kitapçığın görüntülerini yükleyebilecek arkadaşımız var mı, size zahmet?
quote:
Orijinalden alıntı: Private
cevap anahtarı için sağol yalnız fen'den 30 ve 40 ın cevaplarını bi daha kontrol edebilirmisin doğrumu?
kontrol ettim doğru.
quote:
Orijinalden alıntı: forget me not
hngi elektron sorusu? elktrn hareketini mi diyon
evet elektron hareketi fosfor falan.
B grubu fende 16.soruyu yapan bir arkadaş anlatabilir mi?
XnY2n+2 sorusu cevap 1miş ben 0.5 buluyorum hala.
kitapçığı yayınlayabilen var mı
yaa a kitapçığının cevap anahtarı yok mu kimsede ?
quote:
Orijinalden alıntı: çilekli
hani orda 0.5 mol X2Y6 bileşiği çıkıyodu ya. işte ondan sonra X in atom sayısını soruyodu yanlış hatırlamıyorsam. 1 mol bileşikte 2mol X atomu varsa, 0.5 mol bileşikte 1 mol X atomu vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: seker_gevese
quote:
Orijinalden alıntı: çilekli
hani orda 0.5 mol X2Y6 bileşiği çıkıyodu ya. işte ondan sonra X in atom sayısını soruyodu yanlış hatırlamıyorsam. 1 mol bileşikte 2mol X atomu varsa, 0.5 mol bileşikte 1 mol X atomu vardır.
n i 2 olarak buldum ama hala n/2=0.5 diyorum.aklım artık ne kadşar yorulmuşsa. teşekkür ederim seker_gevese :)
Bilimsel makalelerde sayi ile yazilir.Taksim Meydani bu sekilde yazilir çünkü onu önemli yapan meydanin verdigi niteliktir. Biyoloji sorusu içinse Organik maddeler isi enerjisine kendiliginden dönüsebilir.
Bence çok saçma ben şey diye hatırlıyorum ya yedi bin diye yazarsın ya da 7000 diye 7 bin biraz yanlış oluyor diye hatırlıyordum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme