Şimdi Ara

güzel flash butonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöle sadece flash buton yapan flash hariç sadece flash buton yapacak öle bi program biliyomusunuz mesela içinde hazırları olacak birsürü istediğinizi seçip yapacaksınız varmı böle bi program...

• Macromedia Flash MX 2004
  • quote:

Orjinalden alıntı: system32

Macromedia Flash MX 2004

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeaD

quote:

Orjinalden alıntı: system32

Macromedia Flash MX 2004

+1

+2

• isteklerini karşılarmı bilmiyorum ama Button Farm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Must

isteklerini karşılarmı bilmiyorum ama Button Farm

Adam zaten flash'ı biliyordur yardımcı program arıyor buton yapmak için.Button farm olur 1'de bir ara site üzerinden flash menü dağıtan site vardı hala duruyomu acaba millet deli gibi saldırmıştı walla ..
  • arkadaşlar anlatamadım galiba flash demiyorum yani flash buton ama flashı buyonun flash ta yapılacağını bende biliyorum yazıdada yazdım flash hariçççççççççççççççççç dedim flash haricinde bir program...
  • Tamam kardeşim al ana flash hariç buton yapabileceğin bir program:
    MACROMEDIA DREAMWEAVER MX 2004

Aç ve istediğin gibi hazır buton ekleyebilirsin. Yaklaşık 20 tane mi ne hazır buton var....!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: punishment__

arkadaşlar anlatamadım galiba flash demiyorum yani flash buton ama flashı buyonun flash ta yapılacağını bende biliyorum yazıdada yazdım flash hariçççççççççççççççççç dedim flash haricinde bir program...

o zaman sana MACROMEDİA FLASH MX 2004 programını öneririm
  • Program değil ama belki işini görürhttp://www.flashbuttons.com/
  • hocam flash lı değil ama fireworks kullan genede güzel şeyler yapabilirsin yani
  • peki MACROMEDİA FLASH MX 2004 resimli bir şekilde anlatan bir kaynak biliyormusunuz arkadaslar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemree

peki MACROMEDİA FLASH MX 2004 resimli bir şekilde anlatan bir kaynak biliyormusunuz arkadaslar?

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=flash+dersleri&meta=
  • ya adam flash buton yapan program istemiş siz ise dalga gecer gibi yazılımsal seyler önermişsiniz lutfen daha duyarlı olun rutbeli arkadaşlar flashı bilmiyor olabilir karşıdaki arkadaş kardeş allwebmenus programı cok guzel bi program tavsiye ederim
  • arkadaşım "Likno web button maker" diye bir program duymuştum..İstersen bi araştır..İşini görür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpunal -- 13 Mayıs 2006; 22:38:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.