Şimdi Ara

GunzP Clan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaç damage o?Net faturasını ödemedim annemlerde eve gitti kaldık abimle sap gibi parada yok kesilmezse net gelicem bnde xD
  • SFXi değiştir, ben sahsen sfxi açıp içinden sildim onu... cok gereksiz bişey bence normal gunz tadını bozuyo, Kan bulutumudr nedir adamlar BF spam yapıyo ekran kıpkırmızı... gereksiz^^

ewt 2x di de artık fazla 2x kullanmıyom, + onda pek bişey yok 72 de bi shottie var 22 DMG :S adamlar spam yaparken bi pb caksa low yel - red hp kalıyo :)
  • TheKinQ ve Jrchesta varsa bu oyunda garanti zevklidir :D onlarla oynarken hem dişine göre rakip buluon :D hemde eğlenceli oluıo :D
  • :P

2098 wt var selo ne oluyo olm o? Wt sorunu yok demi oyunda yada bug falanmı var die öle gözüküyor?
    abim net faturasını unutmuş öderse gelicem bnde en eç haftaya kdr xD ama bi ara msne gel konuşalım ne zmndır gözükmüon

bide gelince o sfx i banada atarsın bnde sevmem o kan bulutumudur nedir fps lag yapar :S

Bide tam olarak anlamadım ground suan alt clanmı?Alt clansa normal clan hangisi?Bide cw'e nicki aynı olan kişiler girebiliyopr derken biraz açsana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 16 Nisan 2008; 11:10:50 >
  • Europe pro mu =/ .sadece Lv.

GunzP Clan
  • burasıda iyice ss yerine döndü...xD
  • Mami çok sor soruon be a:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Europe pro mu =/ .sadece Lv.

GunzP Clan

bunlar esaslar deil Shotterlerlerle oynıyın xD
  • beyler ben 21 oldum oldum sadece mastery channele girebiliyorum oradada çok güçlü adamlar var kasamıyorum şimdi ne yapacağım
  • bnce iyi clan yok srekli event faln yapılıyor en fazla 3 günde raat raat 60 olursunz..

yusf iyi çocukta clana alıncak adamları iyi seçmiyor

admin oldum dier adminler benm aldığım adamlara kmsin faln diyo

niye aldın diye hesap soruyolar

saten çokta gzel oynayan yok oxygende..
  • ayrıca ben shooter'lerle de oynadım ilk başladığımda enigma diye bi clana girdm shooter bzim clandaydı

cw yaptk adamn elinede 50 lvl maxwell wardı spraydi sreklide ölüyordu

bilemiyorum belkide makara yapıyordu..
  • server dandk yha =/ 72 olanın sözü geçior.adamlar rss'i geçtm ss -'i zor yapıolar ama 1 hit olnca en asagı sarı oluor can.iyi oyuncular war.onlar da ijji player'ı zaten
  • şahin abi bn ozan oyundaki nick belki dikkate cekenler varsa [ 1. nick ozandemir , 2. nick Remix ] + ijjidede oynbayanlar varsa ordada 50 lvl full prem ~Knigh†Mare™ adlı charım memed abiyi görrseniz slm sölein beler ijjide + yeni clan kurdum gelmk isteen warsa adı TweeTy score : 30/0 oldu dün akşam
  • evt beler isteenlere clan resmini ve win/lose tablosunu bir ss halinde koyabilrm cok yknde grsmek üzere bb
  • onları yazana kadar ssleri koyman fena olmazdı sanki xD
  • ozan bende Tiki_
    dier charlarmda JaseBurN - Tiësto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheQurD -- 21 Nisan 2008; 19:22:37 >
  • ben gunz p den hesap alamadım bi yardımcı olabilirmisiniz??
  • http://gunzp.com/register.php

doldur hesabın açılsn..
  • GunzP cok kolay bi server, bgn biliyon işte ozan, direk 20 row.. ne yazıkki kaçmam gerekti o yüzden zorlayamadık fazla ama online player olsa bu seviye adamlara 100 row bile rahat ;)
  • server "ss forever" mantıgıyla calısıor
    72 lvl ol ss yap olsun bitsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.