İyi günler arkadaşlar günün yaklaşık 13-14 saatini bilgisayar başında geçiriyor işimden dolayı ve işten kalan boş vakitlerimde bir oyunla uğraşmak istiyorum , ogame / travian hariç . Ne olduğu fark etmez yardımcı olabilecek yani beraber oynayabileceğimiz birileri varsa eğer ulaşır mısınız bana . teşekkürler
Merhaba arkadaş oyunu duyanda olabilir duymayanda kısaca açıklıyorum . Normal yine her ülkeler var Türkiye , Kıbrıs , İtalya , Filipinler bile . Bunlarda vatandaş oluyorsunuz savaşıyorsunuz , kendinize gazete açıyorsunuz , milletvekili ve hatta devletin başına bile geçiyorsunuz oy sistemi mevcut . Türkiye'nin kimi toprakları şuan işgal altında Sırbıstan düşmanımız Bulgaristanda düşmanlarımızdan açıkcası eğlenceli pek çokta zaman ayırmanıza gerek yok oyunda keşfedilecek çok şey var .
Oyunda inci sözlük grubuda bulunuyor eskiden kıbrıstaydılar şuan amerikadalar . Türkiyede de çeşitli gruplar var savaş grupları AsiRuh(BJK) , Aslantepe(GS), Fenerbahçeli bir grup vardı kusura bakmayın hatırlayamadım şuan .
Oyunda ekmek tüketiyorsunuz canınız 6 dakikada 10 çoğalıyo yani saatte 100 can doluyor . Silahlar var savaşmak için q1 q2 q3 q4 q5 q6 q7 diye gidiyor bunlar verdikleri cana göre yani q1 4 can kazanıdırır size q2 8 böyle gidiyor .
Bir Video Koyayım size tanıtım amaçlı
Video eklenmiyor sorun var sanırım linkini bırakıyorum dostlarım
Bende oyunu bırakmıştım lakin sıkılıyordum döneyim dedim bence şuan bolca para mevcut arkadaşlar refarans linkimden üye olursanız ekmek , para , tank yardımında bulunurum .
Oyunla ilgili sorunuz olursa konu altında sorun yardımcı olurum arkadaşlar .
Ayrıca oyunda Türkçe seçeneği mevcuttur eskiden yoktu ama eklendi şuanda var yani , sadece üye olurken oyun ingilizcedir .
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Rey
Dostum sen oynuyorsun değil mi oyunu ? Yani beraber oynayabilecek miyiz ? Açıkçası sadece oyun değil birazda birlikte vakit geçirebileceğim ortam arıyorum . Ha buda oyunu salarım takip etmem demek değil . Çözdükten sonra gerisi kolay .
quote:
Orijinalden alıntı: |Mustafa|
quote:
Dostum sen oynuyorsun değil mi oyunu ? Yani beraber oynayabilecek miyiz ? Açıkçası sadece oyun değil birazda birlikte vakit geçirebileceğim ortam arıyorum . Ha buda oyunu salarım takip etmem demek değil . Çözdükten sonra gerisi kolay .
Ben oynuyorum hocam muhabbet ortam iyidir yani :)
quote:
quote:
quote:
tamam dostum başlayacağım bu oyuna ama çözene kadar biraz sıkıcı sorular sorabilirim sıkıntı olur mu
quote:
quote:
quote:
quote:
tamam dostum başlayacağım bu oyuna ama çözene kadar biraz sıkıcı sorular sorabilirim sıkıntı olur mu
Olmaz hocam gel reften bekliyorum seni
quote:
geldim reften dostum şu ayarlara nerden ulaşıcam türkçe yapıyım
quote:
quote:
Adın ne oyunda hocam yardımcı olayım
quote:
quote:
quote:
oyundan mesaj gönderdim sana PabloOmario . birde 2 level oldum şimdilik neler yapmam gerekir dostum ? savaş hariç diğerlerinin üstü çizili , savaşta da hiç savaşmadım silah gücüm yoktur diye
quote:
quote:
quote:
quote:
oyundan mesaj gönderdim sana PabloOmario . birde 2 level oldum şimdilik neler yapmam gerekir dostum ? savaş hariç diğerlerinin üstü çizili , savaşta da hiç savaşmadım silah gücüm yoktur diye
Oyundan mesaj attım
Hocam biz bu oyunu 5-6 arkdas organize oynuyoruz gelmek istersen bi bak
donanımhaber forum
e-sim savaş ve ekonomi oyunu (eski erepublik) » Sayfa 1 - 1