Şimdi Ara

Güzel Bir Otomobil Programımız Ne Zaman Olacak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

İngiltere'de yayınlanan Top Gear ve Fifth Gear gibi programları izledikten sonra Türkiye'de yapılan,çekilen hiç bir otomobil programını izleyemiyorum. Uzun zamanda bu böyle devam edicek sanırım.
    Hele o NTV de ki 0-100 e programında ki "EDİ ile BÜDÜ" yü sadece gülmek için arada açıyorum...

Nick'inizden, avatarınızdan göründüğü kadar ilgi, profesyonel misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

İngiltere'de yayınlanan Top Gear ve Fifth Gear gibi programları izledikten sonra Türkiye'de yapılan,çekilen hiç bir otomobil programını izleyemiyorum. Uzun zamanda bu böyle devam edicek sanırım.
    Hele o NTV de ki 0-100 e programında ki "EDİ ile BÜDÜ" yü sadece gülmek için arada açıyorum...

Profesyonel değil sadece otomobillere ve motorsporlarına meraklı, araştırmayı okumayı seven birisiyim...(buradaki çoğu kişi gibi)
  • quote:

quote:

quote:

Profesyonel değil sadece otomobillere ve motorsporlarına meraklı, araştırmayı okumayı seven birisiyim...(buradaki çoğu kişi gibi)

Hani araç testleri, track day vs. varsa ondan sordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlıyorum... Araç testleri olarak uygun bir vaktimde kendi araçlarım hakkında görüşlerimi ve incelemelerimi yazabilirim fotoğraflar eşliğinde...(INFINITI FX 30DS ve Mercedes E250 AMG Cabrio)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlıyorum... Araç testleri olarak uygun bir vaktimde kendi araçlarım hakkında görüşlerimi ve incelemelerimi yazabilirim fotoğraflar eşliğinde...(INFINITI FX 30DS ve Mercedes E250 AMG Cabrio)

Güzel araçlar :))

Bekleriz okumayı.

• Öyle bir program hiç olmayacak. Çünkü otomobil bizim için ev almak kadar zor bir olay. O kadar pahalı alıyoruzki. Ne zmaan otomobile avrupalı kadar kolay ulaşır ve uygun yakıtlar alabilirsek o zmaan da firmalar otomobillerini tanıtmak için çabalarlar. Biz paramız neye yeterse onu alıyoruz.
  • Mobility Channel... Uyduda, Dsmartta, Teledünya'da.

Mobility Test, Mobility Dia, Come Alive, New Comers, Auto News vs..

Adamlar sadece sizin dedikleriniz üzerine yayın yapıyor.
    İkinci el piyasası, Fimrların indirim kampanyaları vs. dergilerden önce burada.
    AYRICA HER HAFTA TEST ARABALARTININ INCIĞINI CİNCİĞİNİ İNCELİYORLAR.
  • ne adam gibi bir programımız var nede dizimiz, her diziyi aşk karı kıza çeviren senaristlerimiz var, programlar amatörce, adam lamborghiniye biniyor ağzının suyu akmaya başlıyor görmemişlik o derece, hiçbir şeyi beceremeyiz, hiçbir zamanda böyle programımız olmaz.
  • Bırakın otomobil programını adam gibi bir belgesel yok koyun işte uçak belgeseli,araba belgeseli kadın programından aşnadan fişnadan geçilmiyor tv'ler
  • Biz ancak top gear'i imrenerek izleriz..
  • acun herşeyi yapıyor bunu'da yapsın bari
  • Öncelikle tv kanalları saçma sapan dizilere koca bi servet dökmekten vazgeçmeli.
    Ciğeri 5 para etmez ünlü bozuntularına koca servet dökmekten vazgeçmeli.
    Onlara bu paraları vermekten vazgeçmeli ki,kaliteli bir otomobil programı yapmaya hem zaman,hemde bütçe kalsın.

