Ya o kadar konu açtım yetkili biri bile bakmadı. Profilime erişemiyorum diye konu açtım 2-3 mesaj geldi. Yeri geldiğinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz diyorlar ama. Forumdestek ilgileniyor diyip bi kenara attılar resmen. Hadi neyse dedik 2 kere e-mail attım cevap bile gelmedi. Sonra GurcellOnline'dan memnunmusunuz diye konu açıyor. Hee çok memnunuz.
O nickle biraz zor. Hem pm atsan daha iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
asdaasdasdawerqwersad
quote:
Orijinalden alıntı: FeelMyScream
asdaasdasdawerqwersad
Bu forumdan bi cacık olmaz.
Nicki önemsemedim zaten. Hemen halledip önceki profilime erişirim diye düşündüydüm. Çok sağolsunlar yardımcı oldular.. Ayrıca birden fazla kez bu nick kullanımda dedikten sonra sinirlenip salladım zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: asdaasdasdawerqwersad
quote:
Orijinalden alıntı: FeelMyScream
asdaasdasdawerqwersad
Bu forumdan bi cacık olmaz.
Nicki önemsemedim zaten. Hemen halledip önceki profilime erişirim diye düşündüydüm. Çok sağolsunlar yardımcı oldular.. Ayrıca birden fazla kez bu nick kullanımda dedikten sonra sinirlenip salladım zaten.
Gürsele mesaj attım, 1 dakika içinde hesabımı bana verdi.
aynı olay banada oldu forum destekten yardım istedim fakat ilgilenmediler 1 aydır giremiyorum hala giremiyorum bende son çare yeni açtım
Her konuda yardimci olamaiyorum. Dolayisi ile yetkili olmadigim konularda sizleri forumdestege yonlendiriyorum. Bu konuda anlasilmayan birsey olmamasi lazim. Yaptiklarimiz keyfii degil sizlerin isini kolaylastirmak icindir.