ben uye olamadim ki hamachiden agi ekledim ama uyelik sayfasi acilmiyor
bide xtrap yerine baska birsey kurarsaniz iyi olur vista kullananlar giremiyor
quote:
Orjinalden alıntı: jklberk
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL39
VISTA OLDUGUNUZDAN BEN YENI EXE ARIYACAMDA SORUN VISTADAN EMINIM
ben demesem bilmiodun
AYNI SORUN SOSORIADA VE WILD GUNZDADA CIKMISTI ORDAN BILIODUM!
GunzManisa ILE ILGILI TUM BAGLANTILARIMI BITRIDIM Gunz Turkiye için Elleri Sıvıyorum En iyi Turk Gunz Serverı Olan Gunz Turkeyi Ornek Alarak Basladım Br Version Olucaktır Yani sacma sapan buqlar olmicak Bana Destek cıkarım Sql Bilgim Veya Programlama Bilgim Var Diyenler Ozel Mesaj atsınlar!
quote:
Orjinalden alıntı: NER0
ben uye olamadim ki hamachiden agi ekledim ama uyelik sayfasi acilmiyor
bide xtrap yerine baska birsey kurarsaniz iyi olur vista kullananlar giremiyor
GAMEGUARD bence en iisi o
BEN VİSTA DEİLİM GENEDE GİREMİOM SORUN BENDE DEİL IZDIRAPTA IZDIRAP KOYMAYIN GAMEGUARD KOYUN ORAYA IZDIRAP ÇEKİOZ BOYNA YA GAMEGUARD EN İYİSİ KNİGHTADA IZDIRAP GUNZDADA IZDIRAP IZDIRAPLI OYUN YAPMAYIN KARDESİM GAMEGUARDLA YAPIN
ızdırap nedir ya ahuaauhua
Arkadaşlar Caps Lock tuşuna dikkat etsek biraz?
quote:
Orjinalden alıntı: s4hin_
ızdırap nedir ya ahuaauhua
ızdırap iste ya x-trap yani
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann
Arkadaşlar Caps Lock tuşuna dikkat etsek biraz?
kasti yaptim ¿¿¿
Benim mesajımı düzelt istersen ben '' smileyini kullanmadım. Caps Lock acık mesaj yazmak hoş birşey değil görüntü kirliliğine doğal olarakta forum kirliliğine yol açıyor.
Adamım Kim Yükledi ve Oynuyor Ona göre İndiricem
Bence sadece config'den oluşan patch değilde.İçinde man,woman mrs. fln olan,yani her cliente atınca kıyafetleri eksiksiz görebiliceğimiz bi pattch yapsanız daha iyi olur.
Bence bu serverden fazla umutlanmayın, gunz ev bilgisayarından oynancak oyun değil.. 10 kişi girince 100 ping görmeye başlıycak olduktan sonra oyuna girmenin ne anlamı var? Adam gibi bi dedicated server gelirse hep beraber oraya saldıralım
TheKinq merak etmeyin dedicated sponsoru hazır Gunz Turkiye BR Version(Misal Eu Lg) gibi olucak ama bu isler kolay deil zamanla Gunz Turkiye projemizden cok umutluyum 1 YILLIK SPONSOR SAGLIYACAK FIRMA ICIN UGRASIMIZ VAR SUAN DEDICATED SPONSORU VAR AMA GUVENMIYORUM FAZLA EĞER BU ISI 1 YIL BOYUNCA SPONSOR OLACAK FIRMA BULURSAM 1-2 GUN ICINDE ACICAM Gunz Turkiye ForEver
quote:
TheKinq merak etmeyin dedicated sponsoru hazır Gunz Turkiye BR Version(Misal Eu Lg) gibi olucak ama bu isler kolay deil zamanla Gunz Turkiye projemizden cok umutluyum 1 YILLIK SPONSOR SAGLIYACAK FIRMA ICIN UGRASIMIZ VAR SUAN DEDICATED SPONSORU VAR AMA GUVENMIYORUM FAZLA EĞER BU ISI 1 YIL BOYUNCA SPONSOR OLACAK FIRMA BULURSAM 1-2 GUN ICINDE ACICAM Gunz Turkiye ForEver
inş olur cünkü dedicated olmazsa server fazla dayanamaz Hele gunz gibi aşırı hacklerin derece oyunu .... bi ortamda (... ları doldurursunuz kafanıza göre, hacki çok sevenler yücelttiği fln bile diyebilir?)
quote:
hadi anıl tartısma cıkarmak ıstemıom kendı konunu ac
quote:
Orjinalden alıntı: Finoxy
quote:
hadi anıl tartısma cıkarmak ıstemıom kendı konunu ac
DUZGUN KONUS 1 SIZE BU KONUDA BEN YARDIM ETMESEYDIM HALA IJJI CLIENTIYLE SERVERA GIIRMEYE UGRASIRDINIZ 2 BEN KIMSEYLE TARTISMA AMACLI MESAJ ATMAM 3 Thekinq Dedicated olsa iyi olur demis bende mesajımı yazarım sanane? 4 Burası Özgür bi forum isteyen istedigi yorumu yazabilir 5 O kadar yardımlarım sayesinde kurdunuz 6 Msnden yalvaran ben değildim 7 Bi, gunz kurdurttunuz Die ... KALKMIS Sanırsam 8 INANMAYANLARA MSNDEN NASIL YALVARDIKLARININ FOTOLARINI VEREBILIRIM 9
server hayırlı olsun memleketimden benden sonra gunz serveri açan insanlar görmek güzel 53 gün sonra yardıma açığım hayırlara vesile olsun kolay gelsin