Şimdi Ara

GÜVENDER LYS Edebiyat Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir problemim var.Güvenderden konu çalışıp üstüne birey + palmeden soru cozuyorum.Sorunum şu ;

Şiir bilgisini bitirdim birey soru bankasından soru cozuyorum.Bireyde bir kaç tane şiir-yazar sorusu var.Epik şiir temsilcileri,lirik şiir temsilcileri vs vs.; ancak bu yazarların hiç biri güvenderde yazmıyor.Bu soruları için internete baktım öyle yaptım.En iyi konu anlatım güvender dediler fazlasıyla gereksiz yazar var dediler ancak şiir konusunda nerdeyse hiçbir yazar yok.Bu sorunu benden başka yaşayan var mı ? İleriki konularda da böyle eksik yazarlar var mı ? Önerebileceginiz eser-yazar-dönem ile ilgili kitap,el kitabı veya güvenderden başka konu anlatımlı kitap var mıdır ??

Teşekkürler.

• altın anahtar==> güvenderden daha ayrıntılı

palme ===> bu da iyi

yayın denizi =>> bunun da iyi
  • ya o ilk temsilciler falan sorulmaz ki
    işte mesela yok efendim tragedyanın temsilcileri falan onlar aşırı ayrıntı gereksiz yoksa türk edebiyatında olan akımların şeylerin var yazarları eksiksiz bi şekilde
    o soru saçma şiir bilgisinde asıl verilmesi gereken edebiyata girmeden neyi incelediğini bilmek
    daha heceyi aruzu öğrenen adama neyin temsilcisini soruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kindar 11

ya o ilk temsilciler falan sorulmaz ki
    işte mesela yok efendim tragedyanın temsilcileri falan onlar aşırı ayrıntı gereksiz yoksa türk edebiyatında olan akımların şeylerin var yazarları eksiksiz bi şekilde
    o soru saçma şiir bilgisinde asıl verilmesi gereken edebiyata girmeden neyi incelediğini bilmek
    daha heceyi aruzu öğrenen adama neyin temsilcisini soruyo

Valla birey soru bankasında 3 farklı dönemde de lirik şiir yazan şairi falan sormuşlardı en başlarda.En başta şiir bilgisinde dönemlerle ilgili bilgi vermiyordu dedim ben mi yanlış çalışıyorum.Palme soru bankasında hiç başlarda yazar-eser görmedim tabi.Öyle olunca bi karamsarlıga kapıldım dedim yapamıyorum falan diye.Öyle diyorsanız devam edeyim ben detaylı çalışmaya.

quote:

Orijinalden alıntı: ssmigfer1

altın anahtar==> güvenderden daha ayrıntılı

palme ===> bu da iyi

yayın denizi =>> bunun da iyi

Yayın denizinin el kitabı var zaten baya güzel olarak hazırlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LevonSerkis -- 29 Mart 2015; 21:00:05 >

• Açmış olduğum konuya göz atmanı tavsiye ederim kardeşim Edebiyat hakkında her şey mevcut kolay gelsin.http://forum.donanimhaber.com/m_103973472/tm.htm
  • Beyler bende Birey ve Palmenin soru bankası var.3.kitap olarak ne önerirsiniz ? Yayındenizi ile Güvender arasında kaldım.
  • Ben yayindenizini tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    limit
  • Ya 4 kitap gitmeyi düşünüyordum fakat çok mu gelir ? Limit alacagım onu en son çözmeyi düşünüyordum.4 kitap çok sürerse limit alacagım ama yoksa yayındenizi alıp üstüne limit çözmeyi düşünüyorum.

Daha konularda divan yeni bitti,halka başlicam.4 kitap yetişir mi ?
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    hızınla alakalı ama konu bitirme kısmını çabuk geç derim zira edebiyatta gerçek ÖĞRENME soru çözmeyle oluyor
    geçen sene 55 yapanlardan biri 7 kitap bitirdim hakkıyla demişti
  • Konu bitirmeyi çok yavaş yapıyorum ya.Divan 3 günde bitti çok oyalanıyorum sıkılıyorum okuyup yazarken.Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum daha verimli bir şekilde.
  • Divan cooook skıcı yaa off onu calismadim daha ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.