Şimdi Ara

Gürcistandan araba alacağım ( Seçim ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba, dolar/tl icin 3.7 tahmininde bulunan kuruluslar hangileri acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın inanmış. Nissan Skyline GTR R34 varsa getirt kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

komple boyalı bi tane bmw alın ucuzdan,sonra gidin m3 mü m5 mi nedir getirin onun plakayı söküp tr plakalı arabanın plakasını takın.2 senede bir muayene de onu götürürsünüz.en azından diğer yöntemden daha mantıklı.bugüne bugün çalıntı ihbarı olmadıktan sonra açıp şasi noya bakan polis görmedim.ki change işlemini türkiyede yapan yerler mevcut ve piyasada yurtdışından getirilip change yapılmış araba dolu.

Muaynede anlaşılmıyor mu sanıyorsunuz, kan alırlar kan.Evet nadirende olsa anlaşılamadığı oluyor, motor şasi noyu silen yada üstüne çakan için ama.

Kazalı arabayı başka arabadan şasiden kaynakladı diye change'den içeri giren adamlar var şuan

• Cauvr C kullanıcısına yanıt
    yazdığımı okudun mu güzel kardeşim?muayeneye diğer arabayı götürün.ben açıkçası extrem bir çevirme harici yakalanacağınızı zannetmiyorum.
  • b437 kullanıcısına yanıt
    http://www.milliyet.com.tr/goldman-dan-revize-tahmin-1-yilda/ekonomi/detay/2123052/default.htm

Goldman’dan revize tahmin 1 yılda 1 dolar = 3.70 TL
    1 Kasım seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğin biteceği beklentisi, ekim ayı için umut yaratıyor. Ancak Goldman Sachs, bu ay dolar/TL öngörüsünü revize etti. Dolar kuru için 12 aylık tahminini 3.70 TL’ye çıkardı

Biraz abartı gibi ben ort USD kurunu 3,25 gibi bekliyorum 2016 için
  • risk nedir
  • Buranın konu dışından farkı kalmamış. Kaç kere yazdım. Araç getirilmez falan yazmayın diye hala ısrarla konuyu değiştirenler var.

Araç tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Akıl değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar , abilerim. Öncelikle herkesin bayramı MÜBAREK olsun.

Doların düşmesini bekleyeceğim tahminen düşüşü kasımdan sonra bekliyorum. Fakat şimdiden araştırmaya başladım..

Aracı alacağım galeriyle görüştüm. Prosedür kısmı nasıl onu henüz öğrenemedim fakat onu oraya gittiğimde öğrenmeyi düşünüyorum.

25bin dolarlık bir araç almayı düşünüyorum. Spor araç olması önemli. Yani genç işi. Çok KM yapan biri olmadığım için benzini dert etmiyorum. 5.0 motora kadar olabilir yani.

Motor sesine çok önem veriyorum. Nedense hep özenmişimdir amerikan arabaların v6-v8 seslerine :)

Not: Lütfen oradan araç alınmaz falan filan demeyin konu bunun üstüne değil.

Yardım eden , etmeyen. Okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Edit: Sadece otomobil değil jip'te olabilir.Teşekkürler.

Beğendiğin araçların linklerini gürcistan otomobil satış sitesinden buraya atarsan sana forum olarak seçimde yardımcı oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar , abilerim. Öncelikle herkesin bayramı MÜBAREK olsun.

Doların düşmesini bekleyeceğim tahminen düşüşü kasımdan sonra bekliyorum. Fakat şimdiden araştırmaya başladım..

Aracı alacağım galeriyle görüştüm. Prosedür kısmı nasıl onu henüz öğrenemedim fakat onu oraya gittiğimde öğrenmeyi düşünüyorum.

25bin dolarlık bir araç almayı düşünüyorum. Spor araç olması önemli. Yani genç işi. Çok KM yapan biri olmadığım için benzini dert etmiyorum. 5.0 motora kadar olabilir yani.

Motor sesine çok önem veriyorum. Nedense hep özenmişimdir amerikan arabaların v6-v8 seslerine :)

Not: Lütfen oradan araç alınmaz falan filan demeyin konu bunun üstüne değil.

Yardım eden , etmeyen. Okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Edit: Sadece otomobil değil jip'te olabilir.Teşekkürler.

Beğendiğin araçların linklerini gürcistan otomobil satış sitesinden buraya atarsan sana forum olarak seçimde yardımcı oluruz.

