Şimdi Ara

GÜRCİSTAN'DAN 2.4 CİVİC Sİ GETİRMEK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 ay burda 6 ay orda muhabbeti yoksa hemen al derim
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç için o kadar uğraşmaya değer mi ? Bana pek cazip gelmedi açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz bi arkadaş soylemis linkteki arac amerikada sanırım örnek olarak gostermissiniz onu

• bizimkilerin önü daha güzel bence bu linktekinden
  • bence uğraşmaye değmez.
    türkiye dengesi olmayan bir ülke.
    gürcistan da satışını alırsın almaya fakat gümrükten içeri almayabilirler türkiye gümrüğünden.
    çünkü 180 gün orada kalma şartı bazen arayabilir oradaki gıcık memur.
    bunu da çözersin buna bir şey diyemez.
    başka ülkeye transit geçicem dersin zor bela bunu aşarsın ama kendi paranla rezil olmak gibi bir şey olur.bana göre tabi

daha sonra gürcistan da aldığın aracı türkiye de bile ikinci el piyasası para etmez durumdayken gürcistan da aracını yok fiyatına satmak zorunda kalabilirsin.

artıları neler?
    mtv ödemezsin...belki sigorta da yaptırmazsın...arabaya ucuz binersin buna benzer artılar yaşayabilirsin.

VE BENİ DİNLERSEN İLK BÖYLE 1000-2000TL LİK BİR ARACIN SATIŞINI AL TÜRKİYE DE KULLAN SONRA PAHALI BİR ARAÇ ALIRSIN ONU KULLANIRSIN.
    Ben de sınırda oturuyorum ama BÖYLE BİR ŞEY YAPMIYORUM 3-5000TL UCUZA ARAÇ BİNMEK İÇİN

• Arkadaşlar öncelikle siteyi örnek olarak vermedim gürcistan'da araç alırken yurdışında araç alıp getirtiyosunuz ve Gemi naktliye ücreti 100 usd gibi cüzi bir rakam o yönden sıkıntı yok.
  • Motorunu sokup getirsen yeter ilhan hoca

2.4 vtec Civic..herkese şaka yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Arkadaşlar Gürcistan'dan 2014 Civic Si getirip gürcü plakası ile türkiyede kullanmak gibi bir planım var.Herkez mustang felan getirmek ister ama benim hayalim 2-3 senedir 0 km 2.4 Civic si almak ve hepimizin bildiği gibi bu arac'ı türkiyede bulmak veya almak imkansız'a yakın birşey.Bende böyle bir şey düşündüm sizce mantıklımı alınıp keyifle binilirmi?

http://www.hondamallofgeorgia.com/detail-2014-honda-civic_sedan-4dr_manual_si-new-12647916.html

Abim yapılır tabi ancak şunu düşün onlar orada 2 liralık benzinle o araca biniyor sen 5 liralık benzinle ben olsam 3.0 tdı quattro A6 falan alır getirir, kullanırım

Benzin sıkıntı değil zaten 1.6 atmosferik bir araç'tan 2 litre fazla yakıyor.100 Km'de 10 lira'yı pek önemsemem.Bu arada a6 güzel araç ama aradığım onda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi yakıtta üzer üstelik giriş çıkış vs. uğraşacaksan az yakan çok kaçan bir şeyler bak derim.

Ya da şu off-road için arkadaşlarına uyabileceğin bir araç al getir derim.

Sever misin bilmem araziye de çok girmez ama bir BMW x6 vs. olabilir.

Yakıtta üzeceğini düşünmüyorum.Giriş çıkış zaten ben gürcistan'a hiç sektirmeden yılda 2 kez gidiyorum.Bu arada off-road'ı unutmadımO Arac'ı tr plaka alacağım şuanlık acelem olmadığı için bol bol araştırıyorum videolar izliyorum galerileri vs geziyorum tam net bir karar aldığımda Suv işini halledeceğim.Sen Civic si'yi nasıl buldun?

https://www.youtube.com/watch?v=KPwjsfm_bXg

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Motorunu sokup getirsen yeter ilhan hoca

2.4 vtec Civic..herkese şaka yaparsın

Ya hepsi ya hiçbiri

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Vallah Abi imkanın varsa al Türkiye görülme imkanı sıfır gibi olay bir araca sahip olursun.

Ama M3 ve M5 gibi araçlar da alabilirsiniz.

Bu araç manuel olması ayrı zevk orası ayrı.

Alırsan İstanbul'a da uğrarsan görmek isteriz.
  • Şu foruma artık gürcistan konu başlığı açılsın artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Arkadaşlar Gürcistan'dan 2014 Civic Si getirip gürcü plakası ile türkiyede kullanmak gibi bir planım var.Herkez mustang felan getirmek ister ama benim hayalim 2-3 senedir 0 km 2.4 Civic si almak ve hepimizin bildiği gibi bu arac'ı türkiyede bulmak veya almak imkansız'a yakın birşey.Bende böyle bir şey düşündüm sizce mantıklımı alınıp keyifle binilirmi?

http://www.hondamallofgeorgia.com/detail-2014-honda-civic_sedan-4dr_manual_si-new-12647916.html

Abim yapılır tabi ancak şunu düşün onlar orada 2 liralık benzinle o araca biniyor sen 5 liralık benzinle ben olsam 3.0 tdı quattro A6 falan alır getirir, kullanırım

Benzin sıkıntı değil zaten 1.6 atmosferik bir araç'tan 2 litre fazla yakıyor.100 Km'de 10 lira'yı pek önemsemem.Bu arada a6 güzel araç ama aradığım onda yok

Anladım o zaman sıkıntı yok 2.4 accordlar da iyidir bugün bizim corolla ile 150 ile giderken yanımdan geçti motor sesi beni benden aldı

• Kanunları, mevzuatı iyi incele.. Aracını 6 ayda bir gümrükten girdi-çıktı göstermekle olmuyor artık o işler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Kanunları, mevzuatı iyi incele.. Aracını 6 ayda bir gümrükten girdi-çıktı göstermekle olmuyor artık o işler..

Sayfalar dolusu yazı okudum ve 15 yıldır gürcistanda yaşayan amcamlar var.Ben halledeceğim araç hakkında yorumunuz varsa alayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.