Şimdi Ara

Güzel bi client ve pvp pk server arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyuna yeni başlayacağım, pvp pk oynamak istiyorum, yaşım 14, 5 tane client indirdim hiçbiri girmedi. Sorun swlerde olabilir. Sorunum şöyle; tüm clientlerde de denedim aynı sorun. Patch i yüklüyo sonra starta basıyorum ve kafadan id pw sallıyom mesela ama 1 saniyelik bir yazı çıkıyor sonra yazzı gidiyor ve oyunun ekranindaki fotoğraf ve müzik devam ediyor. bana server weya client önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyllah_birbey_kartal

Arkadaşlar, oyuna yeni başlayacağım, pvp pk oynamak istiyorum, yaşım 14, 5 tane client indirdim hiçbiri girmedi. Sorun swlerde olabilir. Sorunum şöyle; tüm clientlerde de denedim aynı sorun. Patch i yüklüyo sonra starta basıyorum ve kafadan id pw sallıyom mesela ama 1 saniyelik bir yazı çıkıyor sonra yazzı gidiyor ve oyunun ekranindaki fotoğraf ve müzik devam ediyor. bana server weya client önerir misiniz

Hic başlama ders calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın ben kafaya koydum hem para falan da yatırmıycam ki pvp oynayacağım ve ben daha önce pvp warrior nasıl oynanır diye bir konu açtım herkez başlama başlama yazdı ben başlamayı kafaya koydum ister yardım edin ister de oynama deyin siz oynama dedikçe oynamak istiyorum . GERÇEKTEN YARDIM ETÇEK KİMSE YOK MU YOKSA ÜŞENGEÇLİKTEN OYNAMA OYNAMA MI DİYCEKSINIZ
  • Çok merakliysan araştırmaya da merakli olursun internetten bir suru sitede mevcut ama kendin ogreneceksin bir başkasi degil

• yau anlamıyorum hem millete oynama başlama değmez diye asıp kesiyorlar hemde knight online bölümünden çıkmıyorlar madem değmiyor çıkın girmeyin bu bölüme giriyorsanız adam akıllı yardımcı olacaksanız olun

kardeş pm attım bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: :.:KaNkY:.:

yau anlamıyorum hem millete oynama başlama değmez diye asıp kesiyorlar hemde knight online bölümünden çıkmıyorlar madem değmiyor çıkın girmeyin bu bölüme giriyorsanız adam akıllı yardımcı olacaksanız olun

kardeş pm attım bak

Knight online forumunda dolaşmak oynamayi gerektiriyor mu ? Eski günleri özledik diye illa ki oynamamiz mi gerekiyor ? İllaki yorum yapmak için oynamak mi gerekiyor? Aksam aksam bos konusma

• quote:

Orijinalden alıntı: pallo

quote:

yau anlamıyorum hem millete oynama başlama değmez diye asıp kesiyorlar hemde knight online bölümünden çıkmıyorlar madem değmiyor çıkın girmeyin bu bölüme giriyorsanız adam akıllı yardımcı olacaksanız olun

kardeş pm attım bak

Knight online forumunda dolaşmak oynamayi gerektiriyor mu ? Eski günleri özledik diye illa ki oynamamiz mi gerekiyor ? İllaki yorum yapmak için oynamak mi gerekiyor? Aksam aksam bos konusma

madem oynamıyorsun ne diye kötülüyorsun :S adam bişi sormuş yardımcı olabiliyorsan ol konunun dışında başlama etme git bu ne yau

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knightgamers.com

• abdyllah_birbey_kartal A kullanıcısına yanıt
    tr.valentinako.net
  • Dene Hocam Verdigim Pvp'yi
  • http://www.amkko.net/ yakinda hizmetinizde..
  • Herkeze çok teşekkürler :)
  • quote:

Arkadaşlar, oyuna yeni başlayacağım, pvp pk oynamak istiyorum, yaşım 14, 5 tane client indirdim hiçbiri girmedi. Sorun swlerde olabilir. Sorunum şöyle; tüm clientlerde de denedim aynı sorun. Patch i yüklüyo sonra starta basıyorum ve kafadan id pw sallıyom mesela ama 1 saniyelik bir yazı çıkıyor sonra yazzı gidiyor ve oyunun ekranindaki fotoğraf ve müzik devam ediyor. bana server weya client önerir misiniz

Lvl kaç knk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Lvl kaç knk ?

83 lvl başlangıçlı olsun lütfen
  • Salladigin id sifre kullanimda olabilir turkce karakter içeriyor olabilir aama knight zordur haberin olsun

• Arkadaşlar iyi güzel de yha clientlerde sorun var denediğim tüm clientlerde aynı sorun ama esen client i indirdim ve Knight Online Client çalışmayı durdurdu diyo tüm forumlara girdim her şeyi denedim herkezde çözülen problem bende çözülmüyor.
  • quote:

kardeş pm attım bak

Oyunu 2 senedir oynamıyorum ondan önce de 6 sene kadar oynamıştım lakin Ko forumunda takılmayı bırakmadım çünkü ayrı bir tat veriyor . 6 yıl oynadığım içinde yorum yapma hakkını kendimde buluyorum ve başlama başlayacaksan normal knighta başla diyorum o da pvp gibi zaten . Bu arada " herkes " diye yazılır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.