Teşekkür ederim sonunda yardımcı olabilecek birisi çıktı. Açıkçası aklımda bir araç yok fakat sporve goruntuye önem veren birisiyim. Aklımda 2010-2011 model camaro var. Dediğim gibi çok km yapan birisi değilim. Benzini dert etmem yani o konuda. Jip tavsiyeside olabilir.

• X5 4.8 al

Ama bir gun arabanin buharlasabilecegini unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 27 Eylül 2015; 15:15:06 >
  • Al hocam hem araç hem açıklama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-gurcustanda-satilik-mercedes-e200-2012-model-219657650/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

X5 4.8 al

Ama bir gun arabanin buharlasabilecegini unutma

Hocam bildiğim kadarıyla trafik polisi aracı bağlayamıyor. Yabancı şubeyi çağırması gerekiyor. Malum bizim polisimizde biraz mesai bitirme derdinde. Tabi ki yanlışta biliyor olabilirim.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi üstünüze olma şansı yok yani var da Gürcistan vatandaşı olmanız gerekiyor başka hiçbir ihtimal yok.
  • Al bi merso

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Aracın kendi üstünüze olma şansı yok yani var da Gürcistan vatandaşı olmanız gerekiyor başka hiçbir ihtimal yok.

adama boyle dediğimde bir halledicez diyip şunları yazdı ;

Hocam anladığım kadarıyla gurcu bir vatandaş bize kefil oluyor sanki gurcistanda çalışıyormuşuz gibi veya orada yaşıyormuşuz gibi goruneceğiz

böyle yazdım cevabı ise aynen öyle oluyor dedi.
    O iş artık bitti hocam.

Eskidendi o iş hatta o iş bitince üstüne bir sistem daha getirdiler o da bitti.

Şimdi sizin anlattığınız sistem 2010'dan beri falan oluyordu 2014 yılında polis çevirmesinde o kefalet artık hiçbir işe yaramamaya başladı direk bağlıyorlardı aracı.

İkinci olay ise bu sene biten mesela benim gibi çifte vatandaşlara da darbe vuran ( Bulgaristan vatandaşıyım) eskiden 6 ayda bir sınır geçişi yapılınca aracı burada 6 ay kullanbiliyordunuz şimdi ise senelik 365 günün yarısını aracı satın aldığınız (hatta 2.vatandaşlığınızın olduğu ülke zorunlu bile olmuş olabilir) o ülkede geçirmiş olmanız gerekiyor.

Araçtan böyle bir vergi alan ülkenin bu duruma tepkisiz kalması kaçınılmazdı hocam ve bu sene bu yolu tamamen kapadılar ve yaşam şartı getirdiler.
  • quote:

O iş artık bitti hocam.

Eskidendi o iş hatta o iş bitince üstüne bir sistem daha getirdiler o da bitti.

Şimdi sizin anlattığınız sistem 2010'dan beri falan oluyordu 2014 yılında polis çevirmesinde o kefalet artık hiçbir işe yaramamaya başladı direk bağlıyorlardı aracı.

İkinci olay ise bu sene biten mesela benim gibi çifte vatandaşlara da darbe vuran ( Bulgaristan vatandaşıyım) eskiden 6 ayda bir sınır geçişi yapılınca aracı burada 6 ay kullanbiliyordunuz şimdi ise senelik 365 günün yarısını aracı satın aldığınız (hatta 2.vatandaşlığınızın olduğu ülke zorunlu bile olmuş olabilir) o ülkede geçirmiş olmanız gerekiyor.

Araçtan böyle bir vergi alan ülkenin bu duruma tepkisiz kalması kaçınılmazdı hocam ve bu sene bu yolu tamamen kapadılar ve yaşam şartı getirdiler.

Hocam öncelikle vekalet ile kullanmıyoruz. Ruhsat ustunuze oluyor. Orada ikamet ediyormuşsunz gibi görünüyor galiba. Bakalım ogreneceğiz.

Hocam üstünüze olması için bahsettiğim şartlara sahip olmalısınız bir vatandaşı olacaksınız iki senenin yarısını orada geçireceksiniz.

Size sadece ruhsatı anlatmış arkadaş şartlarını anlatmamış.
  • quote:

Hocam üstünüze olması için bahsettiğim şartlara sahip olmalısınız bir vatandaşı olacaksınız iki senenin yarısını orada geçireceksiniz.

Size sadece ruhsatı anlatmış arkadaş şartlarını anlatmamış.

Bakalım hocam soracağız galeriye onun için yuz yüze konuşacağız.

• Zorla kaşınmak bu olsa gerek. dodge changer al hocam madem tavsiye istedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.