Şimdi Ara

Günümüz Bilgisayarlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Yeni Nesil Oyunları Oynamak İçin Ya Konsol Yada PC Gerek Benimki 4GB Ama Bi Çok Bilgisayar 8GB Gerektiriyor acaba Güzel Ve Ucuz Bir Bilgisayar BulabilirMisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bilgisayarımı evde kendim yaptım öylesi daha ucuza geldi. Biraz uranyum ve plutonyum bulursam bir de atom bombası yapmak istiyorum.
  • PS oyunlarının fiyatı ucuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

PS oyunlarının fiyatı ucuz mu?

Pc toplayıp korsan oynarsan aynı fiyata gelir.

İlla ucuz istiyorsan ps alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Yılda sadece 3-4 oyun oynuyorsan ancak aynı fiyata gelir. PC toplamanın fiks bir fiyatı yok zaten, ihtiyaca göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 4 Eylül 2015; 16:23:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Yılda sadece 3-4 oyun oynuyorsan ancak aynı fiyata gelir.

Hocam benim kuzenim ps3u vardı oyunları alıp bitirip sonra takas ediyordu.

Sizde böyle yaparsanız 4 değil 44 oyun bile oynarsiniz

• Tmm Yorumlarınız için tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps almanı öneririm.Günümüz oyunlarını PC'de adam akıllı oynamak için en az GTX970 falan gerekiyor , onlarda aşırı pahalı.PS4 1.500TL , oyunlarda 150-250 TL arası genelde , her ay 1 tane oyun alsan(multiplayerı olanları) daha rahat olur.PC gerçekten acayip pahalı , ucuz olanlarla low'da bile 20-25 fps alıyorsun :)

edit : Bunun böyle olmasının sebeplerinden biride yeni nesil oyuncuların grafik hastalığı. Artık soundtrack , hikaye , gameplay'e bakan yok.Grafik yoksa oyun değil kafasında herkes , böyle oluncada yapımcılar grafiği dayayıp içeriği kalitesiz yapıyor ama bizim grafik hastası' ''oyuncumuz'' süper oyun , Goty alsın diyor.Tabi bu aşırı grafik + hemen pazarlama stratejisi yüzünden optimizasyon sorunları oluyor.Üstte dediğim gibi GTX970-980 gibi aşırı pahalı ekran kartlarını almaya zorunlu bırakıyorlar(Bütün firmalar aynı değil , geneli öyle).O yüzden PS iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 7 Eylül 2015; 14:58:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.