Şimdi Ara

güzel ekran kartlı laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda oynancak pes 2011-12 nfs cs fifa 11 / cirays cod falan oynanmıcak bir laptop tavsiyesi istiyorum ekran kartı önemli nvidia marka olarak tercihimdir max fiyat 1750 tl olması gerekiyor sevgiyler saygılar D:

• crysis cod gibi oyunlar oynanmayacaksa piyasadan AMD4650 ya da 5650 gpu lu laptop alınabilir... ama HP PAVILLION amd6770m gpu lu model kesinlikle tavsiye edilir.. hertürlü oyunda sorun çıkarmayacak bi laptop ama 2200tl teknobiyotikte.. bunlar amd ve 4650li modeli kendim kullanıyorum.. gayet memnunum.. hangisi işinize gelirse onu alın amd-nvidia takmayın :)
  • up up up başka önerisi olan :)

• valla bende i5 2410m-gt 540m- 6gb ram li laptop var, her oyunda kasıyor, eğer stabil oynayacaksan masaüstü öneririm, 2000 tl ye en iyi masaüstü pc yi alabilirsin, hatta ben kendi pc mi satıyorum,www.sahibinden.com ilan no: 57772787
  • özgür normalde 540m bu oyunlarda kasmaz seninki muhtemel onboard kartta oynuyor ondan kasıyor nvidia denetim masasından 3d ayarlarından seçeneklerden gt540m yi seçersen rahatlıkla oynarsın sen sıkıntının farkında değilsin okadar birde nvidia nın sitesinden ekran kartını güncelle gör ozamn .bu fiyat aralığında şuan en iyi kart 540m dir.http://www.pcdepo.com/asus-n53sv-sx365r-notebook-urun5757.html bunu alabilirsin.
  • arkadaş max 1750 diyor zorlayamıyor fazla yoksa bufiyatta pc ler de önerirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.