Şimdi Ara

GW2 EU - Gold ve Infusion Alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek miktarda gold alımı yapacağım. Chak, Confetti, Frost Legion infusionlarını satmak isteyen varsa onları da alabilirim. Lütfen özel mesaj üzerinden iletişime geçin.

İki adet bankası olan boş guildim var düzenli olarak haftalık satış yapmak isteyen olursa guilde alıp banka üzerinden işlemi güvenli şekilde yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 29 Eylül 2024; 15:3:20 >

• @TheDarkDefender Özel mesajımın açık olması gerekiyor fakat bir problem var , siz bana mesaj atabiliyorsanız oradan konuşabiliriz diye düşünüyorum. (Ticket attım cevap bekliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsgw2 -- 27 Eylül 2024; 8:5:19 >
  • Sorun sizde değil, ben yazamıyorum hala. Yönetici dönüş yapmış ama telefon numarası istemiş çözüm bulmamış henüz. Discord nickinizi yazabilirseniz ordan ekleyeyim bari hemen..( Özelden yazabilirsiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsgw2 -- 27 Eylül 2024; 17:23:17 >
  • Konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 14 Kasım 2024; 19:54:35 >
  • gsgw2 adlı kullanıcıdan 2000 gold alımı yaptım. Gold alımı yapmaya devam edeceğim.

• sinatra28 adlı kullanıcıdan 2000 gold alımı yaptım. Konu günceldir, gold alımı yapmaya devam edeceğim.

• Konu güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.