Şimdi Ara

Güzel bir maçtı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan o kadar bekledim maç atıcaz diye 9 kişi toplandıda 1 kişi eksik kaldı. Demek yaptınız sonunda insafsızlar insan bi çağırır ya.
  • Nedir bu rezalet sayın dh playerz
    -csler felaket
    -lux void staff almayıp onca fonluya ayıp etmiş(vodafon değil)
    -rumble build op yani gg olmuş oyunu bilen bilir
    -vayne akar damlar çarpar çırpar patlar hıçar
    -support sona takımdaki en çok killerden
    -rammus sen anladın ne diyeceğimi
    -ve devrim ... ulan utanmıyor musun bunlarla oynamaya utanmaz herif
    özet : birdahaki maça spectator olacağım laptoptayım kasa yanık zaten ana kart yanmış 2 sene garantiymiş bide siz alın garantiyi sokun
  • vayne
  • BEYLER EVET BEST MUMU JUNGLER EU OLARAK FREE ELO DAĞITIYORUM. DUO GİRMEK İSTEYENLER EKLESİN 1700E YARDIRICAZ
  • sonuç olarak kötü bir maç olmuş tabi zevklidir tanıdıklarla çoklu oynamaq
  • Siz hepiniz ben tek oloom açın 12v12 mapini bak nasıl rezil ediyorum sizi. Stream açıp tek başıma konuşucam BEST COMMENTARY EU diye bağırıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • match sonucu koymuş beyler SALDIRIIINNNNNNNN!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Siz hepiniz ben tek oloom açın 12v12 mapini bak nasıl rezil ediyorum sizi. Stream açıp tek başıma konuşucam BEST COMMENTARY EU diye bağırıcam.

oha nasıl kazanacaksın yha 4 er 4 er ayrılırlar hangi birine yetişeceksin teleport spell alsan bile yetişemezsin imkansız yenilirsin iddaaya qirme bence ;)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feed Me

Fena koymuştur ya Lux'a kaybetmek.

Kanım dondu :( :)

Edit : Pirates smart cast kapattıktan sonra az ağlatmadım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 23 Ocak 2012; 11:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

Siz hepiniz ben tek oloom açın 12v12 mapini bak nasıl rezil ediyorum sizi. Stream açıp tek başıma konuşucam BEST COMMENTARY EU diye bağırıcam.

oha nasıl kazanacaksın yha 4 er 4 er ayrılırlar hangi birine yetişeceksin teleport spell alsan bile yetişemezsin imkansız yenilirsin iddaaya qirme bence ;)))

Only mid olcak abi yha ;) Sorun olmaz ben baya prohum yhani qank ;))

• quote:

quote:

quote:

Hacı çok iyiyim diyosunda merak ettim rankedda kaç elon var eğer 8 kişiye tek giderim middde diyosan ben baya pro yum diyosan sen şuan SK ,M5 gibi takımlarda olurdun tamam onuda geçtim eğer çok iyiysen elonda çok yüksek olmalı 2000+ bişeyler çünkü bu dediği yapan biri için normal neyse fazla uzatmadan hacı ne kadar elon var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

quote:

quote:

Hacı çok iyiyim diyosunda merak ettim rankedda kaç elon var eğer 8 kişiye tek giderim middde diyosan ben baya pro yum diyosan sen şuan SK ,M5 gibi takımlarda olurdun tamam onuda geçtim eğer çok iyiysen elonda çok yüksek olmalı 2000+ bişeyler çünkü bu dediği yapan biri için normal neyse fazla uzatmadan hacı ne kadar elon var.

ADAM CİDDİYE ALMIŞ YA!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

quote:

quote:

ADAM CİDDİYE ALMIŞ YA!!

OKULLAR TATİL ABİ NE BEKLİYOSUN. TOO MANY KIDS... WILL DH EVER FIND TRUE BALANCE...

• Oynicak 5 kişi custom atarız,Aksam
  • Layn $u oyunlariniza benide alin úç bes ezikle girip yenilmekten slklldl m (klavye ingilizce kusura bakmayin sonlara dogru fail olmamak icin sacmaladim)
  • Beyler yaş kaç anlamadım hala ama sizede dedim takımımada aayip lag ve bug yaşadım. ultiyi atıyorum 5 10 sn ye sonra düşüyor.
    item alıyorum aldı gozukuyor yerime giderken almamış gösteryordu.

yorick vermezdim sana oyunu ama beni aldıgın ilk 2 kill de ben görmedim bile bir baktım ekrana ölüyüm :) arada son canda ekran geldi flash falan atim dedim kacmak icin fail oldum sorun degil başka zaman ins tekrar oynarız.

eastten yeni weste gectim ondanmıdır bilmem lag olustu ama genede guzeldi arada bazı sıkıntılar olmasada.
  • ben vayne oynayan kişiyim ve o el o hroyu zorla aldırdılar ve acıkcası hiç bişi bilmiyorum vayne ile alakalı :D nese güzel oyundu yeter artık dalga geçmeyn daha ilk oynayısım olm :D
  • ikinci mesajı yolladım yanlışlıkla :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardReaction -- 23 Ocak 2012; 12:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

İçler acısı halim.

İlk önce bug oldu champlar gelmedi random udyr düştü.(Müdürün yanına support alıcaktım)
    Bu yetmezmiş gibi ilk 20 dk 5-8 fps ile oynayıp içler acısı bi skor elde ettim.
    En son Allahtan skype kapatmak aklıma geldi ve tekrar 15+ fpslerime kavuştum. AD itemlerimide satıp support tankye çevirdim. Ve biraz topladım.

Karşı takımın fail olmasına dua et.
  • Benide çağrın beyler yeni hesap açtım leveli 11 oldu :D nicki xcvbn62
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.