bi kere bf o kadr kolay bişi deil geçenlerde görmüştüm adam iki eli klawyede yapıodu sol el yön tuşlarını kullanırken dier elde mouse'u tutarak dier tuşlara basıodu klawyenin üstünde ben ucundan kaptım işi ama gene tam usta sayılmam walla bnde tüm o hareketlerin macrosu olduu için pek düşünmüorum nası yapcam die :D zati macrolarıda çoq nadir kullanıom macro kullanmak kötüdür
quote:
Orjinalden alıntı: erenos99
adamın sağlamsa üstüne uç ve tara oyunun kralı sensin olmadı hack aç 1 lvl de herkezi kes ben hacksiz üstlerine uçrak 3 gune 35 yaptım adamı kimse kesemio zuahah
Beyler olay lvl kasmak deil Bu arkadaşın bahsettigi teknikleri uygulayabilmek
Ne 5o lvl ler gordumlvl 15 charla kesiyorum
ben bu butterfly olayını anlamadım. tam tuş kombinasyonu nedir?
Ben fare ile yapiyorum :D
sadece fare ile yapılan bişey değil. ve başka yorumda gelmediğine göre kimse bilmiyo sanırım :D
bakalım şimdi macrosunu indirdim çalıştırdım çalışıyo üzerindeki tuş kombinasyonlarına göre çözerim olayı heralde.. bu arada macroda bf yapmak tam bi eziklik..
quote:
Orjinalden alıntı: galdor
sadece fare ile yapılan bişey değil. ve başka yorumda gelmediğine göre kimse bilmiyo sanırım :D
bakalım şimdi macrosunu indirdim çalıştırdım çalışıyo üzerindeki tuş kombinasyonlarına göre çözerim olayı heralde.. bu arada macroda bf yapmak tam bi eziklik..
Ben fare ile yapiyorum ve klavyedeki ile bir farki yok ^^ hizli kullaninca fareyi ne kadar iyi oldugunu görebilirsin.
bişey sorcam.adamlar kılıçlarının ucunu beyaz yapıyo.bi vuruyo adamım havaya uçuyo.bu kılıcı parlatma olayı nasıl oluyo?
(Fare ile) Sag tusu birakmadan tut isik gelecektir =) sonra vur ve sag tus ile havaya at :D sonrada silah filan iste vur öldür ^.^
quote:
Orjinalden alıntı: RozenX
quote:
Orjinalden alıntı: galdor
Ben fare ile yapiyorum ve klavyedeki ile bir farki yok ^^ hizli kullaninca fareyi ne kadar iyi oldugunu görebilirsin.
fareyle bf yapılmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme