Bildirim
Gurcell 'in Tank Garaji (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Anladığım kadarıyla her tankına aynı özeni ve değeri gösteriyorsun, bence bu harika bir şey Raporlarını ve konuyu takip etmeye devam edeceğim kumandanım, savaş meydanlarında görüşmek üzere.
İyi oyunlar!
Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz -
-
M10 Wolverine satildi
M7 satildi
M36 Jackson alindi
T21 alindi
Acaba Tier7 icin Chi-Ri mi geri alsammi? Hazir indirimde var. Tankin seklinden baska bir ozelligide yok aslinda :( -
-
-
-
Konunun %70 inde reyiz yazmış post q asma qeyff
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
Her mac sonu ss'nin ardindan mesaj atsak biraz abesk olur ama garajin bazi oyuncular tarafindan surekli takip edildigini dusunuyorum.En azindan ben Gurcell ve NDS nin garajlarini takip ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak81s
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
Her mac sonu ss'nin ardindan mesaj atsak biraz abesk olur ama garajin bazi oyuncular tarafindan surekli takip edildigini dusunuyorum.En azindan ben Gurcell ve NDS nin garajlarini takip ediyorum
Lol bölümünde biz yapsak en az 1 hafta yeriz ama ana konuya editlesin o da o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 21 Ağustos 2014; 13:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ana konuyu ACe Tanker larimda kirletmeyim dedim :) Kendi halimde takiliyorum iste. Su aralar pek hareket yok ama yakinda bolca degisiklik olacak garajda. -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Ana konuyu ACe Tanker larimda kirletmeyim dedim :) Kendi halimde takiliyorum iste. Su aralar pek hareket yok ama yakinda bolca degisiklik olacak garajda.
özledim seni Gurcell reyis
-
Gizli efsane SturmTiger ve ELC AMX ile Ace Tanker keyfi
http://wotreplays.com/site/1115656#severogorsk-gurcell-elc_amx
SturmTiger nedir?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger
Not: Tankin yerini bilmeyenler icin gostermek istedim.
Yuruyen siginak AT2 :)
http://wotreplays.com/site/1115664#sacred_valley-gurcell-at_2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 26 Ağustos 2014; 23:15:51 >
-
statlarin baya duzelmis ozellikle most recent gozumu kamastirdi, hll qnq :D
crediten zayiflamissin ama hala iyi ben son olarak obj 268 i alirken cok ugrastim sifiri tukettim...
Üstad S.a.,
Bu at-2 de hangi topu kullanıyorsunuz? Ben son topu kullanıyorum ama pek sarmadı. -
@atilla_41
110penetrate 75damage veren topu kullaniyorum. Diger top atis suresinin uzunlugu, mermi hizi ve isabetinden dolayi bana pek uygun gelmiyor. Replayi izlersen neden tercih etmedigimi anlarsin zaten. -
Güzel garaj hocam. :] -
Ferdinand vardi sende ama pek begenmedin sanirim hic ss'si yok.Su TD lerin icinde en cok ilgimi ceken arac Ferdinand o yuzden sordum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X