Şimdi Ara

Sıfır Playstation 5 Diskli Versiyon (13.500TL) CFI-1200A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sıfır Playstation 5 Diskli Versiyon (13.500TL) CFI-1200A

Gürcistan IPLUS mağazasından almış olduğum kapalı kutu playstation 5 diskli versiyonu satıyorum. Ürünün mağaza garantisi vardır, ülkemizde geçerli bir garantisi yoktur. Ürün sıfırdır. Batum ve Tiflis'te şubeleri vardır. Cihaz yeni sürümdür; CFI-1200A.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Artvin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sıfır PlayStation 5 Diskli Versiyon (13.500 TL) CFI-1200A

PlayStation 5'in diskli versiyonu, yani CFI-1200A modeli, Türkiye'de 13.500 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Bu fiyat, Gürcistan'daki PlayStation 5 fiyatlarına kıyasla daha yüksek. Gürcistan'da PlayStation 5 Diskli Versiyon'un fiyatı yaklaşık olarak 1.500 lari, yani yaklaşık 4.500 TL.

PlayStation 5 CFI-1200A, önceki modellere göre bazı önemli güncellemelere sahip. En dikkat çekici değişiklik, daha verimli bir soğutma sistemi olması. Bu sayede cihazın daha sessiz çalışması ve aşırı ısınma sorunları yaşanması önleniyor.

Ayrıca, CFI-1200A modeli daha hafif ve ince bir yapıya sahip. Bu sayede cihazı konumlandırmak ve taşımak daha kolay hale geliyor. Bununla birlikte, CFI-1200A modelinde dahili bir güç kaynağı bulunmuyor. Bu nedenle cihazı çalıştırmak için harici bir güç kaynağı kullanmanız gerekiyor.

PlayStation 5 CFI-1200A, oyun deneyiminizi daha da keyifli hale getirecek bir dizi özelliğe sahip. Bunlar arasında 4K çözünürlük desteği, ışın izleme teknolojisi ve Tempest 3D ses teknolojisi yer alıyor.

Eğer yeni nesil bir oyun konsolu arıyorsanız ve diskli oyunların keyfini çıkarmak istiyorsanız, PlayStation 5 CFI-1200A modeli sizin için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, Gürcistan'daki fiyatların daha uygun olduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 12 alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sıfır diskli sürüm için maalesef çok az söylediğiniz miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 6 Mart 2023; 20:45:49 >
  • saner08 kullanıcısına yanıt

Tr içi garantisi olmadığı için çok az kalmıyor aslında hocam. Almanyadan vs gelen cihazların tr garantisi oluyor. O farkın da fiyata yansıması gerekiyor aslında. İndirim durumunda takipteyim.

• 12-13 arası artık fiyatlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12-13'e sıfır diskli versiyon göremedim ben. Sakıncası yoksa paylaşır mısınız? Forumda da açılmamış diskli göremedim o fiyata.

Digitaller o fiyat reis. Yanlış anladın senin normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.

• 15000 den aşağısına satmayın piyasayı düşürmeyin. Dh ölücüleri devrede yine yorumlara bak, 10bin desen çok yazmışsın 5bin olurmu derler ,tr fiyatının %25 altı idealdir bu şekilde getirdiğine değmez düzgün fiyatta koy bekle alacak kişi zaten alır .

edit

son bir ay içinde

15 Den disk sattım

14 Den dijital sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlu_sut -- 9 Mart 2023; 23:53:44 >
  • Tr de garantisi yok diyet ÷fiyat çok fazla.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Fiyatın çok fazla olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar kullanılmış garantisiz diskli sürümleri bile bu fiyatlara satmıyorlar. Ürün kapalı kutu sıfır. İnsanlar sizin bahsettiğiniz fiyatlara dijital versiyon bulamıyor. Piyasanın en alt fiyatını yazmaya çalıştım. Ama hala bazı arkadaşlar gelip fiyatın az olduğunda ısrarcı. Almak zorunda değilsiniz, daha uyguna temin ediyorsanız buyurun edin. Benim hiç şüphem yok zaten hepinizin satarken en dip fiyatları vereceğinden ;)

• 13700

Nerden biliyorsun olmadığını ya varsa 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • movistar73 kullanıcısına yanıt

Ne için söylediğinizi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 11 Mart 2023; 7:8:47 >
    Garantisi diyorum ya varsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eurasia garantisi yok. Dolayısıyla ülkemizde geçerliliği olan bir garanti olamaz.

• Arkadaşlar gürcistana gidip alsanız şu anki fiyatı 1800 gürcistan larisi yani 13.200tl falan. Arkadaş 13.500 e satıyor. E o kadar da olsun, fiyatı beğenmiyorsanız başka ilana bakın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 11 Mart 2023; 17:21:39 >
  • meliodastablet kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağolun. Sıfır Playstation 5 Diskli Versiyon (13.500TL) CFI-1200A 

• bi' bitmediniz! bi' de akıl vermiş yapma etme satma diye! üzgünüm ama devriniz kapandı! sizin gibi fırsatçılara mama yok artık bu kapıdan!

• Merhaba cihaz halen satlıkmı artvindeyim mzelden telefon yazarmısın görüşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.