Şimdi Ara

Güvenilir Pethop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burdada mı yasak bunu yapmak bilmiyorum ama ben güvenilir bir petshop arıyorum.
    Köpeğim öldü.Yol arkadaşımdı o şimdi yeni bir tane almam lazım ingiliz bulldog...Ama bulamıyorum daha doğrusu guvenemıyorum nasıl bir yol izlemem gerek çok acil yardım...

• Öncelikle, daha önce yapmış olduğun bir hatayı bu sefer yapmaman lazım. Petshop'ta hayvan satılmaz, hayvanlar için üretilmiş olan ürünler satılır. Önce, petshoptaki hayvanların durumunu araştır. Ben söyleyeyim sen bulamazsın; damızlık olarak kullanılan hayvanlar olur, bu hayvanlar işlevsiz hâle gelene kadar bir onunla bir bunla hayatının sonuna kadar çiftleştirilir. Sırf sizin gibilerin yavru merakı var diye de anne sütü ememeden bu bebekler Petshop'a getirilir. Dışkısıyla vesairesiyle uğraşmamak için yemek de vermezler. O sebeple hem anneden ememedikleri sütten ötürü hem de bu dönemlerde aç kalıp beslenememelerinden ötürü Petshop'lardan satın alınan köpeklerin bir kısmı 5 yaşını göremeden ölür. Çünkü bağışıklık sistemi düşük. Hastalanır ve sonu kaçınılmaz olur. Senin köpeğin ne sebeple öldü, bilmiyorum henüz. Hayvan Barınağı denilen bir kavram var, yerinde ziyaret etmeni öneririm. Ayrıca Facebook'ta, hayvanlar için açılmış olan sayfalara katıl. Orada, insanlar; ücretsiz olarak sahiplendiriyor hayvanları. Dikkat et; satmıyorlar, sahiplendiriyorlar. Çünkü onlar mal değil, senin gibi can taşıyor. Bu yüzden şu raddeden sonra, şu bilgileri öğrendikten sonra sen, eğer gidip de bir köpek satın almaya kalkarsan ordan burdan; Allah da, satın aldığın o can da bunun sana hesabını soracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 29 Temmuz 2014; 10:17:33 >

• Conservator C kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atıyorum bu yorumun. Bu bölümdeki birçok konuya copy-paste yapmak lazım bu mesajı.
  • Sırf cins alacaksınız diye petshoplara para kazandırmayın.Bir dünya barınak var.Oradaki köpeklerin evlere ihtiyaçları var veya bazı sitelerde ücretsiz sahiplendirmeler var.Oralardan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chum lee

Altına imzamı atıyorum bu yorumun. Bu bölümdeki birçok konuya copy-paste yapmak lazım bu mesajı.

Yazdığım zamanlar oldu, genelde küfür yediğim ile kaldım. Forumun bu kısmında müthiş bir amatörlük ve inanılmaz bir bilinçsizlik var.
  • sizlere elbette katılıyorum.bahcemde 2 tane barınaktan aldıgım ve cok sevdıgım köpeğim var .lakin ölen köpeğime benzemesini istediğimden dolayı alacağım dıyorum bu durum biraz psikolıjik sadece...her neyse tekrar tesekkurler haklısınız dğru..o yuzden guvenılır dedım ya işte...
  • Kardeşim polis köpek egitmeniyim çok arkadaşım var tanıdığım var yardım ederim 05057749742 istersen ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eva vozol güvenilir mi?
    2 ay önce açıldı
    PROTEİNOCEAN güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.