Bildirim
Güzel bir kupon tutturdum 28 liraya 378 lira kazandım (yeni kupon eklendi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
tebrikler hocam güzel oranlar yakalamışsın -
Çok şanssız kupon olmuş. 1/X lardan birisi gelmemiş :) Bol şans dilerim güzel kupon güzel oranlar.. şansın açık olsun arkadaşım. -
tesekkur ederım
yarın sıstem 3 de eklıcem kuponu buraya yazarım
hedefim 4000 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatdlk -- 20 Mayıs 2014; 1:34:55 > -
-
sistem 1,2'de kazanmak için bankoların harici en az kaç maçın tutması gerekiyor? -
en az 1 tanesi yeterli
mesela en dusuk 12 oranı kazanırsam
12 x 1,35 x 1,55 = 25.11 TL yapar.
yatırdıgım para geri gelir kısmen -
hmm anladım üstâd sağolasın. denicem ben de bol şans -
bugunku kuponum yatti yarin bi daha denerim iyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten böyle böyle 15 kere daha denersen kazandığını geri vermiş olacaksın. İddaa çok bela bişey ya -
denerim sorun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum cogu maçın berabere bitmesini beklemişsin geçmiş maçların sonuçlarına bak berabere biten çoğu maçın 0/0 bittiğini göreceksin sistemini boyle yap bence bol şans... -
-
Tek banko yapsaydın daha iyiydi sanki hocam yani 1 tane 2/x tuttursan kupon paranı cıkartırdın en azından bu sekılde mutlaka toplamda en az 4 maç bilmen lazım gerekiyor oda baya sıkıntılı bi durum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kuponlara kısa bir süre ara veriyorum
cok farklı bir sistem uzerinde calısıyorum
yeni kuponlarımı yeni bir konuda paylasıcam
bu yuzden konu kilitlensin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X