Şimdi Ara

Günün Bankosu - MirAck (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
40
Favori
28.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustazaf22

miraç kardeş aslında bugünkü kuponların yatmasının en sebebi stratejik hata yapmandı..milan ı tüm kuponları yazman büyük hataydı bence.milan lazio maçında milan büyük oranda banko değildi ki tüm kuponlara milanı yazalım

Evet.

Bu hafta genelinde yüksek kayıp oldu.

Hırs ön plana geçti prensiplerimi ve sistemimi bozdum kayıplar başladı.

Macera dolu hafta yaşamak istedim sanırım.

TR analizi ile sıfırdan başlayacağım kasayı Ecoyu hesaplara çektim.

Beni takip edip yatan arkadaşlar kusuruma bakmayın.

• est.kardeş olur böyle durumlar.ama çok fazla olmamalı bence
  • ne kusuru olurmu öyle şey eğlence bizimkisi kuponlar için teşekkürler
  • kaybımız baya oldu ama,düşününce boşver diyorum,canımız sağolsun :)
    edit benide fiorentina yaktı tek maçtan gidipte diğer kuponlarımda tutan farklı maçlar olunca sinir oluyorum,zararı çıkaracaktık ya neyse... :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ekim 2013; 1:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

kaybımız baya oldu ama,düşününce boşver diyorum,canımız sağolsun :)

Hafta sonu telafi edelim
  • tamama hocam son birkez senin için oynayacağım :)
    Ben takımlara kızıyorum sana değil,,kızacak bişey yok zaten,hayırlı geceler...
  • Cumartesiden bu yana min. 10 adet misli kuponum ya tekten ya tek golden gitti. hic bukadar üst üste gelmemisti.
    Tuhaf seyler,ben artik küfür modundan cikip kaybederkende eglenmeye basladim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 31 Ekim 2013; 3:51:19 >
  • cemalakko kullanıcısına yanıt
    Bu hafta tek golden yatan kuponlar deli etti beni. 50 lira kadar - deyim :)
  • kupa maçlarına oynamyalım dedik bu seferde genoa-parma 1,5 üstünden yattık iyi mi . en iyisi hafta sonunu beklemek
  • 02 11 2013 Tarihinde Bayern Münih maçına kadar senin yayınladığın kuponları oynamama kararı aldım. Bayern galip geltikten sonra ultimatomu geri çekeceğim :D
  • Mesajımız burda da bulunsun
  • Maclari haftaya yaymak en mantiklisi hirsimiza yeniliyoruz ama. Özellikle ust uste haddinden fazla kaybetmeye baslayinca.

Bu oyun mayin tarlasini andiriyo bana. 20-30 iddali mactan 2-3 tane secmek lazim.
  • anderlecht 1.10

Bursa-fener alt 1.80

erciyes-kasımpaşa 2 2,20

50 tl basıcam
  • TR Spor Toto Lig Analizi 01-04 KASIM

Galatasaray - Konyaspor :

Arena'da GS bu maça rakibini küçümseyerek çıkacak. Konyaspor daha istekli olan taraf olacak. GS maça ağırlığını koyarak galip gelebilir. Favori GS. Konya düşük ihtimalde olsa beraberlik alabilir. GS takımı Ş.Ligini düşünerek sahada oynayacak. Tercih : 1

Bursaspor - Fenerbahçe :

3 İhtimalli fakat favorisinin belli olduğu bir maç. Fenerbahçe favori. Bursaspor Fenerbahçe'ye karşı her zaman agresif futbolu ile karşılık veriyor. Fenerbahçe bunun farkında bu hafta idmanlarda bunun üzerine çok çalışma yaptılar. Tercih : 2 ( Garanti iddaacılar için X2 )

Erciyesspor - Kasimpasa :

Formda olan Kasımpaşa Erciyes önünde yenilmez. Maçın favorisi Kasımpaşa gözükse de maç X2 yani Kasımpaşa yenilmez olarak tercih edilebilir. Tercih : X2

Trabzonspor - Elazigspor :

Son zamanların UEFA da yükselişini Ligde düşüşünü yaşayan Trabzonspor için çıkış maçı. TS kendi evinde zayıf Elazığ'ı rahatlıkla yener. Tercih : 1

Beşiktaş - Kardemir Karabükspor :

Sakatların gelmesiyle BJK antremanlarında hava değişti. Takım maça odaklı şekilde çıkacak. Lig statüsündeki ilk 3 sırayı bozmak istemeyecekler. Favori BJK. Fakat; Karabük 4 büyük takım karşısında daha farklı futbol sergiliyor. Tercih : 1 ( Garanti iddaacılar için 1X )

Caykur Rizespor - Akhisar Belediye :

3 İhtimalli Sürprize açık bir maç. Kupadan elenen Rize çıkış yakalayan Akhisar karşısında kendi evinde galibiyet için çıkacak. Akhisar Rize karşısında en fazla beraberlik parolası ile maçta olacak. Favori Rize gözükse de bu maçtan uzak durulmalı. Tercih : 1X

Antalyaspor - Kayserispor :

Antalyaspor istediği futbolu yansıtamıyor sahaya. Zayıf Kayseri karşısında rahat futbol oynayarak bu maçı alırlar. Tercih : 1

Gaziantepspor - Sivasspor :

Kupa maçlarından dönen takımlar maçlara yedek çıksalar da yorgunluk sahaya yansıyacaktır. Maçta favori konuk ekip. Tercih : X2

Gençlerbirliği - Eskişehirspor :

Gençlerbirliği'nde Şifo Mehmet'in gelmesiyle birlikte takımda hareket oluştu. Eskişehirspor'un amacı ligde en az UEFA statüsünde kalmak. Güzel ve rahat futbolu ile Es Es bu maçın galibi olacaktır. Tercih : 2

Favoriler

GS
    TS
    BJK
    Kasımpaşa
    Eskişehir

Beraberlik

Rize - Akhisar
    Antalya - Kayseri
    Gaziantep - Sivas

Sürpriz

Konyaspor
    Bursaspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 1 Kasım 2013; 10:38:11 >

• BARCELONA=H1 FENER=2 GS=H1 TOPLAM ORAN 4 100 BASICAM NE DERSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKKnight9712 -- 1 Kasım 2013; 16:13:28 >
  • Kasımpaşa, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş handikaplı kazanır. Oran 48,56
  • bugün maçlar patlar diye psg ve doorderccht'e oynamadık ikiside aldı ya
  •  Günün Bankosu - MirAck

Günün Bankosu - MirAck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 2 Kasım 2013; 14:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Günün Bankosu - MirAck

Hocam eger sende takip ediyorsan kuponlarina Salzburgu eklemeyi bi dusun istersen. İsine karismak istemem yanlis anlama lutfen sadece ne zaman baksam Salzburg hep 3-4 fark atiyor ligde baya rahat galibiyetler aliyor oranida fena olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAccK

Günün Bankosu - MirAck

oynayacağım
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.