ARKADAŞLAR VALLA HELAL OLSUN SİZE, NE ENTERESAN ŞEYLER YAZMIŞSINIZ ÖYLE, YOK EFENDİM TANIDIĞIN OLACAKMIŞ TA ŞUKADAR ŞU KİŞİYE ŞU KADAR ŞU KİŞİYE PARA VERECEKMİŞSİNDE, YAPMAYIN ARKADAŞLAR.. KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BAŞKALARININ ŞÖYLE YAPTIM HALLETTİM DEMESİYLE YOLA ÇIKMAYIN, SONRA SARPA SARIYOR.
BAK KARDEŞİM İZMİRDE OTURUYORSUN, DOLAYISIYLA İZMİRDEN SIFIR ARABA ALACAKSAN, İLK ÖNCE GİT İZMİR TRAFİK ŞUBESİNE VEYA HERHANGİ BİR İLÇEYE, "ARAÇ ALACAĞIM MÜSAİT OLMASI HALİNDE SONU ŞÖYLE OLSUN İSTİYORUM, VARMI ACABA, MÜMKÜN MÜ, YARDIMCI OLABİLİRMİSİN" DE TESCİL MÜRACAAT MEMURUNA, BU KADAR YAW.. ARAYA ARACI SOKMADAN KAYNAĞINA BAŞVURURSAN SENİN ÜSTÜNDEN KİMSE PARA KAZANMAZ BÖYLECE, 100-200-500 HERNEYSE CEBİNE KALIR, ARKADAŞIM.. SIKINTIN VARSA HALA, YAZ GELEN KUTUMA (ÖZELE) YARDIMCI OLAYIM,
dediklerine katılıyorum ancak bayiidende halledilebiliyo... biraz tatlı dil yeterli
TATLI DİL YETERLİ HAKLISIN
@ffmsahin
Açıklamaların için teşekkür ederim. PM attım yanıtını aldım. Yani sizlerde biliyorsunuz. Biraz kıllık yaparsan Türkiye'de hiçbir işini halledemiyorsun. Birde adam tipini bile beğenmese ilgilenmiyor. O anki psikolojiye bağlı sanırım.
İŞİNİ GÖRMEK İSTİYORSAN KILLIK YAPMAYACAKSIN, HEM İŞİNİ GÖRDÜRECEN HEMDE KILLIK YAPACAN, KAPRİS ÇEKME DÜNYASI DEĞİL HAKLI OLARAK HİÇ KİMSE HİÇ KİMSEYE KARŞI.. VE ŞANSIN OLACAK BİRAZ, BİRAZ DA ELEKTRİK MESELESİ
Tabi doğru diyorsun. 2 Pm e de cvp verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
naapcaksın plakayı arkadasım millet "waay bee adama bak plakası 34 gti 01 ne güzel keşke bende olsa o plaka ne kız kaldırırdım" mı dicek?
bin arabana bak keyfine
quote:
Orjinalden alıntı: aya
bazı özel seri plakalar, emniyet tarafından sıradan verilmez, özel olarak bir kenara ayrılır. bu plakalar içinden seçim yapmak istediğinizi belirtirseniz, polis vakfına yapacağınız belli bir miktar bağış karşılığında bu plakalardan size seçim yaptırabilirler. tabii tanıdığınız olursa işiniz kolaylaşabilir. bu işlem gayet de yasal bir işlemdir merak etmeyin...
Yasal bir işlem değildir talep çoğunluğu yüzünden herkesin kendini aklanmış saydığı artık yozlaşmış bir nevi rüşvettir. Verdiğiniz ücret devlete pay olarak veya emniyete kaynak olarak değil yalnızca kişisel olarak tek kişinin cebine gider, bunu yapmanın polis sizi çevirdiğinde 30 kağıt rüşvet vermek ile ayni şey olduğunu sadece daha kapsamlı ve yozlaşmış bir rüşvetimsi olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın.
