Şimdi Ara

gunzu iyi bilenler buraya bana yardımcı olun lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eko şmdi ogün gidiodum tamam Ogün işte yürürken sağ tarafta cafe gördüm Herkez etrafına toplanmış işte ok sora tamam herneyse öle işte bir baktım Ottomanyak orada Dedim alişte öle işte derken millet bunu övdü falan oyuna bi girdim dedim gel Vese bi baktım kestilan şaşırdım işte gittim ewime ışıkları kapattım öle ewe kendimi kitledim Gıreve girdim hayata küstüm
  • evet adam cok pırofesyonel.pro yani yani iyi oynayan osy_65 arkkaşmın dedi gibi.
  • ,Kim proymuş şmdi Onlineko ? :D hmmm
  • Boş yere uzatıp konuyu saptırmayı keser misiniz? :) Herkes cok pro bütün arkadaslarınız oyunun kralı ok? Hadi kısa keselim az bunu? Sahin kardeş bilirsin genelde Ego konusmamaya calısırım öyle algılarsan özür dilerim buranın agası fln değilim öle anlasılma yapabilcek gibi geliyo ama inş. yapmaz diye umuyorum.
  • ben proyum sorunu olan varmı ??? sonuçta herkez mütevazi olcak diye bişey warmı??? bu bi kuralmı???
    herkez kendini kendi kafasına göre derecelendirebilir peki bunun size bi zararı var mı??
  • aga bende proyum cheater yapmam hic gecen 3 tane adamı arka arkaya kestim
    ay em pro yu ar kro
  • o bişi mi ben geçen gün 73 lvl kestim deathmachda.adamlar bana ks tk faln dediler.iyi bişi heralde bunlar.pıro klan arıorm.quest 3 efendi_tr pemelerinisi beqliorm
  • KS= Killing Steal yani baskasının öldürmeye calıstıını öldürmüssün.
    TK=Talk Killer yani adam yazı yazarken öldüren demek.

Yani iyi bisi diyemem xD Bu Kısaltmaların anlamını öğrenmek lazım
  • me pıro
  • oyundaki nickleri yazabilirmiyiz acaba merak ettim burdakileri
  • efendi_tr Lv.31
  • Hangi serveri soruyon anlamadım ama ben yazam, Turb0Lov3r var 46dı en son her ne kadar ben oynamasamda bi kaç elemana verdim presi yok diye üzülüyodular onlar kasıyo.
    Bide bi ara Denizin yan charı CuteGirL le oynuyodum O kdr işte (62~63)
    Sonra ijjiyi bıraktım bırakış o bırakış :D
  • talk killer
  • nub
  • OO7_cmz sen gechen ghün bhana khüfredip khachan vheled dhehilmisin o.O ?!
    bn sana profesyonal sıprey yaptım öldün bide o kadar ran yapıordn.nub dedin yukarıdaki gibi diktir git dedin kachtın.ne yüzle geldin bu foruma ya .S
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

• pro olmak hiç önemli bişey değil bazı prolar war ama . . . anlarsınız heralde yani önce insanın insan olması lasım :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.