486 Inter-Tottenham İM 2/2 4.50 487 Bordeuax-Benfica KG 1.65 488 Chelsea-Steaua Bük. İM 0/2 19.00 Toplam Oran: 141
2 kuponu da ayak üstü yaptım ilk kuponda FB maçından korkuyorum, 2-3 gol yerine bir anlık dalgınlıkla alt yaptım. 2. kupona 2 tl verdim ya tutarsa diye :))
Sizce?
@Ss4Gogeta
Oranlar iyi, alıcı gözle baksam mı
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCe
@Ss4Gogeta
Oranlar iyi, alıcı gözle baksam mı
Size kalmış, pek düşünmüyorum tutacağını ama :)
fb maçı banko üst bence
@Ss4Gogeta
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
FB'nin ms oranı biraz düşük değil mi? GS'ye dün 5.50 oran veriyordu benim oynadığım site ve 20 lira atmadığıma çok pişman oldum. FB için de o civarda bir oran olsaydı oynayacaktım.
FB maçının üst değil de 2-3 gol olacağını düşünüyorum.
ALT 2.5 @ 1.53 [Toplam Gol - 90 dk] - Rubin Kazan - Levante UEFA Avrupa Ligi ÜST 2.5 @ 1.72 [Toplam Gol - 90 dk] - Chelsea - Steaua Bucuresti UEFA Avrupa Ligi ALT 3.5 @ 1.28 [Toplam Gol - 90 dk] - Fenerbahçe - FC Viktoria Plzen UEFA Avrupa Ligi ÜST 1.5 @ 1.25 [Toplam Gol - 90 dk] - FC Zenit - Basel UEFA Avrupa Ligi
Bol şans
Arkadaşlar sizce nasıl? Daha ilk kuponum
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCe
@Ss4Gogeta
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
FB'nin ms oranı biraz düşük değil mi? GS'ye dün 5.50 oran veriyordu benim oynadığım site ve 20 lira atmadığıma çok pişman oldum. FB için de o civarda bir oran olsaydı oynayacaktım.
yurtdışı sitelerde yükselişe geçmiş fb'nin oranı, X ve 2 ise daha çok düşüşte gözüküyor
Dün 5.50 GS oranını hatırladıkça bu oranlar yavru gibi geliyor gözüme
@Erwin Rommel
Sizin dün bu şekilde bi kupon vardı, tuttu o değil mi?
@GeCCe Tuttu fakat son dakika golü idi. (Rakibi 2 tane kırmızı kart gördü + Penaltı kaçtı maçta.) Normalde Fener 2.5 gol alt ve Basel üst girecektim fakat son para diye daha garantiye yattık bakalım.
Bol şans hocam iyi gibi görünüyor kupon.
@GeCCe
2-2.20 arası uygun olabilirdi fener için ama bu kez takımların arasındaki kalite farkını gözettiler sanırım.
yoksa napoli karşısındaki oyununu oynayıp bu oranların yanlış olduğunu kanıtlayabilir plzen, ama umarım kanıtlamaz tabi
Sağol hocam .
Ek olarak
LUCAS, JAMON-ALFRED - ÜST 9.5 @ 1.85 [Oyuncu Performansı - Toplam Sayı - Maç] - Anadolu Efes Istanbul - Brose Baskets Bamberg Euroleague Men, Group E
Oynadım 10 sayı atar rahat diye.
@hcno
Plzen'i bence de fazla hafife aldılar gibi ama umarım hafiflikleri denk gelir bu maça... Ben yaklaşık 1 hafta evvel Plzen'i oturup araştırdım kısaca ve ligdeki durumları ve performansları vs. oldukça iyiydi. FB maçına birçok kişi banko FB alır diyor ama ben o kadar emin değilim. Tabii gönlümüz kazanmaktan yana ama söz konusu iddaa olunca her şeyi düşünmek gerekiyor.
@Erwin Rommel
Siz baya detaya girmişsiniz sonuçları paylaşırsınız artık.
Arkadaslar tempoda fenerin orani 2.05 olmus
Rubin kazan levante maci ilk yari 0 0 biter mi sizce 2.65 oran var tempoda
@GeCCe
aynen hocam umarım fener alır ama bana da o maçtan bir sürpriz çıkabilir gibi geliyor.
çok küçümsedik plzen'i, o kadar boş takım değil
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
@GeCCe
aynen hocam umarım fener alır ama bana da o maçtan bir sürpriz çıkabilir gibi geliyor.
çok küçümsedik plzen'i, o kadar boş takım değil
Zaten tempoda fenerin orani yükseliyor, plzenin oran düsüyor hocam. Katiliyorum sana