Şimdi Ara

Gustavo formalarını hazırlıyoruz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fenerbahçe'li olarak bu haberi sizlere bildirmek istiyorum. Ben İstanbul Adidas fabrikasında baskıcı olarak çalışıyorum. Bu sabah Adidas yönetimine gelen haberden sonra yoğun bir çalışmaya girdik. :)

Bize gelen haberde 5.000 adet yalnızca Gustavo forması hazırlayacağız. Bu miktar tabiki Türkiye genelindeki tüm Adidas üretim fabrikalarının kapasitesine göre dağıtıldı. Yani biz sadece payımıza düşen miktarı üreteceğiz. Formalar gece biz yokken kesilmiş, bu sabah dikilmeye başladı, yarın formalar dikimden çıktıkça arkasına isim, numara ve reklam baskısı yapılacak. Formanın arkasında "L.Gustavo" yazacak, forma numarası ise "20". Aranızda bana inanmayanlar çıkacaktır, yarın bir yolunu bulup telefon ile formaların resimini çekmeye çalışacağım. Normalde kameralar var ve fabrikada telefon kullanımı yasak, soyunma odasındaki dolaba kitleyip öyle çalışıyoruz. Yarın bir aksilik olmazsa koyacağım resimi. Camiamıza hayırlı olsun, iyi günler dilerim.

• Gustavo çok iyi transfer 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah gitti taş gibi topçu.

Gyan efsanesini hatırlayanlar burada mı?

• Olay doğru ben adidas in patronuyum.

• Bi an umutlanmıştım aldık diye. tüh
  • Hep aynı terane yeter

• Olay tabii ki doğru, adidas logosu ney, yöneticisi kim, ben gustavoyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok artık. işten atılmak mı istiyorsun? bak forum deyip geçme ispiyoncusu da çıkar buradan. çıkmasa bile bulurlar seni baskı yapamazsın sonra. bu arad gyan olayı nedir merak ettim bir bakayım.
  • Mishakal şu Fenerlileri üzmeyi bırak artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniler tanımaz, konu sahibi fenerin 2 şampiyonluğunu 20 den fazla görkemli transferini yedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.