor insana

maca baktım biraz dellendim resmen wolf rasgele auta atıyodu topu
    hiç gol girişimi yokçok yattılar skora adam gibi oynasalar 4-0 yenerlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Tuttu > sporting lisbon - setubal - iy 1 -- 1,85 [dk 15. sporting 1 dk 20. 2-0 dk 38. 2-1 ]
    Tuttu > bologna - juventus handikap 2 -- 2.80 [ çok kaçırdı ilk yarıda juve :/ bologna 0- juve 2]

toplam oran 12,95

valencia 1 tane daha atarsa tamam. betis 10 kişi kaldı zaten.

• keyifli başladı haftasonu. 4 kuponum tuttu. herkese bol kazançlar. gece nba hazırlığı )
  • quote:

Buyrunuz

hocam ayıptır sorması sen haftada net ne kadar kazanıyon ?

• quote:

quote:

Tuttu > sporting lisbon - setubal - iy 1 -- 1,85 [dk 15. sporting 1 dk 20. 2-0 dk 38. 2-1 ]

toplam oran 12,95

Valencia attı.

Edit : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porscheuz -- 17 Mart 2013; 0:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

quote:

Buyrunuz

hocam ayıptır sorması sen haftada net ne kadar kazanıyon ?

Hocam bu hafta sansim döndü valla ayiptir söylemesi 500 civari Ama 10 katini vermisimdir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Porscheuz

quote:

quote:

toplam oran 12,95

Valencia attı.

Aynen hocam, umutlarım tükenmeye başlamıştı ki kendi kalesine attı defans :) son dakikada da güzel bir gol attı valencia. 2 lira basmıştım ama güzel oldu, öğrenciyiz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Porscheuz

quote:

quote:

toplam oran 12,95

Valencia attı.

Aynen hocam, umutlarım tükenmeye başlamıştı ki kendi kalesine attı defans :) son dakikada da güzel bir gol attı valencia. 2 lira basmıştım ama güzel oldu, öğrenciyiz :)

Tempobet'ten falan oynasan 25 lira alacağına 40-50 lira arası alırdın.Oraları da bi değerlendir derim :)

• Cok güvendigim söylenemez ama 3 5 atabilirsiniz
  • Arkadaşlar yarınki programda kendi liglerinde iyi olan bir çok takım deplasmanda oynuyor.

GS, Fb, Manisa, Ajax, Porto, Benfica gibi.. Gözümden kaçmış bazı maçlar da olabilir. Bu takımların maçları hakkında yorum yapabilirsek bu sayfada yarın için güzel olabilir. Özellikle Manisa, GS,Fb ve Ajax'a verilen oranlar güzel. En erken başlayan maç saat birde Manisaspor.. Ben açıkçası bu 6 maçın hepsinin 2 biteceğini düşünmüyorum. Mutlaka yatan olacaktır. Amaç o yatanı bulmak olsun buna göre yorum yazarsanız iyi olur..

Ayrıca bu 6 takımdan 3ü hafta içi Avrupa kupasında zorlu maçlar yapıp tur atladılar. Bunları da göz önüne alalım. Belki duygusal yaklaşıyorum ama bana içlerinde en güvenilir gelen Galatasaray. Antalya karşısında Feneri'de çok şanslı görüyorum. Antalya ikinci yarıda dökülüyor. Hele 4 buçukta GS kazanırsa kesin kazanmak isteyeceklerdir.

Bugün Psv kazandı, Ajax geçen hafta oturduğu koltuğu bırakmak istemeyecektir. Aynı şekilde bugün Erciyes de kazandı. Manisaspor da kazanmak isteyecektir.

Porto ile Benfica arasındaki yarış ise aşikar..

Çok mu konuştum ne Yarın bu sayfaya bakmadan kupon yapmayacam. Bol şans..

Ek: Bir de yarınki Ordu - Antep maçını yorumlayabilecek babayiğit çıkarsa çok iyi olur. Ben böyle zorlu amaçlı maçları severim. Bu tür maçlara yoğunlaşmak gerekir. Ligin sonuna doğru alt sıralarda buna benzer çok maç olacaktır. Doğru tahminler yapabilirsek hepimiz için iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 17 Mart 2013; 1:35:37 >

• 430 Kayseri-Galatasaray Ms2
    423 Milan-Palermo 2.5 üst
    432 Tottenham Fulham Ms1
    424 Napoli Atalanta 2.5 üst
    503 Sampdoria-Inter Kg Var
    372 Malaga-Espanyol Ms1
    480 Antalyaspor-Fenerbahçe Kg Var
    Toplam Oran 19.69 Nesine

Sadece Malaga maçının zorlu geçecegini diğerlerinin geleceğini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? @

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Arkadaşlar yarınki programda kendi liglerinde iyi olan bir çok takım deplasmanda oynuyor.

GS, Fb, Manisa, Ajax, Porto, Benfica gibi.. Gözümden kaçmış bazı maçlar da olabilir. Bu takımların maçları hakkında yorum yapabilirsek bu sayfada yarın için güzel olabilir. Özellikle Manisa, GS,Fb ve Ajax'a verilen oranlar güzel. En erken başlayan maç saat birde Manisaspor.. Ben açıkçası bu 6 maçın hepsinin 2 biteceğini düşünmüyorum. Mutlaka yatan olacaktır. Amaç o yatanı bulmak olsun buna göre yorum yazarsanız iyi olur..

Ayrıca bu 6 takımdan 3ü hafta içi Avrupa kupasında zorlu maçlar yapıp tur atladılar. Bunları da göz önüne alalım. Belki duygusal yaklaşıyorum ama bana içlerinde en güvenilir gelen Galatasaray. Antalya karşısında Feneri'de çok şanslı görüyorum. Antalya ikinci yarıda dökülüyor. Hele 4 buçukta GS kazanırsa kesin kazanmak isteyeceklerdir.

Bugün Psv kazandı, Ajax geçen hafta oturduğu koltuğu bırakmak istemeyecektir. Aynı şekilde bugün Erciyes de kazandı. Manisaspor da kazanmak isteyecektir.

Porto ile Benfica arasındaki yarış ise aşikar..

Çok mu konuştum ne Yarın bu sayfaya bakmadan kupon yapmayacam. Bol şans..

Ek: Bir de yarınki Ordu - Antep maçını yorumlayabilecek babayiğit çıkarsa çok iyi olur. Ben böyle zorlu amaçlı maçları severim. Bu tür maçlara yoğunlaşmak gerekir. Ligin sonuna doğru alt sıralarda buna benzer çok maç olacaktır. Doğru tahminler yapabilirsek hepimiz için iyi olabilir.

Hocam ordu-antep maçı normal şartlarda tam beraberlik maçı. Risk almak istemezsen tercih olarak kg var diyebilirsin. Bu hafta ligde trend kg var ve üst çünkü
    Gs handikap, Fener çifte, ajax 2-3 gol,porto iy0,benfica 2.5 üstü benim düşüncelerim. Manisadan uzak duruyorum. İlla bir tercih gerekirse alt diyorum.(Tavşanlı son 3 haftada 2 kırmızı görmüş, sertliğe devam ederlerse sıkıntı yaratabilir.)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.