500 gold aldım. 1 dk demeden geldi. sorunsuz ticaret oldu. teşekkürler |
SATILDI (4. sayfa)
-
-
ilk goldumu aldım 500 gold hızlı ve sorunsuz teşekkürler.
-
Güvenli alışveriş, toplam 2 dk sürdü para hesaba yattıktan sonra. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
-
2 adet 500 gold aldım. Hiç sıkıntı çıkmadı. Dürüst satıcı.
-
Kendisinden 500 gold ve 500 goldluk mc satın aldım. Iban'a parayı gönderdikten hemen sonra ürünlerin gönderimini sağladı sağolsun. Güvenilir satıcı.
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arkadaştan gold almadan önce kendi gold satış postum altındaki yorumları zaman ayırıp okursanız sevinirim. En azından kiminle alış-veriş yaptığınızı görebilirsiniz.
-
-
Ben kendisinden bir çok kez gold aldım. Güzel bir işbirliğimiz var. 10/10 satıcı
-
Tebrikler yalvar yakar 1 günlük hakaretten banlatmışsın :) onu da sanki dolandırıcılıktan banlatmış gibi lanse etmen komik olmuş. Düşünsenize dolandırıcıyı 1 gün banlıyorlar xD
18 Mart tarihli almış olduğunu söylediğin goldun banka dekontunu halen beklemekteyim. Bu saatten sonra daha fazla seninle ilgilenmeyeceğim. Yalancı ve iftiracılarla zamanımı harcamayacağım.
Bu kişilikten gold alan arkadaşlar kesinlikle 2 defa düşünsün. Ben bu arkadaşa dolandırıcıdır demiyorum. Ama piyasayı elinde tutmak için yapmayacağı şey yoktur.
Edit : Halen ne dekont var ne bir şey boş konuşmaya devammmmmmm. İftiracı yalancı adam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7220787FE -- 20 Mart 2023; 17:14:34 > -
500 Gold ve Gem Store'dan bazı isteklerim oldu. Sorunsuz bir alışveriş yaptık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X