Şimdi Ara

Günün Kuponu (31.12.2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maritimo vitorul jong utrecht zaglebie maclarını kombinledim hayırlısı .
  • Biri sistem diğer 2si kombine 3kupon yaptım 2si geldi, hafta içi maçları hep sıkıntı ya son dakikada geldiler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halithalit kullanıcısına yanıt
    Aynen, haftaiçi maçları hep sıkıntılı oluyor ama tebrikler yine de :)
  • Can Zeytin kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar, maç sonucu tahminlerimiz 5/5 yaptı :) Karşılıklı gol tahminlerimizde de 4/2 yaptık. Aralarından seçip de oynayan ve kazanan arkadaşlara tebrikler :) Yarının maçlarını gündüz paylaşıcam, malum bu gece internet yavaşlığı var Türkiye genelinde. Herkese iyi geceler, bol kazançlar :)
  • Rezzz
  • Merhaba arkadaşlar 20.12.2016 tarihli maç sonucu ve karşılıklı gol tahminlerimle karşınızdayım. Haftaiçi maçlar sıkıntılı oluyor, o yüzden yüksek meblağ girmemenizi tavsiye ederim. İçlerinden aklınıza yatan maçlaarı seçip kendiniz kombinlemeniz sizin daha çok yararınıza olacaktır. Sözü fazla uzatmadan maçlara geçiyorum.

Dortmund - Augsburg 2,5 Üst
    Gladbach - Wolfsburg Maç Sonucu 1
    Boreham Wood - Braintree Maç Sonucu 1
    Atalanta - Empoli Maç Sonucu 1
    Celtic - P. Thistle Maç Sonucu 1

Dortmund - Augsburg Karşılıklı Gol Var
    Eintracht Frankfurt - Mainz Karşılıklı Gol Var
    Hamburg - Schalke Karşılıklı Gol Var
    Mechelen - Charleroi Karşılıklı Gol Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Zeytin

Merhaba arkadaşlar 20.12.2016 tarihli maç sonucu ve karşılıklı gol tahminlerimle karşınızdayım. Haftaiçi maçlar sıkıntılı oluyor, o yüzden yüksek meblağ girmemenizi tavsiye ederim. İçlerinden aklınıza yatan maçlaarı seçip kendiniz kombinlemeniz sizin daha çok yararınıza olacaktır. Sözü fazla uzatmadan maçlara geçiyorum.

Dortmund - Augsburg 2,5 Üst
    Gladbach - Wolfsburg Maç Sonucu 1
    Boreham Wood - Braintree Maç Sonucu 1
    Atalanta - Empoli Maç Sonucu 1
    Celtic - P. Thistle Maç Sonucu 1

Dortmund - Augsburg Karşılıklı Gol Var
    Eintracht Frankfurt - Mainz Karşılıklı Gol Var
    Hamburg - Schalke Karşılıklı Gol Var
    Mechelen - Charleroi Karşılıklı Gol Var

hocam elinize sağlık dün gece uyuya kalmışım fakat sabah mutlu uyandım

• Eline saglık
  • Teşekkürler :)
  • Ne mutlu bana o zaman :)
  • alierke A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • benimde şansıma kombinlediklerim geldi eyv usta .
  • cagataycokman C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bol kazançlar :)
  • Boommm patladık, hem de feci patladık. Toplamda 9/4 yaptık, hepinizden özür diliyorum. Söylediğim gibi haftaiçi ters sonuçlar. Yarın bizim için güzel geçer umarım. Herkesten tekrar özür diliyorum, herkese iyi geceler..
  • Merhaba arkadaşlar, dün için herkesten özür diliyorum. Bugünün maçlarını hemen paylaşıyorum, fazla vaktim yok maalesef.

Hertha - Darmstadt Maç Sonucu 1
    Eupen - Club Brugge Maç Sonucu 2
    Inter - Lazio Maç Sonucu 1
    Bordeaux - Nice (1h) Handikaplı Maç Sonucu 2

Bayern - Rb Leipzig Karşılıklı Gol Var
    Köln - Leverkusen Karşılıklı Gol Var
    Ingolstadt - Freiburg Karşılıklı Gol Var
    Inter - Lazio Karşılıklı Gol Var
    Bastia - Marsilya Karşılıklı Gol Var

Arkadaşlar Excell programımdan Nice kazanır çıktı fakat oran yüksek olduğu için ve handikap da Nice'de olduğu için fazla güvenemedim. O yüzden daha banko olması Handikaplı Maç Sonucu seçeneği daha banko :) Herkese bol şans diliyorum

• kardeş tebrikler çoğu tuttu
  • Can Zeytin kullanıcısına yanıt
    9/7 yolumuza devam ediyoruz. Verdiğim maç sonucu tahminlerim başarıyla geldi, karşılıklı gol tahminleri de 2 maçtan yattı maalesef. Yatan maçlarda da Leipzig ve Lazio'nun beceriksizliği :) Sağlık olsun, değerlendiren olduysa tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Zeytin

9/7 yolumuza devam ediyoruz. Verdiğim maç sonucu tahminlerim başarıyla geldi, karşılıklı gol tahminleri de 2 maçtan yattı maalesef. Yatan maçlarda da Leipzig ve Lazio'nun beceriksizliği :) Sağlık olsun, değerlendiren olduysa tebrikler :)

salıdan sonra iyi geldi hocam elinize sağlık
  • Hepinize günaydın arkadaşlar, günün tahminlerini paylaşmak üzere aranızdayım :) Haftaiçi maçları sıkıntılı olduğu için sistem oynamanızı veya aralarından seçip oynamanızı tavsiye ediyorum. Verdiğim tahminleri direk oynamayın, yatınca ben de üzülüyorum sizin adınıza. Günün tahminlerini paylaşalım hemen.

Braga - Moreirense Maç Sonucu 1
    Gent - Anderlecht Çifte Şans 1X
    Fiorentina - Napoli Maç Sonucu 2
    Torino - Genoa Maç Sonucu 1
    Belenenses - Sporting Lizbon Maç Sonucu 2

Gent - Anderlecht Karşılıklı Gol Var
    Cagliari - Sassuolo Karşılıklı Gol Var
    Fiorentina - Napoli Karşılıklı Gol Var
    Sampdoria - Udinese Karşılıklı Gol Var

Evet arkadaşlar bugünkü tahminlerim bunlardır. Gent Kazanır olarak çıktı programdan ama oran yüksek olduğundan ve rakip Anderlecht olunca karar veremedim, handikap da Anderlecht'te olduğu için 1X Çifte Şans daha mantıklı gibi geldi. Herkese bol şans diliyorum :)

• 9 maçta 6 doğru tahmin. Değerlendiren olduysa tebrikler. Yarının maçları kısa bir süre sonra paylaşıcam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.