Bildirim
GÜNLÜK BİREYSEL KUPON/YORUM PAYLAŞIM KONUSU ANA BAŞLIK-TEK KONU! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
77 Misafir (25 Mobil) - 52 Masaüstü, 25 Mobil
Giriş
-
@Ss4Gogetaquote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
482 Rubin Kazan-Levante MS1 1.65
480 FB-Plzen Alt 1.70
483 Zenit-Basel TG 2-3 1.80
490 Lazio-Stuttgart KGvar 1.60
488 Chelsea-Steaua Bük. MS1 1.20
Toplam Oran: 9.70
486 Inter-Tottenham İM 2/2 4.50
487 Bordeuax-Benfica KG 1.65
488 Chelsea-Steaua Bük. İM 0/2 19.00
Toplam Oran: 141
2 kuponu da ayak üstü yaptım ilk kuponda FB maçından korkuyorum, 2-3 gol yerine bir anlık dalgınlıkla alt yaptım. 2. kupona 2 tl verdim ya tutarsa diye :))
Sizce?
Alıntıları Göster
Oranlar iyi, alıcı gözle baksam mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCe
@Ss4Gogeta
Oranlar iyi, alıcı gözle baksam mı
Size kalmış, pek düşünmüyorum tutacağını ama :) -
fb maçı banko üst bencequote:
@Ss4Gogeta
Oranlar iyi, alıcı gözle baksam mı -
@Ss4Gogetaquote:
Orijinalden alıntı: hcno
fb maçı banko üst bence
Alıntıları Göster
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
FB'nin ms oranı biraz düşük değil mi? GS'ye dün 5.50 oran veriyordu benim oynadığım site ve 20 lira atmadığıma çok pişman oldum. FB için de o civarda bir oran olsaydı oynayacaktım.
-
FB maçının üst değil de 2-3 gol olacağını düşünüyorum.quote:
@Ss4Gogeta
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
FB'nin ms oranı biraz düşük değil mi? GS'ye dün 5.50 oran veriyordu benim oynadığım site ve 20 lira atmadığıma çok pişman oldum. FB için de o civarda bir oran olsaydı oynayacaktım. -
ALT 2.5 @ 1.53 [Toplam Gol - 90 dk] - Rubin Kazan - Levante UEFA Avrupa Ligiquote:
FB maçının üst değil de 2-3 gol olacağını düşünüyorum.
Alıntıları Göster
ÜST 2.5 @ 1.72 [Toplam Gol - 90 dk] - Chelsea - Steaua Bucuresti UEFA Avrupa Ligi
ALT 3.5 @ 1.28 [Toplam Gol - 90 dk] - Fenerbahçe - FC Viktoria Plzen UEFA Avrupa Ligi
ÜST 1.5 @ 1.25 [Toplam Gol - 90 dk] - FC Zenit - Basel UEFA Avrupa Ligi
Bol şans
-
-
quote:
@Ss4Gogeta
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
FB'nin ms oranı biraz düşük değil mi? GS'ye dün 5.50 oran veriyordu benim oynadığım site ve 20 lira atmadığıma çok pişman oldum. FB için de o civarda bir oran olsaydı oynayacaktım.
yurtdışı sitelerde yükselişe geçmiş fb'nin oranı, X ve 2 ise daha çok düşüşte gözüküyor
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/europa-league/fenerbahce-plzen-1593880/
-
Fenerbahçe %100 banko. 400lük kupon yaptımquote:
482 Rubin Kazan-Levante MS1 1.65
480 FB-Plzen Alt 1.70
483 Zenit-Basel TG 2-3 1.80
490 Lazio-Stuttgart KGvar 1.60
488 Chelsea-Steaua Bük. MS1 1.20
Toplam Oran: 9.70
486 Inter-Tottenham İM 2/2 4.50
487 Bordeuax-Benfica KG 1.65
488 Chelsea-Steaua Bük. İM 0/2 19.00
Toplam Oran: 141
2 kuponu da ayak üstü yaptım ilk kuponda FB maçından korkuyorum, 2-3 gol yerine bir anlık dalgınlıkla alt yaptım. 2. kupona 2 tl verdim ya tutarsa diye :))
Sizce?
Alıntıları Göster
-
@hcnoquote:
Orijinalden alıntı: hcnoquote:
@Ss4Gogeta
Bakmıyorum o zaman.
@hcno
yurtdışı sitelerde yükselişe geçmiş fb'nin oranı, X ve 2 ise daha çok düşüşte gözüküyor
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/europa-league/fenerbahce-plzen-1593880/
Alıntıları Göster
Dün 5.50 GS oranını hatırladıkça bu oranlar yavru gibi geliyor gözüme
@Erwin Rommel
Sizin dün bu şekilde bi kupon vardı, tuttu o değil mi?