Yapanlara
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
quote:
Orjinalden alıntı: aya
bazı özel seri plakalar, emniyet tarafından sıradan verilmez, özel olarak bir kenara ayrılır. bu plakalar içinden seçim yapmak istediğinizi belirtirseniz, polis vakfına yapacağınız belli bir miktar bağış karşılığında bu plakalardan size seçim yaptırabilirler. tabii tanıdığınız olursa işiniz kolaylaşabilir. bu işlem gayet de yasal bir işlemdir merak etmeyin...
Yasal bir işlem değildir talep çoğunluğu yüzünden herkesin kendini aklanmış saydığı artık yozlaşmış bir nevi rüşvettir. Verdiğiniz ücret devlete pay olarak veya emniyete kaynak olarak değil yalnızca kişisel olarak tek kişinin cebine gider, bunu yapmanın polis sizi çevirdiğinde 30 kağıt rüşvet vermek ile ayni şey olduğunu sadece daha kapsamlı ve yozlaşmış bir rüşvetimsi olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın.
Yapanlara
yukardada yazdığım ve yazıldığı üzere çoğu zaman sadece TATLI DİL ile alınabiliyor zaten. rüşvet olayına bende karşıyım tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
yukardada yazdığım ve yazıldığı üzere çoğu zaman sadece TATLI DİL ile alınabiliyor zaten. rüşvet olayına bende karşıyım tabiki
Sevgili arkadaşım demişsin ki bayiden de halledilebiliyor, bu dediğini en çok yapan Jaguardır -bazı Mercedes ve Bmw bayilerinin de yaptığına şahit oldum ama işleyiş gene değişmiyor, lüks bir araç aldığın için satan bayi senin yerine onlara rüşvet verip plakayı sana hediye etmiş oluyor. Rüşvet gene verilmiş oluyor, he dersin ben vermediğim sürece içim rahat olur o zaman birşey diyemem ama ben ismimin ve soyadımın baş harflerini taşıyan sıra gelmesine rağmen özellikle istemedim ki dışardan bile böyle anlaşılması benim gücüme gider. O yüzden herkese bu konuda hassas olmasını öneririm, küçük gibi görünen birşey ama rüşvetin büyüğü küçüğü olmaz.
hayalimde bir plaka birde araba vardı o arabayı alırsam o plakayıda alacaktım internetten bakıyordum istediğim plaka kayıtlı görünmüyordu şimdi baktım 26/02/2007 tarihinde alınmış plaka gitti bari arabayı alabilsem. istediğim plaka 34frr34
Nette kayıtlı görünmeyen plakalar boş olarak mı kabul ediliyor acaba. Bu plakalar netten görünmüyorsa alınır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
Sevgili arkadaşım demişsin ki bayiden de halledilebiliyor, bu dediğini en çok yapan Jaguardır -bazı Mercedes ve Bmw bayilerinin de yaptığına şahit oldum ama işleyiş gene değişmiyor, lüks bir araç aldığın için satan bayi senin yerine onlara rüşvet verip plakayı sana hediye etmiş oluyor. Rüşvet gene verilmiş oluyor, he dersin ben vermediğim sürece içim rahat olur o zaman birşey diyemem ama ben ismimin ve soyadımın baş harflerini taşıyan sıra gelmesine rağmen özellikle istemedim ki dışardan bile böyle anlaşılması benim gücüme gider. O yüzden herkese bu konuda hassas olmasını öneririm, küçük gibi görünen birşey ama rüşvetin büyüğü küçüğü olmaz.
öncelikle önceki mesaında yazdığın gibi duyduğum şeyleri değil yaşadığım şeyleri yazıyorum. bellki yazdıklarımı okumamaışsın benim bahsettiğim bayii izmir otokoç ve izmir poyraz cmax ve puntoyu lüks kabul ediyosan bilemem tabii. ama biz kuruş ekstra ödemeden isteğimizi aldık her ikisinede ayırca dedem senelerdir alır oda ödemedi hiç şimdi aklıma geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme