Şimdi Ara

Güzel sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karıncanın yüklenmiş olduğu işlevi, bir tek karıncanın işlevini, acaba kaç tonluk gemilerle, uçaklarla yerine getirebilirsin ve gerçekten getirebilir misin?

Rasim özdenören

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marifetli karıncayla onu ezen hoyrat elin sahibi terazinin kefelerine konsa, marifet yönünden hangisi ağır basar rasim özdenören

• Çalıyı dolanmanın doğal sayıldığı bir yerde meydan okuma cesaretini gösteren biri belki kurulu düzen ve kumpası ortadan kaldırabilir.
    Rasim özdenören

• bunlar güzel söz değilki, baya sıradan laflar
    aç montaigne denemeler 'i oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne ayaksın gardaşş kitap okumuş gibi görünsende sana bir şey kazandırmamış kendin bu kadar küçükken niçin başka şeyleri küçümsersin kitap oku ama boş okuma sana güzellik kazandırsın hiç bir şeye inanmıyorsan bile sadece sevgi ve saygıya inan bu bile yeter senin için

• Ya Rabbi! Peygamberin Hz. Muhammed'e O'nun ali ve ashabına sonsuz selam olsun

• Güzel sözler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şiirler,güzel sözler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gülerken bütün dünya seninle birlikte güler. Ağlıyorsan, tek başınasındır. Arapça atasözü

• Güzel sözler

• Hükümdarlar savaşda ordunun, devletin ve milletin onurunu kurtaracak şekilde savaşmışsa, zaferle dönmüşse yani Kanuni devrinden önceki sultanlar gibi gazilik ünvanı almışlardır  ilber ortaylı

• hayatında hiç iyi kalpli olabildi mi, bilmiyorum, ama az da olsa iyi kalpli olabilmek için kendini çok zorladığını ve bu yüzden çok acı çektiğini biliyorum. Dostoyevski ecinniler

• Buralara nereden geldiğimi biliyorum, gidecek daha çok yolumun olduğunuda biliyorum ve gerekirse dizlerimin üstünde sürünerek de olsa oraya gideceğim

Martin Eden
  • Seni kitap okuyan insanlarla tanıştıracağım. Hayat, ancak böyle insanlarla bir araya geliyorsan yaşanmaya değer.

Martin Eden
  • Senin de fikirlerin, tıpkı giysilerin gibi başkaları tarafından üretilmiş.

Martin Eden yine aynı kitap.
  • Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
    Onlardan kalbime sevda geçmiyor
    Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
    Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Nazım hikmet

• Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,

Nazım hikmet

• Adamlarına cesaret verebilmek için her çatışmada cephe önünde vuruşur zorlu görevleri kimselere emanet etmezdi Bu yüzden bedeninde yara izlerinden salim neredeyse tek bir karış dahi yoktu
    Okay tiryakioğlu

• Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde gezen baba müslüm

• Güzel sözler

• Güzel sözler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.