Beyler ben güvenlik kodunu vesayre hepsini aldım ama bütün herşeyi yazdıktan sonra beni kullanıcı adı olan bir yere atıyor kullanıcı adını şifreni yaz diyor ama bende onlar yok birisi açıklayabilir mi?
saat 15.57 listeleri yaptığımız ite kapanmış
yıl olmuş 2014 rezilliğe bak arkadaş 2010 da kayıt olurken böyle sıkıntı yaşamamıştım olan yeğenime oluyor siteye girmiyor hatta e okulda sitenin linki silinmiş
ya bende bu sene liseye geçeceğim bugün gittim okula aldın sınav sonuç belgesini koydum önüme yazayım dedim ilk yazdığımda sınav sonuç belgeniz yanlış dedi birdaha yazdığımdada e okul yönetim bilgi sistemine atıyor bunun sebebi ne acaba güvenlik kodumu doğru yazıyorum ama giremiyorum tercih listesine acaba guvenlik kodum yanlış olabilir mi?
birde şu var bu tercih ekranı nasıl okulların taban punalarını falan bölgedeki tüm okulları gösteriyor mu?
birde tercih yaparken il geneline mi yoksa türkiye geneli yüzdelik dilimine mi bakıcaz tercihler yepe göre mi yüzdelik dilime göre mi yapılacak?
güvenlik no sunu almak için okulunuza gitmenize gerek yok. okulunuza telefon edin, size özel bazı sorular sorup, güvenlik no nuzu bildiriyorlar. başka bir arkadaş ta ekran görüntüsünde yazıların üst üste bindiğini yazıyor. benim laptop tada oldu. masa üstü bilgisayardan girdim, sorun yoktu. kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme