bak dostun oyunu o linklerden indirme internatinal server baya bi laglı ve eski, server fazla update almıyo privateler bile daa güzel oldu nerdeyse... oyunun NA serverını(Amerikan) indir.. cok daha güzel international 4000 kişi kaldırırken bu serverde 15000++ adamın ONLINE oldugunu gördüm siteside:http://gunz.ijji.com/ oyun hakkında ufak bi arastırma yaparsan zaten her sey yazılı
dediği doğru internacional ı daha çok beklersn
ya calısmıyor değil.. calıstıgı zamnalarda oluyo ama baya bi şanslı olman lzm en iyisi gel sen ijji e
paylasımın için saol artık dier aya indircem kota doldu
ya keşke ilk yazdıgımda ben sen 2.yi indirmeden indirseydin
Upp!
ya bana arkadasın biri dedi internacional daha guzel boswer ijji dedi bilen birisiydi bende ona kandım lanet olsun
hem international hem ijji hem india hemde kore gunz oynamış birisi olarak dieybilrimki.. kore ve ijji en iileri
ijji indirdim kurdum oyunavgiriyorum agent error hatası veriyo herkes donuyo portmu ne acmak gerekiyormus birisi bana bu port nası acılcak yardımcı olsun lütfen
agent eror hatasıda gecti sorun yok ama bana yardımcı olurmusunuz daha oyunda yeniyimde ne acıyım hangisi daha ii felan??
bnce kadın char aç sora gir yawaş yawaş başla önce ana şeyleri öğren biraz kasıp 10-20 level olduunda da skill leri ören
erkek char aç ilk 20-30 a kadar kas ogren az sonra da kadın ac açıklayım nedeninide... erkek char silahları daha seri kullanır.. oyuna yeni başlıyan biriside dogal olarak ilk silahlara yönelir bu nedenle ilk erkek yani silah ustalıgı olan bi char bölece onu 30 fln ypana kadar yavas yavas kılıc teknikleri gelişir vs vs ... sonra kadın char açınca zaten ne kadar kolaylastıgını görürsünüz kasmanın
ijji oynayın daha güzel
arkadaşlar maymuna benzedim walla sorum oyunu hangi server dan indirecez. ve bu hataları nasıl duzelteceğiz ?
arkadaslar 10 oldum yeni giysiler kıyafetler aldım 13 te iki el yenib, uzi alıcam bi de buı görevler varmıs onlar nası yapılıyo ne faydası var sölermisiniz ?
____???___???
Quest serverde yapıyosun.. hiç bi faydası yok bana göre zaman kaybı... orda lvl kasıyolar ama lv kasmak cok yavas.. cok az exp geliyor + ölmemen gerekiyor öldün mü exp alamıyosun... hea boss itemi cıkarıp boss girebilirsin.. 1sonra boss ukesebilirsen ki baya bi zor.. item düşüreiblirsin
hıı simdi bn 12oldum 13 te yeni silah acılcak uzi iki el yine ama silahlardan en ii si hangisi pompalımı hangilerini tavsiye edersiniz yada kılıççımı oluyum kadın ım
???*?
ya dicektm demiim dedm yine yapmışın şöle bi msj atıp soru işareti gönderme ardndan cvp wercek olursa werir bekle adam gibi