Şimdi Ara

GÜZEL BİR ANTİ-SPYWARE TARAYICISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Engin.K

Nod32 ve spybot,un üstüne tanımam

hangilerini denedinde üstüne tanımıyorsun
    nod32 arkadaşa kurdum,2günde korsan antivirus yemiş pc,nod öyle bakıyor
    super antispyware 47 tane trojan+spy buldusildi hepsini
  • Nod 32, Kaspersky, avast, avira, panda..... vb yazılımlar sadece virüs, trojan, truva atı bulur. Bu tür programlar ise anti-spyware programlardır ve virüs aramazlar, spyware, malware, trojan, truva atı ararlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 15 Temmuz 2008; 21:49:39 >
  • uzun zamandır bunu kullanmışlıüım var avastın yanında.ancak uzun bir süre kullanınıca sapıtıyor program.mesela belgelerimde boş bir yeree veya bir dosyaya sağ tıklamaya kalksam explorer exe hatası veri masasütüne geri dönüyor taib o ana kadar pencere araç çubuğu başlat çubuuğu fln gidiyo hep.2 kez kullanıp silmişliğim var.avast 444444444444444444ever
  • en iyi antivürüs veya spyware kavgası hiç bitmez
  • işte tarattım a-squared programı ile Trace.TrackingCookie bunları buldu sileyimm mi risk kademesi düşük diyor ne yapayım
  • cookie olanlar sil gitsinn paso cıkarlar..

not: SuperAntiSpywarePro v4 ve Spyware.Doctor.v6 cok daha iyidir
  • sağol
  • nod32 kullanıyordum. kaldırdım kaspersky yükledim. 2 tane trojan buldu. sonra onu kaldırdım arcavir yükledim. başka 1 tane daha buldu. nod32ye çok güvenmeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Nod32 ve spybot,un üstüne tanımam
  • Arkadaslar ben bsayarda norton 360 ve antivir kullanıyorum yeterlimi acaba...eğer gerekirse öneriler nelerdir.
  • Bu programı indirip haftalık tarama yaparsanız daha iyi olur.AV programları Spyware ları kaçırabilir.Hatta tehlikeli olanlara da kolay kolay müdahale edemezler.Ama bu programların işi spy avlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Temmuz 2008; 0:20:25 >
  • spyware doctor yukledim anlık korumasıda var gayet ii
  • AD-AWARE(ücretsiz)

kaspersky antivirus(ücretli)
  • Spyware Doctor Kullanıyorum ben
  • Spybot kullanıyorum ve öneriyorum.
  • Spy bot ve A-squared programlarını indirdim.Birazdan taratıcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.