Şimdi Ara

Güvenilir site... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drnc13

quote:

Orijinalden alıntı: turank

2 sene önce adidas aldım. gayet iyi fiyata gelmişti kampanyalı. adidas mağazaya götürdüm orjinal dedi. hala giyiyorum. geçen hafta başka bir tane daha aldım. güvenle alabilirsin hocam. özellikle adidas bakıyorum ben mesela footlocker da bile olmuyor ama orada oluyor nedense.

Benimde nıke mavrk mid 3 hoşuma gitti. Zaten hep skate tarzı takılıyorum orda baya çeşit varmış eskişehirde hiçbiryerde yok nıke mağazalarında yalısporda falan filan bende ordan sipariş edicem sağolun cevap için

bursadan gönderiyorlar sanırım. 2-3 gun maksimum elinde olur. şeker ve iphone şeklinde not defteri gönderdiler birde

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    selamu aleyküm yalıspordan bi esofman falan almayı dusunuyorum da orıgınallık sudur budur tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

selamu aleyküm yalıspordan bi esofman falan almayı dusunuyorum da orıgınallık sudur budur tavsiye eder misiniz

Aleykum Selam , yalıspordan adidas dışında markadan bişiy almadım gelen ürünler orjinal şüphen olmasın ama benim alışveriş yaptığım yalıspor şimdi yok yeni bir tasarım yapmışlar siteyi değiştirmişler canlı yardımı kapamışlar vs vs hiçbişiy anlaşılmıyor , geçenlerde değişmiş oldukları sistemden bişiy alayım dedim siparişi geçtim tam ödemeyi yapacağım adres bilgilerimi görünce vazgeçtim trabzon tunceli diye adresmi olur ödemeyi yapsam nereye yollayacaktılar ürünü? Canlı yardımı kapamasalar sorardık onuda kapadılar.İletişim bölümünden yazdım düzeltin şu siteyi bişiy alamıyoruz dedim cevap bile yollamadılar.Eskiden böylemiydi canlı yardım vardı burçak hanım saolsun her zaman yardımcı olurdu.Aslında firmanın hatası pek yok , kendini webmaster gösterenlere dünyanın parasını veriyorlar yaptığı siteyi görüyoruz.

@Right Back

• Ayakkabidunyasi.com dan al daha guvenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    anladim,bi esofman takımı gördüm adidas ın 120 tl ye kafaya koydum alıcam onu insALLAH ta bi danısayım dedim. yarın bi gün alırım heralde bi skıntı cıkmaz insALLAH.tesekkür ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali agaoglu

ben 3hafta once ayakkabi aldim aksam 5te siparis verdim sabah 11de aldım 12saat bile degil, simdiye kadar ki en hizli internet alisveris oldu, icinden ayakkabi harici 3 tane olips tarzi seker, iphone seklinde not defteri gibi kuçuk suprizler yaptilar

hangi site bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right Back

quote:

Orijinalden alıntı: ali agaoglu

ben 3hafta once ayakkabi aldim aksam 5te siparis verdim sabah 11de aldım 12saat bile degil, simdiye kadar ki en hizli internet alisveris oldu, icinden ayakkabi harici 3 tane olips tarzi seker, iphone seklinde not defteri gibi kuçuk suprizler yaptilar

hangi site bu

kryspr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba,konuyla ilgisi yok ama yalısporda adidas ayakkabılarda inanılmaz indirimli fiyatlar var,örneğin 470 tl lik terrex mid modeli 300 tl...hiçbiryerde böyle bir fiyat yok. internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum.orjinal olmayan ürün gönderebiliyorlar...bi de teslim şartlarında kutuyu açıp bakmana izin vermiyor yalıspor..teşhir ürünü falan gelirse diyor insan....sizce güvenip almalı mıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murocu

merhaba,konuyla ilgisi yok ama yalısporda adidas ayakkabılarda inanılmaz indirimli fiyatlar var,örneğin 470 tl lik terrex mid modeli 300 tl...hiçbiryerde böyle bir fiyat yok. internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum.orjinal olmayan ürün gönderebiliyorlar...bi de teslim şartlarında kutuyu açıp bakmana izin vermiyor yalıspor..teşhir ürünü falan gelirse diyor insan....sizce güvenip almalı mıyım...

Yalısporu öneriyorum şimdi böyle dedim diye kefil gibi olmayayım babamın firması değil sonuçta alışverişlerim oldu memnun kaldım o yüzden öneriyorum.Alırsanız evde provalık deneyin bakın beğenmezseniz 7 gün içinde geri yollama hakkına sahipsiniz.Unutmadan yalısporun yeni sitesi çok dandik ve yerine oturmamış ufak hatalar olabilir.

Fiyat konusuna gelince adidasta sezon indirimi var şuan heryerde o fiyatlar mevcut

@murocu

Allah'ını seversen nerede var? :) istanbulda gitmediğim adidas mağazası kalmadı,outletler dahil...terrek mid gtx 469,terreks gtx 429 tl aşağı bulamadım :( birçoğu da bitirmiş zaten ellerinde yok.. yalısporda 306 ve 275 tl... :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.