Bu işin maddi boyutuydu.birde başka bir boyutu var....beygir muhabbeti:

Otomobil sevmek,otomobilden anlamak sadece beygir muhabbeti yapmak değildir.şurda forumda dikkat ediyorum,benim beygirim,senin beygirini döverden öteye gitmiyor muhabbet.anladık,anlıyorsunuz otomobilden.

Otomobilden anlamak,onunla ilgili herşeyden anlamaktır,tasarımından tutun,karşılaştırmalarına kadar.yıllar önceki piyasasından tutun,yıllar sonrası piyasasına kadar.bazen çılgın testlerle gücünü denemektir.bunu eğlenceye dönüştürmektir.

Otomobil gülümsemektir.Otomobil eğlenmektir.

Bazen kaportasını test etmektir,bazen koltuğunu test etmektir.otomobil herşeydir.
    Biz beygir muhabbetinden öteye gidemediğimiz sürece,bir arpa boyu yol alamayız.Top Gear yapımcılarını taktir ediyorum her zaman.Bu işi eğlenceye dönüştürmesini iyi biliyorlar.Otomobilden anlayanın da,anlamayanın da,herkesin anlayacağı,seveceği bi şekilde anlatıyorlar.

• Böyle bir programımız var , sanırım gözünüzden kaçtı
  • Ne zaman Türk Halkı diziden başka bir şeyler izlemenin de önemli olduğunu anladığı zaman bu tür programlara ağırlık verilir.
  • Biz bu kadar gerizekalı olduğumuz sürece bizde iyi program çıkmaz, çıkamaz.

Her allahın günü haberlerden sonra bütün yerli kanallarda ya bir dizi var, ya da yarışma programı.

Dizi denen şey Amerika'da 20 dakika ila 45 dakika uzunluğunda oluyor. En kralı dizi özetiydi fragmanıydı boku püsürü derken 1 saati geçmiyor.

Bizde durum ne?

Haberlerden sonra bir özet faslı başlıyor: 45 dakika. Ardından 10 dakika reklam giriyorlar.

Akşam 21.00'de dizi nihayet başlıyor. 2.5 saat boyunca devam ediyor. 20 dakikada anlatılacak konu reklamlarla birlikte 2.5 saat boyunca ekranda dönüyor.

Diğer yanda ise yarışma programları. Acun denen rezil adam Yeteneksizsiniz Türkiye programıyla tüm ülkeyle bir güzel dalgasını geçerken, deli gibi para kazanıyor. Tek yarışma programı bu olsa yine iyi, her kanalda bir yarışma programı var. Bu programlar da bütün gecenin canına okuyor.

Birkaç ay öncesine kadar evde tek olduğum için dizi denen saçmalıktan uzaktaydım, sadece Ezel'i izliyordum, o da işten güçten zaman olursa. Şimdi ise kardeşim geldi ve haftanın üç günü bu gerizekalı işi dizilere mahkum oldum. Bu dizilerin yapımında ve bu kadar tutmasında emeği geçen herkese kucak dolusu küfür ediyorum.

Birilerinin kaliteli bir otomobil programı umudu mu vardı? Mucize değil, ütopya.

• ne zaman otomobil firmaları bu tarz programlara sponsor olmayı kesicek bağımsız sponsorlar bulunacak , işte o zaman adam gibi bir programımız olucak.
  • Bir gün bir cengaver çıkar elbette. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Şöyle Kapışmalar falan olsa bizde de süper olurdu.

http://www.youtube.com/watch?v=F7hfSiYQQF4

http://www.youtube.com/watch?v=BVZ_HyRosZ0&feature=fvwrel

Pickup'daki adamın surat ifadesi süper

• www.mobilitylive.com
    www.facebook.com/mobilitylive.com
    www.twitter.com/mobilitychannel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacetin -- 5 Aralık 2011; 18:04:22 >
  • haklısın müdür ya ancak evlilik proğrmı koyarlar artık tek izlenecek proğrm TRT ZOR YOLLAR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.