bakınhttp://bux.to/?r=salakso buraya girin ordan registere basın sonra bilgileri doldurun orda referans salakso yazcak onu sakın silmeyin sonra tamamladıktan sonra surf adds a girin ve ordan reklamlar var tıklayın 30sn bekleyin ve yeşil bi tamam işareti cıkcak o işaret cıkınca ordan cıkın baska bi reklama girin hepsine böle tıklayın sonra 10$ olunca ordan paranızı alın 1 haftada yaparsınız $10 dolar sonra gidin cekin premium itemlerinizi istediğiniz kadar
bunu bilmeyen kalmadı ayrıca orada senin üyeliğine tıklamış oluyoruz ve bunu soylemen gerekirdi boyle bi olay oluyordu
çok verildi kardeş.
Çok verildi + DH'de yasak :)
++ Bende 30 tane ref var hiç bişi değişmiyo, parasını alamayan bırakıyo orayı :P
yaw ben söle bişi duydum bu paraları paypal a aktarıyolarmış 10$ ı paypal a para aktarımıda 10$ mış yani elde var 0 xD
benim bildiğim kadarıyla para aktarımı 10$ deil parayı aktarmak için minimum 10$ olması gerekiyormuş diye biliyorum
Yok ya bence bunlar gereksiz işler bende bir ara bakıyordum bir süre sonra insanı sıkıyor...
Min 10$ Paypala aktarırken para kesiyomu bilmiyorm :D ama paypal kesiyosa keser...
+ bence ondan kasmaktansa 2 gün az yiyin gidin verin 20$ :D
bosuna zaman kaybı ona tıklayıncaya kdr annene yada babana para lazım desen ve istesen kısa zamanda daha çok paran olur xD
okulda herkesten 25ykr iste al sana bütün premlere yeticek para daha kolay bişey xP
KARDES SAOLDA BEN REFERANS A SENİ YAZMADIM ARKADA ÜYELİK ALDIM CAFEDEN ONA YAPTIM KUSURA BAKMA
Bu Parayi Nasil Paypal Aktarcam ??
10$ olunca para birimin her neyse 10 olunca yazdığın paypal hesabına My account mu ne öyle bisi var ordan aktarıon
www.-A-W-S-u-r-v-e-y-s-.com/ ben bu siteden 350 kazandim benden paypal email istiyolar bu ne demek oluyo Paypal hesabim war
paypala kayıt oldugun email = paypal emailin
Saol Kardes
Bisim orda 10 ytl verion sana 200 g coin alıo ayrıca 60 YTL ye 60 lvl full prem car satılıo
kardes ii güzelde bis isorucam ben link lere tıklıyordum 10 dolar olana kdare tıkladım sonra 9.40 dolar vardı gene bütün linklere tıkladım param 10.30 oldu para aktarya tıkladım para 10 dolar gerekio dio napcam ben bosuna mı ugrastım bende o siteyi kapattım küfür ü bastım yardım plz
boşuna ugrasmıssın veya 1.30 dolar olmustur :) 9.40 dan 10.30 a geçmesi zor cünkü biraz :) o sitede her link için 0.01 dolar yani 1 cent alıyosun ve asagı yukarı 15 tane link var, hepsine bassan bile 9.40 dan 9.55 olur ;) büük ihtimalle 1dolar fln olmustur senin daha
arklar PayPal Heck li diolar dagru mu acaba account+kredi kayıomus