Bildirim
güzel, değişik, eski ve yeni otobüs resimleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Setra ile devam..
özel top sky serisi türkiyede varanda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzem85 -- 29 Haziran 2007; 4:10:11 >
-
bekliyoruz dostum -
Setranın resmi varmı başka galiba yeni model sağdaki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [SercaN] -- 28 Haziran 2007; 17:59:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: [Akabgir]
Setranın resmi varmı başka galiba yeni model sağdaki
sagdaki modell 315 serisi, yani eski modell, üretilmiyor -
buda macar ikarus 293
-
MAN
-
neoplan
-
Mitsubishi FUSO arkadaşlar aslen -bilisunuzdur herhalde- mütsubishi diyorus ama hisseleri daimler tarafından alınmıştır yane mercedes e aittir...
%85 daimler %15 mitsubishi şeklinde...
-
ve Milli gururumuz TEMSA walla kim ne derse desin güzel otobüs yapıyolar şimdi yok setra neo demein arklar onlar kaç senelik şirketler temsa kaç senelşk daha 1984 başladı üretimine ve mitsubishi nin üreticisi olcana kendi otobüslerini tasarladı tamam eksikleri var ama daha önce yapılmayanı yaptı unutmayalımben gurur duyuyorum... resimlerin hepsi yurt dışından....
diamond
-
temsa opalin
-
tourmalin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzem85 -- 29 Haziran 2007; 4:49:42 >
-
safari
bence türkiyede safirden daha iyi olur bu model, hem safir fuso lisanslı hem safari daa güsel duruyor...
-
bu küçükleri oldum olası otobüsten sayamıyorum ben... -
valla resimler çok güzel özellikle eski otobüs resimlerini çok seviyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
valla resimler çok güzel özellikle eski otobüs resimlerini çok seviyorum.
demek öle yakında eski resimleride koyarım o zaman war baya elimde...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X