Şimdi Ara

Gunnar oyuncu gözlükleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
23.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Midowex

flux her oyunda calısmıyor ne arkadaş :D ana monitörün rengini değişiyor :D oyunun değil

Kullanmadan konuşan insan modeli. Ana rengi ekran kartının işlevini değiştirerek değiştirmiyor. Direk bir yazılım bu. Bir oyun tam ekranda açıldığında kendi ayarlarında açılıyor ve bazıları kabul etmiyor.

Bilmeden bir hava yapayım dedin ama olmadı be kardeş.

Örnek:

League of Legends => ÇALIŞIYOR.
    Counter Strike GO => ÇALIŞMIYOR.
    World of Warcraft => ÇALIŞMIYOR.
    Left 4 Dead 2 => ÇALIŞMIYOR.
  • Troiler kullanıcısına yanıt
    ben her oyunda çalıştırıyorum kardeş siz klasik türk beyni aç çalıştır yaptığınız için normal settings' e tıklayın az okuyun neyin tribindesin neyin atarını giderini yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troiler

quote:

flux her oyunda calısmıyor ne arkadaş :D ana monitörün rengini değişiyor :D oyunun değil

Kullanmadan konuşan insan modeli. Ana rengi ekran kartının işlevini değiştirerek değiştirmiyor. Direk bir yazılım bu. Bir oyun tam ekranda açıldığında kendi ayarlarında açılıyor ve bazıları kabul etmiyor.

Bilmeden bir hava yapayım dedin ama olmadı be kardeş.

Örnek:

League of Legends => ÇALIŞIYOR.
    Counter Strike GO => ÇALIŞMIYOR.
    World of Warcraft => ÇALIŞMIYOR.
    Left 4 Dead 2 => ÇALIŞMIYOR.

çalışıyor yanlış bilgi sende sorun var

• al beyaz camı sulu boya ile satıya boya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben her oyunda çalıştırıyorum kardeş siz klasik türk beyni aç çalıştır yaptığınız için normal settings' e tıklayın az okuyun neyin tribindesin neyin atarını giderini yapıyon

Siz türk beyni ne kardeşim. He sizde çalışıyorsa benimkinde sorun vardır. Settings'e girmeyi akıl edemiyor değilim yani ama yapacak bir şey yok orda bendeki duruma. Bende çalışmıyor steam oyunlarının çoğunda deaktif oluyor. Herkesde böyledir diye düşünüyordum.
  • Arkaşlar biraz reklam kokan bir yazı olacak ama bütün gün bilgisayar başında olduğum için araştırıp bu gözlüklerden aldım.

Sonrasında memlun kaldığım için bu ürün kesin satar diye düşünüp firma ile anlaştım.

Şuan Gittigidiyor, N11 ve yakında da Hepsiburada.com da satıyor olacağım.

Eğer almayı düşünen olursa buradan yada Gittigidiyor üzerinden bana ulaşabilirsiniz
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Surum_Market/Saglik-Bakim/

Gittigidoyr üzerinden almak isteyen olursa ½10
    havale ile almak isteyen olursada ½20 indirim yapabilirim.

Şirket üzerine alım yapıldığı taktirde demirbaş yani gider olarakda gösterebilirsiniz.

Satışa sunduğum diğer ürünlerden de isterseniz onlarda da indirim yapmaya çalışırım.

• kesinlikle tek marka öneriyorum: MOOV. gunnardan daha iyi.. istersen ekşi den de bilgisayar gözlüğü search edip yorumlara bakabilirsin..

Gunnar oyuncu gözlükleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.