-
@GeCCe Tuttu fakat son dakika golü idi. (Rakibi 2 tane kırmızı kart gördü + Penaltı kaçtı maçta.) Normalde Fener 2.5 gol alt ve Basel üst girecektim fakat son para diye daha garantiye yattık bakalım.quote:
@hcno
Dün 5.50 GS oranını hatırladıkça bu oranlar yavru gibi geliyor gözüme
@Erwin Rommel
Sizin dün bu şekilde bi kupon vardı, tuttu o değil mi? -
Bol şans hocam iyi gibi görünüyor kupon.quote:
Orijinalden alıntı: l053r
@GeCCe Tuttu fakat son dakika golü idi. (Rakibi 2 tane kırmızı kart gördü + Penaltı kaçtı maçta.) Normalde Fener 2.5 gol alt ve Basel üst girecektim fakat son para diye daha garantiye yattık bakalım. -
@GeCCequote:
Bol şans hocam iyi gibi görünüyor kupon.
Alıntıları Göster
2-2.20 arası uygun olabilirdi fener için ama bu kez takımların arasındaki kalite farkını gözettiler sanırım.
yoksa napoli karşısındaki oyununu oynayıp bu oranların yanlış olduğunu kanıtlayabilir plzen, ama umarım kanıtlamaz tabi
-
Sağol hocam .quote:
@GeCCe
2-2.20 arası uygun olabilirdi fener için ama bu kez takımların arasındaki kalite farkını gözettiler sanırım.
yoksa napoli karşısındaki oyununu oynayıp bu oranların yanlış olduğunu kanıtlayabilir plzen, ama umarım kanıtlamaz tabi
Ek olarak
LUCAS, JAMON-ALFRED - ÜST 9.5 @ 1.85 [Oyuncu Performansı - Toplam Sayı - Maç] - Anadolu Efes Istanbul - Brose Baskets Bamberg Euroleague Men, Group E
Oynadım 10 sayı atar rahat diye.
-
@hcnoquote:
Orijinalden alıntı: l053r
Sağol hocam .
Ek olarak
LUCAS, JAMON-ALFRED - ÜST 9.5 @ 1.85 [Oyuncu Performansı - Toplam Sayı - Maç] - Anadolu Efes Istanbul - Brose Baskets Bamberg Euroleague Men, Group E
Oynadım 10 sayı atar rahat diye.
Alıntıları Göster
Plzen'i bence de fazla hafife aldılar gibi ama umarım hafiflikleri denk gelir bu maça... Ben yaklaşık 1 hafta evvel Plzen'i oturup araştırdım kısaca ve ligdeki durumları ve performansları vs. oldukça iyiydi. FB maçına birçok kişi banko FB alır diyor ama ben o kadar emin değilim. Tabii gönlümüz kazanmaktan yana ama söz konusu iddaa olunca her şeyi düşünmek gerekiyor.
@Erwin Rommel
Siz baya detaya girmişsiniz sonuçları paylaşırsınız artık.
-
Arkadaslar tempoda fenerin orani 2.05 olmusquote:
@hcno
Plzen'i bence de fazla hafife aldılar gibi ama umarım hafiflikleri denk gelir bu maça... Ben yaklaşık 1 hafta evvel Plzen'i oturup araştırdım kısaca ve ligdeki durumları ve performansları vs. oldukça iyiydi. FB maçına birçok kişi banko FB alır diyor ama ben o kadar emin değilim. Tabii gönlümüz kazanmaktan yana ama söz konusu iddaa olunca her şeyi düşünmek gerekiyor.
@Erwin Rommel
Siz baya detaya girmişsiniz sonuçları paylaşırsınız artık.
-
Rubin kazan levante maci ilk yari 0 0 biter mi sizce 2.65 oran var tempodaquote:
Orijinalden alıntı: Zyprox
Arkadaslar tempoda fenerin orani 2.05 olmus
Alıntıları Göster -
@GeCCequote:
Orijinalden alıntı: Zyprox
Rubin kazan levante maci ilk yari 0 0 biter mi sizce 2.65 oran var tempoda
Alıntıları Göster
aynen hocam umarım fener alır ama bana da o maçtan bir sürpriz çıkabilir gibi geliyor.
çok küçümsedik plzen'i, o kadar boş takım değil -
quote:
@GeCCe
aynen hocam umarım fener alır ama bana da o maçtan bir sürpriz çıkabilir gibi geliyor.
çok küçümsedik plzen'i, o kadar boş takım değil
Zaten tempoda fenerin orani yükseliyor, plzenin oran düsüyor hocam. Katiliyorum sana
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X