arkadaşlar bütün konulara girdim nerdeyse. internet üstünden oynanabilecek güzel oyun arıyorum
Edit:İmla
Guild wars 2 yi bekle yada Star wars hayranıysan onun oyunu çıkacak onu bekle.
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
bunlar internet üzerinden oynanmıyor heralde ilk defa duyuyorum.
updurrahman
yukarı
yokmu böyle güzel oyun sitesi veya oyun bilen
quote:
star wars paralı olacak de mi
guild wars online var ki bende tabi şu an sistemim yok o ayrı armorgames'e gir orada oyna çok oyun var güzel oyunlar var online, karşılıklı oynanan oyunlar var. o da olmazsa team fortress 2 var(bilmiyorum doğru mu yazdım)
knıght,ogame,wow
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
guild wars online var ki bende tabi şu an sistemim yok o ayrı armorgames'e gir orada oyna çok oyun var güzel oyunlar var online, karşılıklı oynanan oyunlar var. o da olmazsa team fortress 2 var(bilmiyorum doğru mu yazdım)
Guild wars 2 diyorum ama ben =) Star wars ta paralı olcak guild wars 2 de paralı olcak ama Guild wars 2 de sadece kutuyu alıyorsun süresiz oynuyorsun ama star wars da her ay.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
Guild wars 2 diyorum ama ben =) Star wars ta paralı olcak guild wars 2 de paralı olcak ama Guild wars 2 de sadece kutuyu alıyorsun süresiz oynuyorsun ama star wars da her ay.
demek istediğini anlamıştım sadece biraz artislik yapıyım dedimdi de star wars aylık olması beni şok etti :(
Silkroad'a falan bulaşma boşuna. 1 ay dayanabildim. oyun harbiden çoluk çocuk kaynıyor.
Tracmania Nations Forever'a bak.
arkadaşlar flash oyun arıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme