quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut Xavi olanıda Mads Albaek. Nordsjelland'da oynuyor. Koca adam oldum hala oyuncu keşfi yapıyorum Hangi rolde oynar
quote:Orijinalden alıntı: Reshennes* quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut Xavi olanıda Mads Albaek. Nordsjelland'da oynuyor. Koca adam oldum hala oyuncu keşfi yapıyorum Hangi rolde oynar MC. Sol ayagını raket gibi kullanıyor. Geliştiğinde tam bir Xavi. 400 Bin Euroya geliyor.
quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut Xavi olanıda Mads Albaek. Nordsjelland'da oynuyor. Koca adam oldum hala oyuncu keşfi yapıyorum Bir resmini koyarmısın bende oyuncu gözükmedi ?
quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut quote:Orijinalden alıntı: Reshennes* quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut Xavi olanıda Mads Albaek. Nordsjelland'da oynuyor. Koca adam oldum hala oyuncu keşfi yapıyorum Hangi rolde oynar MC. Sol ayagını raket gibi kullanıyor. Geliştiğinde tam bir Xavi. 400 Bin Euroya geliyor. Tamam hocam anladım orasını da oyun kurucu mu oynar çok yönlü oyun kurucu mu oynar ne oynar bu adam
quote:Orijinalden alıntı: Reshennes* quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut quote:Orijinalden alıntı: Reshennes* quote:Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut Xavi olanıda Mads Albaek. Nordsjelland'da oynuyor. Koca adam oldum hala oyuncu keşfi yapıyorum Hangi rolde oynar MC. Sol ayagını raket gibi kullanıyor. Geliştiğinde tam bir Xavi. 400 Bin Euroya geliyor. Tamam hocam anladım orasını da oyun kurucu mu oynar çok yönlü oyun kurucu mu oynar ne oynar bu adam Valla ben yeni taktik kullanmadigim icin bilmiyorum. Classic duzen oynuyorum cunku. Ama uygun rol box-to-box olabilir