Şimdi Ara

Günün sorusu: Eminem ne demek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
17.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 7 Haziran 2005, 9:59:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Arkadaslar herifin gerçek adı Marshall Mathers.İlk harflerini birlesştirin M&M oluyo.Bunu okuyunca da emenem oluyo.Ama böyle bi şeker markası var bildiginiz gibi.E adamda düşünüyo taşınıyo adını(takma adını)Eminem koyuyo.İşte olay bundan ibarettir.

Not:Kanal D de izlemiştim.

Yaw yazdım ya işte.Siz hiç okumuyomusunuz yaw???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Eminem = Soytarı

• menemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

emine benim demek

• ya nabak kardeşim eminem ne oluyorsa oluyor sen sanata bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

EMİNEM m&m şekerlerini çok sewdiği için kendine bu adı wermiş bildiğim kadarıyla ...... umarım aydınlatmışımdır seni :)

isabella helal olsun bu kdr sallanmaz kii

isminin bas harflerinden gelioo bu m&m olayı
  • EmiNeM ilk çıktığında adı M&M di (M and M) ama bu isim güzel olmadığı ve söylemesi zor olduğu için daha sonra EmiNeM olarak değiştirildi yani bir anlamı yok.
  • Köyümün Güzeli
  • Eminem : Türünün ilk ve tek örneği olan , az da olsa insan taklidi yapabilen sürüngen bir yaratık
  • Kendi ismi daha güzelmiş nie kullanmamış ki :P
    MARSHALL MATHERS
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRab Faik

Eminem : Türünün ilk ve tek örneği olan , az da olsa insan taklidi yapabilen sürüngen bir yaratık

Arkadaş çok güzel açıklamış ne olduğunu

• quote:

Orjinalden alıntı: aRab Faik

Eminem : Türünün ilk ve tek örneği olan , az da olsa insan taklidi yapabilen sürüngen bir yaratık

yuh be abi fena laf...
  • eminem eminem çakır eminem göbeğinin altı çukur eminem
  • işte cvp:

bu herifin adı gerçekte marshall mathers LP midir nedir... yani 2 adet "M" yan yana gelince M&M oluyo...

ingilizce okunuşu da "emenem" böle diyw diye "eminem" oluyo..

şaka diil yıllar önce radyoda duymuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Haziran 2005, 1:11:04 >
  • ama eminem'im soytarı ,5 para etmez bi it.. olduunu iyi biliyorum bak

şarkılarında annesine küfreden, bütün dünyayı fuckarım,seni de fuckarım vs. gibi şeyler söleyen biri anca böle biri olur... insan da diil ..sürüngende değil anca sürüngen taklidi yapar.. bu durumda eminemin ne olduu belli bile olmuyo yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Haziran 2005, 1:16:58 >
  • babanız soytarı.

kimseyi tanımadan bilgisiiz bilgisiz bu kadar saçma yorumlar yapmıyın ya. ya gidin araştırın adamı, öle tvde çıkan bikaç haberden duyduğunuz şekilde konuşuonuz. yada bunları araştırıp yapıosanız da söyleyin sizin gibi adamlara cvp yazmak için uğraşmıyım burda.
    küfür ediomuş, hakedene küfür etmicek de napcak. ah bi yasak olmasaydı ne küfürler ederdim ben de ama takozlar için ceza almıyım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander23 -- 10 Haziran 2005, 7:53:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

ahada buyrun bu resim ackliyor herseyi

• arkadaşlar ben açıklıyorum eminem açılımı Marshall Matters ve dediğiniz gibi baş harflerden yapmış m&m başlarda emanem yapmışlar ama bu saçma gelmiş başka bişe düşün müş em in em yapmış bence gayet de güzel olmuş bir diğer lakabı da slim shady bu isim de tuvatletteyken aklına gelmiş bu da bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slim_shady -- 17 Mart 2006; 20:31:35 >
  • M in M daha mantıklı. Marshall'ın içinde bir başka Marshall vardır. Başka bir kişilik gibi. Bir ben vardır bende benden içeri...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.