Şimdi Ara

GüzEL Bi ServeR ArıYorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya önce biraz garip olcak ama baska topiclerde yazılmısta olabilir ama ben aradım hic bi link calısmıyor sizin oneriniz varmı guzel bi fun server vs.. tesekkurler ijji den bıktım artık ya:S

• Galiba saat erken xD neyse geldiğinizde yazın ztn ijji de de bi onarım mı bisey var 1~4 arası diolar ama saat 12.40 yani 8 saat once acıması lazım tabi saat farkı var sa bilemem neyse siz yazın bi guzel fun serverı smdiden tesekkurler :PP:P
  • Private serverlerı diyorsun sen, şu anda bildiğim kadarıyla birtek eu açık ama belki diğer arkadaşların bildiği serverlar vardır.

Not: Saat farkından dolayı orda yazan saat ile 10 saat fark var ordakine 10 ekle ve ona göre bak.
  • http://img515.imageshack.us/img515/5954/asdasdassadqh5.jpg

serverler kapanınca ijji sitesinin saatinden bakabilirsin linkteki resimdeki kırmızı çizili olan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Margaretta -- 27 Ağustos 2008; 21:11:03 >
  • paylasım için saol onur tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Margaretta

http://img515.imageshack.us/img515/5954/asdasdassadqh5.jpg

serverler kapanınca ijji sitesinin saatinden bakabilirsin linkteki resimdeki kırmızı çizili olan yer

Server kapanınca o sayfa açılmaz malesef.

• yok bugün bitek gunz kapalıydı açıktı ben ordan takip ettim şahsen
  • GunZ maitenance girince yazarsan daha iyi olur serverlar deyince bütün ijji kapanmış oluyor..
  • ewt ztn saat 14 te acıldı galiba ve eu da register olamadım neyse herkese tesekkurler
  • "zeytinyağı"
  • hönk? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Margaretta

"zeytinyağı"

O zaman dikkatli yaz bende birşey demeyim yalnızca gunz kapanınca dersen gayet güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.