Şimdi Ara

Günümüzdeki en tehlikeli şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefon, sosyal medya, internet adını ne koyarsanız koyun hepsi farkedilmeyen bir hızla kurbanlarının sayısını arttırıyor. Nereye giderseniz gidin telefona bakan cok kisi var. Bağımlılık değil diye düşünenler günde 2-3 saatten fazla bir ekrana bakmak dogru mu? Bence kesinlikle değil yazın evdeysem bu süre 8-10 saatlere çıkıyordu son zamanlarda 2 saate hatta 1 saate kadar indirdim (bazen daha altına) dışarı çıkınca kesinlikle azalıyor bu süre. Şehirde bu imkan kısıtlı fakat kırsal bölgelerde daha iyi. Peki neden herşeye telefondan ulaşılıyor? Çünkü yattığımız yerden her iş hallolsun hic hareket etmeyelim, zaten telefon bağımlılık yapan bir sey iyice bağımlı olalım. Evde damar tıkanıklığından ölelim. Neden insanların daha cok telefona bakması isteniyor? Bağımlı olsun telefon satalım daha cok para kazanalım diye. Neden insanlar çok kullanıyor? Çünkü çoğu şeye telefondan parmaklarımızı hareket ettirerek ulasabiliyoruz cok kolay şekilde.

Telefon bağımlılığı ileride daha da artacak ben yaşım çok büyük değil telefon liseye kadar kullanmadım fakat suanki cocuklar küçük yaştan itibaren kullanıyor büyüyünce de devam edecek onun tadını almış bir kere bırakmaz peşini.
    Eğer bir milletin gelişmesini istemiyorsanız onlara yemek ve eğlence verin asla isyan etmeyeceklerdir ve yok olacaklardır.
    Gelmek istedigim noktaya gelemedim aslında ama neyse anlamak isteyen anlamıştır zaten.
    Oltaya gelmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aslında istedigim hicbiseyi yazamamisim neyse yorum gelirse açılır belki konu. Anlatmak istediğim sey dijitallesmeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruun5541 -- 21 Ağustos 2024; 1:17:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.